Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dot pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

Ile zarabiacie wy a ile wasz partner?  ile macie dzieci ?

Starcza wam na życie czy żyjecie od wypłaty do wypłaty?

Gość Goosc

Ja 2 tys praca państwowa, narzeczony od 6-10 tys za granicą (często jest w kraju bo remontuje nasze mieszkanie) 

Gość gosc

maz 2 tys funtow,ja 1200. 2 dzieci,kot,mieszkanie na kredyt.Starcza,jeszcze odkladamy kolo 200-300f miesiecznie,ale nie cisnac paska

Gość Poranna

Jedno dziecko, zarobki wspólnie na poziomie 15 tys, ja mam własną firmę, mąż jest kierownikiem w dużym oddziale banku. 

Gość Gość

Dwoje dzieci, dwa samochody i pies - wspólnie około 6 tys, spokojnie wystarcza i odkładamy.

Gość gość

razem ok 6 000 . Jedno dziecko , nic nie odkladamy

Dwoje dzieci trzecie w drodze , 2 samochody własne mieszkanie.  Razem ok 6 -7 tyś ale nic nie odkładamy  😛

Gość Paulitos

Ok 6 tys po opłaceniu ZUSu męża,  plus 500 zł na jedno dziecko. Dwa- trzy razy do roku mąż ma możliwość dorobić dodatkowo kilka tys. Mamy wlasne mieszkanie,  co miesiąc albo odkładamy,  albo nadwyżka idzie na sprawy typu auto, remont, sprzęty itd. Mamy na szczęście własne mieszkanie więc żyjemy na luzie.  Nie będę ściemniać że mam na kupowanie co sezon torebek Korsa, na zakupy latam do Mediolanu, a wakacje na Kubie, ale niskobudzetowe wyjazdy 2x do roku całą rodziną,  w Polsce i za granicą,  są zawsze. Nie brakuje na dobre jedzenie, ubrania przyzwoitej jakości,  leki, rachunki,  rozrywkę,  hobby, jak dla mnie jest ok.