Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cecylia.mankiewicz

Środek który zmienił moje życie

Polecane posty

Gość cecylia.mankiewicz

Cześć jestem Cecylia,

chciałam wam dzisiaj opowiedzieć historię pewnego produktu, który miałam okazję wypróbować będąc na wymianie w UK. Po ciąży miałam problemy z szumami w uszach, problem nasilił się po mojej pierwszej podroży samolotem. Na szczęście na wizycie u laryngologa dostałam pewien preparat do higieny ucha,  CleanSound i przychodzę do was z dobrą informacją. Dostałam informację od Williama (pierwsza osoba, którą poznałam w UK), że CleanSound ma być dostępny również w Polsce, na razie można go zamówić tylko przez internet. Mi na pewno ułatwi to życie, bo CleanSound może być również stosowany przez moją pociechę, więc plastikowe patyczki odejdą w kąt. Jeśli mieliście styczność z tym produktem napiszcie jak się sprawdził w waszym przypadku. 

Pozdrawiam 
C. M.

Witam

Też miałem okazję przetestować ten środek i szczerze przyznam, że pomógł mi on odzyskać życie. Po przejściu 3 miesięcznej kuracji problem z niedosłuchem minął. Teraz mogę swobodnie rozmawiać ze znajomymi bez obawy, że jakieś słowa mogą mi umknąć. Pan Adam który prowadził moją kurację zawsze profesjonalnie podchodził do tematu, potrafił wytłumaczyć dlaczego dobrał taka kurację i dzięki temu, że miałem z nim stały kontakt czułem, że to może mi pomóc . . . i pomogło. Polecam każdemu. 

Gość Vbbb

Wiadaomo, że ściema! Gdyby to działało, nie byłoby głuchych.

Gość Antoni Ogonowski

To typowa reklama szeptana,weszli z nią na forum gazeta to i tutaj przyszli. Dysponują kilkoma nickami stąd pozorowana dyskusja.Ciekawe czy i jak się rozwinie?