Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pogarda dla bab

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy mi gadają bym sobie wreszcie znalazł babę i ustatkował.Sory memory ale ja nie mam zamiaru być jak inne normiki i zapietalać na bezmózgiego pasożyta zwanego,z przymusu,kobietą.Dziś baby   się do niczego nie nadają,wszystko czego się tkną to to staje się kompletną ruiną (patrz.szwecja czy niemy),ponadto strasznie księżniczkują,wymagania mają kosmiczne ale żeby cos od siebie wnieść? No chyba cię pogrzało,ja jestem księżną co nic nie musi poza pachnieniem.Z czego akurat zapach powala,ale w negatywnym sensie.A co do ich wyglądu to kompletna porażka,szczególnie polki..Nawet zagraniczni męzczyźni mają negatywne zdanie o nich.Dlatego radzę wszystkim normalnym męzczyznom by nie tracić czasu na te mizoandryczne kaleki umysłowe co to nie potrafią porządnie jeździć i ejszcze do ciebie z ryjem wyjdą.I żeby żadna raszpla mi się nie sapała to tak,czuję obrzydzenie do was,mozecie mnie nazywac mizoginem ale mam na was wysrane.Adios i życzę wam byście w koncu zmądrzały. :)

Gość Gość

Zajebista decyzja. Nie warto mnożyć patologii a to by było pewnikiem przy twoim stanie umysłowym. Gratuluję racjonalnej decyzji ✌

Gość gość

autor ma racje

Gość psycho'loszka

Masz absolutną racje, ale ogólnie większośc ludiz do niczego się nie nadaje 😮 Problemy z tyłka o charakterze nie wspominając.

Gość gość

widać że autor kobiety nie posmakował jeszcze

Gość gość

Jedyne baby, którymi nie gardzę to te z nosa. Zjadam je ze smakiem.