Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kogo najbardziej nie lubicie na kafeterii

Polecane posty

Gość gosc
4 minuty temu, brokeninside87 napisał:

Będą mogli zupełnie bez skrepowania pisać ze sobą

x

dafaq

Ja zastanawiam się jak tyś tą reputację zebrała :), chyba jak Brockovich podpisy .

Gość w kość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ja zastanawiam się jak tyś tą reputację zebrała :), chyba jak Brockovich podpisy .

durnymi prowokacyjnymi tematami,

Gość w kość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

6 minut temu, brokeninside87 napisał: Będą mogli zupełnie bez skrepowania pisać ze sobą x dafaq X tygrys chodź na temat o restauracji 🐾🐾

spokojnie,

właśnie złuszcza naskórek,

Gość gość

Broken docen leżaczka bo ktos inny to zrobi 😎

Gość Harly

Wygląda na to, że jesteście wszyscy dość mocno związani ze sobą psychicznie. Dla mnie to zadziwiające 😮

Leżaczek się nie rozwija i nie ożenił się z Królik, bo przygniotło go jakieś ciężkie pasiaste futro 😛

Gość gosc

Ja lubię wszystkich :), pozdrawiam.

Gość Gość
Dnia 1.02.2019 o 20:14, Gość Gość napisał:

Leżaczek - monotematyczny typ, spasiony prawiczek po 30 tce. Hedonista, któremu w głowie tylko przyjemności: łatwe pieniądze, granie na konsoli, obżeranie się, spanie i trzepanie kapucyna (czym sam się chwalił). Do pełni szczęścia brakuje mu jeszcze chędożenia. Jak się domyślacie, chętnej brak i gość jest na dobrej drodze do dożywotniego prawictwa. Jest typowym przegrywem, który za swe niepowodzenia życiowe wini jakichś urojonych łobuzów. Mimo to bije po oczach jego poczucie wyższości z powodu rzekomych lokat bankowych, które ponoć posiada. Przypełzł tu z kowbojek wraz z innym tałatajstwem ((w tym razem z tobą)). Parę innych osób też go nie trawi z tego co zdążyłem zauważyć.

wieczorna ty szmato zrodzona z knura i maciory. Tyle lat mija a ty cały czas łączysz nie uprawianie seksu z byciem" przegrywem". Nie wyżyta pedofilka. A pojęcie "przegryw" nie istnieje. Tylko ciebie można sklasyfikować do tej ograniczonej jak ty etykietki.