Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa

Co o nim sądzicie??

Polecane posty

Gość ---
3 minuty temu, fenix napisał:

Byłem w Sankt Petersburgu u rodziny kiedyś, bo brat dziadka się ożenił z ruską za komuny jeszcze i powiem wam, że tylu pięknych dziewczyn co tam latem na ulicach to nie widziałem, ani w Hiszpanii, ani w Norwegii, gdzie pracowałem kiedyś... Ruskie żądzą 😄

Prawda. Z kumplami angolami kiedyś gadałem i wszyscy się zgodziliśmy, że Rosja ma najpiękniejsze kobiety.

Gość gosc
5 minut temu, fenix napisał:

Byłem w Sankt Petersburgu u rodziny kiedyś, bo brat dziadka się ożenił z ruską za komuny jeszcze i powiem wam, że tylu pięknych dziewczyn co tam latem na ulicach to nie widziałem, ani w Hiszpanii, ani w Norwegii, gdzie pracowałem kiedyś... Ruskie żądzą 😄

Hiszpanki nie są ładne .Jeśli juź to znaczna mniejszość i bardziej Portugalki.  Hiszpanie owszem , ale za ciepli . Ogólnie nie mój gust . Jednak wizualnie męźczyzni wygrywają z Hiszpankami  jesli chodzi o urode .

Ja tu pisałem?  Co to za temat? Wygląda na szyty grubymi nićmi. Kompletnie tu nikogo nie znam. Ślepa uliczka .   

Gość ⭐⭐⭐

coś ty za jeden

Gość Franek

To, że się większości Polaków podobają kobiety ze wschodu to mnie to w ogóle nie dziwi. Bez tapety i na starość jednak dramat, ale nad Wisłą ceni się badziew w ładnym sztucznym opakowaniu. Oczywiście brzydcy kumple Polaków Angole im wtórują. Z resztą to wszystko jedna podobna grupa to się sobie podobają blodni (Anglia, Niemcy, Skandynawia, Rosja, Polska itd ma więcej wspólnych genów w tym nordyckich niż wam się wydaje). Polski nie są takie najgorsze.