Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K4rol4

Dziwne sny

Polecane posty

Witam! Nie wiedziałam gdzie się mam z tym zgłosić, więc piszę tutaj.

Od pewnego czasu mam dziwne sny. W sensie, że budzę się w własnym pokoju wszystko jest okey, ale często widzę ciemność, ciężko mi otworzyć oczy czy się ruszyć (nie to nie jest paraliż senny bo taki już miałam i wiem jak to się odbywa). Często w tych snach towarzyszy mi uczucie strachu, niepokoju. Próbuję się ruszyć, ale strasznie ciężko mi to idzie, a jak już się uda i dojdę do np. Drzwi pokoju film się urywa i znowu jestem u siebie w łóżku, tak jak na początku i znowu to samo, też mam uczucie, że się ruszam, ale wiem, że leżę nieruchomo, nie wiem jak to opisać. W tych snach nie dzieje się nic, nie ma żadnych innych postaci, nic się nie zmienia, wszystko jest jakby było to realne. Często w snach mam też tak, że budzę się przed lustrem i za mną stoi ktoś lub siedzi i tyle. Nic strasznego. Gorzej jak w tym lustrze patrzę na sobie sama ja, ale też nie rzuca się, nie mówi, po porostu sobie siedzi. Jak myślicie co to jest? Przeszukałam cały internet i nic nie znalazłam. Chciałabym wiedzieć co to ponieważ boję się chodzić spać spokojnie.