Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona.mama.

I znow niedziela niehandlowa.

Polecane posty

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Taaa, łoooo nie chcesz pracować w handlu - nie pracuj. Wiadomka, programistką powinna zostać pani ekspedientka - tak jak zasugeruje doradztwo zawodowe kafe frustratek. Nie pracuj, pewnie rachunki za Ciebie kafeterianki opłacą - do koperty się zrzucą. 😄

Znając życie ona pewnie w ogóle nie pracuje 😄

Gość Gość

A to dziwne bo nasz osiedlowy sklepik w nd jest otwarty i właścicielka obsługuje. W czym problem? Chcecie powiedzieć że przez 2 nd wolne w mc osiedlowe sklepiki zbankrutowały? No bez jaj 😂 nikt właścicielom nie bronił stanąć za ladą, ale pewnie chcieli mieć wolne😂

Gość Gość

Ta a inni mają zapierdzielac w niedziele zamiast spędzać czas z rodziną i dziećmi bo leniwe krowy są znudzone i nie mają co ze soba zrobic w niedzielę. Zmień prace siadaj na kasę w niedziele zobaczysz jak to jest.  Weź dzieci na spacer a nie siedzą przy komputerze żebyś miała spokój. Wstyd. Nie mają biedne co zrobic to fruuu na galerie a nie kupują tylko zwiedzają . Żałosne

Gość ziozio
32 minuty temu, Gość gość napisał:

Twój problem, że mamusia z tatusiem w domu ukształtowali księżniczkę niezdolną do zderzenie się z dorosłym życiem. Nigdy nie ma tak, że ktokolwiek kosztem skrajnego naginania swego komfortu będzie wychodzić niezaradnej melepecie naprzeciw.

Taaa, łoooo nie chcesz pracować w handlu - nie pracuj. Wiadomka, programistką powinna zostać pani ekspedientka - tak jak zasugeruje doradztwo zawodowe kafe frustratek. Nie pracuj, pewnie rachunki za Ciebie kafeterianki opłacą - do koperty się zrzucą. :D

Trzeba być kompletną ...ką, żeby wybierając pracę w konkretnym sektorze, o którym się wie, że praca tam wiąże się z pracowaniem weekendy, potem piłować gębę o swojej biedzie, nieszczęściu i braku czasu na kościółek i rodzinę w niedzielę.

A jak nie pasuje, to zmień pracę. Czego nie rozumiesz ? Może zatrudnij się w kinie albo restauracji, tam przecież wszystkie weekendy wolne.

Gość sssyyyy
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Ta a inni mają zapierdzielac w niedziele zamiast spędzać czas z rodziną i dziećmi bo leniwe krowy są znudzone i nie mają co ze soba zrobic w niedzielę. Zmień prace siadaj na kasę w niedziele zobaczysz jak to jest.  Weź dzieci na spacer a nie siedzą przy komputerze żebyś miała spokój. Wstyd. Nie mają biedne co zrobic to fruuu na galerie a nie kupują tylko zwiedzają . Żałosne

Przestań projektować swoje patologie na innych ludzi. Bo wiesz jedno wielkie guufno a pierwsza rozdziawiasz ryja do pouczania obcych, dorosłych ludzi. PILNUJ SWOJEJ DUPY, ZROZUMIAŁAŚ ? !

Gość gość
9 minut temu, Gość ziozio napisał:

Trzeba być kompletną ...ką, żeby wybierając pracę w konkretnym sektorze, o którym się wie, że praca tam wiąże się z pracowaniem weekendy, potem piłować gębę o swojej biedzie, nieszczęściu i braku czasu na kościółek i rodzinę w niedzielę.

A jak nie pasuje, to zmień pracę. Czego nie rozumiesz ? Może zatrudnij się w kinie albo restauracji, tam przecież wszystkie weekendy wolne.

Oho, kolejna co wierzy w RYNEK PRACOWNIKA i że nie ma konkurencji ze strony Ukraińców, a w niektórych segmentach również Hindusów, przybyszów z Bangladeszu. Prace się wybiera, a nie w nitkróch rejonach bierze co jest (Ty może siedzisz sobie za 500 plus, ale nie każdy ma ten wątpliwy komfort uzależnić się od socjalu). Powinna się przebranżowić na chirurga w wieku 30 lat albo maklera giełdowego.

Wracaj być korwinoidem na swój wykop.

Gość gość

ps. u mnie nawet kina nie ma - miasto ok. 50 tys mieszkańców :D

Gość sssyyyy
9 minut temu, Gość gość napisał:

Oho, kolejna co wierzy w RYNEK PRACOWNIKA i że nie ma konkurencji ze strony Ukraińców, a w niektórych segmentach również Hindusów, przybyszów z Bangladeszu. Prace się wybiera, a nie w nitkróch rejonach bierze co jest (Ty może siedzisz sobie za 500 plus, ale nie każdy ma ten wątpliwy komfort uzależnić się od socjalu). Powinna się przebranżowić na chirurga w wieku 30 lat albo maklera giełdowego.

Wracaj być korwinoidem na swój wykop.

Tak więc skoro jesteś nikim i nie możesz wybrzydzać to morda w kubeł i do roboty. I ciesz się, że cokolwiek masz, a nie stawiasz warunki na dodatek tym, z których pieniędzy żyjesz, czyli klientów sklepów, którzy u ciebie kupują.

I przestań roić o czyimś socjalu i korwiniźmie, bo bredzisz.

Gość Gość
5 minut temu, Gość sssyyyy napisał:

Tak więc skoro jesteś nikim i nie możesz wybrzydzać to morda w kubeł i do roboty. I ciesz się, że cokolwiek masz, a nie stawiasz warunki na dodatek tym, z których pieniędzy żyjesz, czyli klientów sklepów, którzy u ciebie kupują.

Wybrzydzac? O jakim wybrzydzaniu ty piszesz? Ludzi w handlu już brakuje, a ty obrazasz następnych. Poczekaj jeszcze echwile pozamykaja też sklepy w sobotę jak nie będzie miał kto pracować. Wtedy dopiero się przekonasz, jak nie masz racji. 

Gość sssyyyy
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Wybrzydzac? O jakim wybrzydzaniu ty piszesz? Ludzi w handlu już brakuje, a ty obrazasz następnych. Poczekaj jeszcze echwile pozamykaja też sklepy w sobotę jak nie będzie miał kto pracować. Wtedy dopiero się przekonasz, jak nie masz racji. 

A ty nie umiesz ze zrozumieniem prześledzić ciągu kilku wypowiedzi ? Takie trudne ?

Bo podobno ciężko o pracę, pełno ukraińców i wszystkie plagi egipskie więc trzeba brać co jest, a nie zmieniać jak się nie podoba. Trzeba brać, trzymać się tego ze wszystkich sił i pouczać klientów kiedy mają przychodzić do sklepu i jak spędzać niedziele. Taka logika kafeterii.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość sssyyyy napisał:

A ty nie umiesz ze zrozumieniem prześledzić ciągu kilku wypowiedzi ? Takie trudne ?

Bo podobno ciężko o pracę, pełno ukraińców i wszystkie plagi egipskie więc trzeba brać co jest, a nie zmieniać jak się nie podoba. Trzeba brać, trzymać się tego ze wszystkich sił i pouczać klientów kiedy mają przychodzić do sklepu i jak spędzać niedziele. Taka logika kafeterii.

A ty niby taka mądra a nie możesz zrozumieć, że to, że w niedzielę są zamknięte sklepy, to nie jest pomysł, ani wina żadnej dziewczyny, czy to kasjerki, czy pracującej w sklepie. Takie to proste. Idź do prezydenta składaj petycję, a nie obrażaj ciężko pracujące w handlu kobiety. 

Gość sssyyyy
6 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty niby taka mądra a nie możesz zrozumieć, że to, że w niedzielę są zamknięte sklepy, to nie jest pomysł, ani wina żadnej dziewczyny, czy to kasjerki, czy pracującej w sklepie. Takie to proste. Idź do prezydenta składaj petycję, a nie obrażaj ciężko pracujące w handlu kobiety. 

Nikogo nie obrażam. Najwyżej odpieram chamskie ataki i przytyki agresywnych bab, które rozstawiają innych dorosłych ludzi po kątach i projektują na nich jakieś swoje patologie w stylu ciągniesz socjal, dzieci sadzasz przed telewizorem, chodzisz z nudów po sklepach i inne bzdety. A one takie biedne, uciemiężone w tym handu. Dobrze, że tylko one pracują w weekendy. To jest żałosne i śmieszne i jednocześnie.

Gość Gość
8 minut temu, Gość sssyyyy napisał:

Nikogo nie obrażam. Najwyżej odpieram chamskie ataki i przytyki agresywnych bab, które rozstawiają innych dorosłych ludzi po kątach i projektują na nich jakieś swoje patologie w stylu ciągniesz socjal, dzieci sadzasz przed telewizorem, chodzisz z nudów po sklepach i inne bzdety. A one takie biedne, uciemiężone w tym handu. Dobrze, że tylko one pracują w weekendy. To jest żałosne i śmieszne i jednocześnie.

Obrażasz. Obrażasz. Przeczytaj swoje wypowiedzi. 

Gość Gość

Kafeteria to wylegarnia patologii

Gość ziozio
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Kafeteria to wylegarnia patologii

I przeraźliwy dowód na brak myślenia i zerowego pojęcia o ekonomii.

Tylko chamstwo, arogancja, pouczanie i wyśmiewanie innych ludzi - bez pojęcia o świecie.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość sssyyyy napisał:

Chciałabyś abym była nikim, ale Twój koncert życzeniowy nie zostanie zrealizowany, gdyż jestem osobą bez kompleksów, szanującą się i pewną swej wartości jako obywatelka z pełnią praw. Z tej pozycji formułuje swe żądania i wielokrotnie organizowałam akcje przeciw jawnym niesprawiedliwościom i chciwym januszkom :)

Łaski mi nie robią, preferencje konsumenckie to ich wybór. :)

Nie pozdrawiam wykopku na utrzymaniu mamusi :)

Gość sssyyyy
7 minut temu, Gość gość napisał:

Chciałabyś abym była nikim, ale Twój koncert życzeniowy nie zostanie zrealizowany, gdyż jestem osobą bez kompleksów, szanującą się i pewną swej wartości jako obywatelka z pełnią praw. Z tej pozycji formułuje swe żądania i wielokrotnie organizowałam akcje przeciw jawnym niesprawiedliwościom i chciwym januszkom :)

Łaski mi nie robią, preferencje konsumenckie to ich wybór. :)

Nie pozdrawiam wykopku na utrzymaniu mamusi :)

Tak jesteś bez kompleksów, że przenosisz je na innych ludzi nie mając o nich bladego pojęcia. Stąd brednie o socjalu, bezrobociu, korwiniźmie i wykopie. Śmieszna jesteś, tylko tego nie widzisz.

Gość gośc mimi
11 godzin temu, Gość gość napisał:

Chciałabyś abym była nikim, ale Twój koncert życzeniowy nie zostanie zrealizowany, gdyż jestem osobą bez kompleksów, szanującą się i pewną swej wartości jako obywatelka z pełnią praw. Z tej pozycji formułuje swe żądania i wielokrotnie organizowałam akcje przeciw jawnym niesprawiedliwościom i chciwym januszkom 🙂

Łaski mi nie robią, preferencje konsumenckie to ich wybór. 🙂

Nie pozdrawiam wykopku na utrzymaniu mamusi 🙂

szanująca się osoba, bez kompleksów nie wdaje się w takie pyskówki.

Gość gość

Jak wam tak przeszkadzają  te wole  niedziele to dlaczego nie strajkujecie ? Ja mam ot w d... czy sklepy  w nd sa otwarte czy nie aleee jak was to tak boli to dlaczego jeszcze  nie bylo żadnego  strajku z tej okazji ? Pyskować na forum to każdy głupi potrafi . 

Gość Kamila

Ja zamawiam zakupy spożywcze z dostawą do domu. Zamawiam większe zakupy zawsze pod koniec tygodnia w piątek, czy w sobotę i mam problem z głowy. Jakieś pojedyncze produkty mogę kupić np w Żabce, które są czynne. Natomiast nie chcę brać udziału w tych ,, sobotnich wydarzeniach" w sklepach typu Biedronka, bo to co się tam dzieje przed niedzielami wolnymi od handlu jest niesamowite. Zamawiam zawsze z platformy www.zakupyzdowozem.pl i naprawdę polecam. Świetna obsługa. Wszystko na czas.