Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciowa

Skończony długoletni zwiazek

Polecane posty

Gość Gosciowa

Hej, dwa lata temu rozstałam się z facetem z którym byłam 5 lat, byłam z nim zaręczona. Niestety późno otworzyły mi się oczy i nabrałam odwagi, żeby skończyć ten toksyczny związek. Najbardziej zaskakuje mnie to, że ani raz za nim nie zatęskniłam, mimo, że naprawdę byłam w nim zakochana i długi czas (znałam go 8 lat w sumie) uważałam, że to z nim spędzę życie i naprawdę tego chciałam. Po rozstaniu czułam się jakby ten zwiazek nigdy nie istniał a to przecież 5 lat życia.... Czy ktoś też tak miał?

Gość Gosc

Ja tak mialam. Bylismy 8 lat razem i to bylo drugie rozstanie. Przy pierwszym tesknilam. Teraz ani troche. Wrecz przeciwnie, odzylam, odzyskalam swoja energie, w koncu rozkwitlam, czuje ze zyje. A nikogo nowego nie poznalam. U mnie o tyle sytuacja gorsza, ze mamy wspolne dziecko. Ale z perspekyty czasu rozstanie bylo dobra decyzja.

Gość abc123

Bo widocznie wam niezbyt na nich zależało. nie mowie, ze to zle, ale stwierdzam fakt 😉

Gość Gość

Nie szkoda ci? Nic się nie dało zrobić?

Gość Gosciowa

Nie jest mi szkoda, byłam tym związkiem zmęczona, ze spotkań wracałam smutna a rzeczy jakich się nasłuchałam... Też odzylam. A naprawdę go kochałam, czułam to. To była pierwsza miłość 🙂 teraz to nawet za miliony monet bym go nie chciala. Traktował mnie okropnie, obrażał się, co mi mówił to nawet szkoda powtarzać. Wiecznie chodziłam i go przepraszałam. Aż w końcu coś pękło. 

A najlepsze jest to że dopiero jak poznałam swojego obecnego faceta to się dowiedziałam jak to jest być kochanym.