Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc123

Co myślicie o takich zachowaniach faceta?

Polecane posty

Gość abc123

Przeprowadziłam sie za pracą do innego miasta niż on, dość odległego, ale wcześniej miałam problem z pracą w naszych okolicach i już byłam zrezygnowana , że nie mogę jej znaleźc. Kiedy nie pracowałam przyjeżdzałam do niego dużo czesciej niż on do mnie bo też dzieliła nas odległość, ale mniejsza.

Jest to praca tylko na kilka miesięcy żebym zdobyła jakieś doświadczenie- pomyslalam, ze wtedy może łatwiej znajdę coś blizej niego.

Niestety odkad pracuje w tym nowym miescie on stwierdzil, ze ja mam do niego przyjechac, a on teraz nie ma czasu ( choc ma wlasna firme, wiec nieraz wyjezdza np. na kilka dni ze znajomymi i na to ma czas). 

Chciałam przyjechać, ale ten tydzien tak mi dal w kosc w pracy pod wzgledem stresu i zmeczenia, ze nie czulam sie na silach i nie przyjechalam. Nie widzielismy sie juz ponad miesiac, ale zapraszalam go do siebie. 

I facet napisał mi rano smsa, ze skoro nie przyjechalam to z nami koniec ( ale to nie pierwsza taka sytaucja, bo wiele razy juz mi tak mowil jak sie obrazil).

Co o tym myslicie?

Gość Jagoda

Szukaj drugiego, dla niego jesteś pewnie tylko dla seksu.