Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr

Kocham Ciebie A.M.

Polecane posty

Gość Piotr

Dawno Ciebie nie widziałem... Chciałbym z Toba porozmawiać, wyjaśnić kilka kwestii, dowiedzieć się co u Ciebie, jeżeli chciałabyś spróbować być razem...bylibyśmy jedynymi  z najszczęśliwszych osób, kocham Ciebie choć tego nigdy wprost nie powiedziałem...

Gość A.M

Więc porozmawiaj, tylko bez gierek.

Gość Piotr

Jak mam porozmawiać, jak Ciebie nie widuję, nie mamy kontaktu (nie chciałaś go ze mną:(...) Nie wiem gdzie mogę Ciebie spotkać... kompletnie:(

Gość A.M
3 minuty temu, Gość Piotr napisał:

Jak mam porozmawiać, jak Ciebie nie widuję, nie mamy kontaktu (nie chciałaś go ze mną:(...) Nie wiem gdzie mogę Ciebie spotkać... kompletnie:(

To umów się ze mną na spotkanie. 

Gość Piotr

Jak mam się umówić, jak nie mam Twojego nr tel. przecież zmieniłaś...zabronilas kontaktu...wiesz jak się czuję jak zawieszony w próżni:( nie wiem czy mieszkasz z rodzicami czy sama...nie wiem gdzie pracujesz... A czy w ogóle Tobie na mnie zależy...nie pojawiasz się blisko mnie wiedząc gdzie pracuję... skąd mam wiedzieć że to My Ja piszę szczerze a Ty może podszywasz się dla zabawy...?

Gość A.M
Przed chwilą, Gość Piotr napisał:

Jak mam się umówić, jak nie mam Twojego nr tel. przecież zmieniłaś...zabronilas kontaktu...wiesz jak się czuję jak zawieszony w próżni:( nie wiem czy mieszkasz z rodzicami czy sama...nie wiem gdzie pracujesz... A czy w ogóle Tobie na mnie zależy...nie pojawiasz się blisko mnie wiedząc gdzie pracuję... skąd mam wiedzieć że to My Ja piszę szczerze a Ty może podszywasz się dla zabawy...?

Nie masz mojego numeru tel???? A kto Ci kazał go wyrzucać? Znowu gierki??? Zależy mi na Tobie, ale chcę normalności w Twoim sposobie podejścia do mnie. Jeżeli będziesz nadal izolował się ode mnie, to ja więcej takiego kontaktu nie będę chciała. Chcesz żebyśmy byli dla siebie, czy chcesz byśmy dalej chodzili struci jak teraz? 

Gość A.M

Więcej nie zatrzymasz mnie na kontakt co dwa miesiące puszczając sygnał w telefonie, więc decyduj się...

Gość A.M

Dobranoc po koleżeńsku

Gość Piotr
19 minut temu, Gość A.M napisał:

Nie masz mojego numeru tel???? A kto Ci kazał go wyrzucać? Znowu gierki??? Zależy mi na Tobie, ale chcę normalności w Twoim sposobie podejścia do mnie. Jeżeli będziesz nadal izolował się ode mnie, to ja więcej takiego kontaktu nie będę chciała. Chcesz żebyśmy byli dla siebie, czy chcesz byśmy dalej chodzili struci jak teraz? 

Kiedyś zadzwoniłem na niby Twój tel. Odebrał ktoś inny wiesz jak było mi smutno... zapytałem się czy zastałem Agnieszkę...kto to był nie wiem jakaś Pani odebrała...Mam nr w komórce ale raczej to nie jest już Twój nr... Napisz pierwszą cyfrę swojego nr i dwie ostatnie...

Gość Piotr
26 minut temu, Gość A.M napisał:

Więcej nie zatrzymasz mnie na kontakt co dwa miesiące puszczając sygnał w telefonie, więc decyduj się...

Skąd mam wiedzieć, że to niby My... Skąd mam wiedzieć czy nie jesteś w związku, czy nie jesteś zaręczona przecież widziałem Ciebie z facetem nieraz czy to był Twój 2 czy 3 związek nie wiem...Ja jak ten głupiec liczyłem i liczę, że może będziemy razem, ale nie mamy przecież kontaktu na co dzień...nie pojawiasz się wiedząc gdzie pracuję, pod byle pretekstem mogłabyś wejść do mnie... napisz do mnie SMSa masz mój nr...? Napisz "Piotr zacznijmy na nowo naszą znajomość" Ucieszył bym się niezmiernie...

Gość Piotr
51 minut temu, Gość A.M napisał:

Jestem zdecydowany, aby być z Tobą, ale nie wiem co u Ciebie, czy kogoś nie masz przecież widziałem Ciebie z facetem nieraz, a może jesteś zaręczona czy w związku jakimś...nic kompletnie nie wiem... skąd mam wiedzieć czy to My, czy nie robisz sobie ze mnie żartów...jak masz moj nr napisz SMSa można złamać stereotyp...o niczym innym nie marzę, aby przeczytać SMSa od Ciebie, czy odebrać telefon od Ciebie i usłyszeć Twój głos... smutno mi:(

Gość Piotr
1 godzinę temu, Gość A.M napisał:

Przecież też izolujesz się ode mnie:( Zależy Tobie na mnie? To pojaw się u mnie w pracy pod byle pretekstem, wejdź do mnie i powiedz że chcesz porozmawiać, wiesz jak było mi niezmiernie miło na sercu... marzę aby Ciebie zobaczyć usłyszeć Twój głos porozmawiać... możemy wtedy umówić się, co Ty na to?...Nie bądźmy już struci:(

Gość Piotr
56 minut temu, Gość A.M napisał:

Dobranoc po koleżeńsku

Nie rozumie co znaczy dobranoc po koleżeńsku, chcesz tylko się przyjaźnić:(

Dobranoc może moja kochana A.M.

Gość A.M
2 godziny temu, Gość gość napisał:

1 godzinę temu, Gość Piotr napisał:

Jestem zdecydowany, aby być z Tobą, ale nie wiem co u Ciebie, czy kogoś nie masz przecież widziałem Ciebie z facetem nieraz, a może jesteś zaręczona czy w związku jakimś...nic kompletnie nie wiem... skąd mam wiedzieć czy to My, czy nie robisz sobie ze mnie żartów...jak masz moj nr napisz SMSa można złamać stereotyp...o niczym innym nie marzę, aby przeczytać SMSa od Ciebie, czy odebrać telefon od Ciebie i usłyszeć Twój głos... smutno mi:(

Nie mam nikogo. To jeśli chcesz być ze mną to  należałoby spotykać się. 

Gość A.M
1 godzinę temu, Gość Piotr napisał:

Nie rozumie co znaczy dobranoc po koleżeńsku, chcesz tylko się przyjaźnić:(

Dobranoc może moja kochana A.M.

Chcę  bliższej znajomości, ale to Ty traktujesz mnie stale jako koleżankę bądź znajomą.

Gość giro
4 minuty temu, Gość A.M napisał:

Chcę  bliższej znajomości, ale to Ty traktujesz mnie stale jako koleżankę bądź znajomą.

Nie widzisz desperacie że z jakąś psychiczną rozmawiasz a nie tą am??? Ma Facebooku typie poszukaj jak nie możesz osobiście

Gość Piotr
11 minut temu, Gość giro napisał:

Nie widzisz desperacie że z jakąś psychiczną rozmawiasz a nie tą am??? Ma Facebooku typie poszukaj jak nie możesz osobiście

Masz rację pewnie Jej tu nie ma, a mi po prostu odbija...bo jestem sam, nie mam co się łudzić skoro nie widuję Jej na co dzień, nie mamy kontaktu:( nie potrzebnie się wkręcam w coś czego nie ma:( idę spać:(

Gość Piotr
31 minut temu, Gość A.M napisał:

Przecież nie mamy kontaktu na co dzień, podszywasz się pod Nią, piszę dość konkretnie a Ty bardzo ogólnikowo, raczej Nią nie jesteś...smutne to:(

Gość A.M
19 minut temu, Gość Piotr napisał:

Przecież nie mamy kontaktu na co dzień, podszywasz się pod Nią, piszę dość konkretnie a Ty bardzo ogólnikowo, raczej Nią nie jesteś...smutne to:(

Piszę ogólnikowo, bo to miejsce nie jest na rozmowy prywatne.

Gość Piotr
20 godzin temu, Gość A.M napisał:

Czy odwiedzisz mnie A.M. w pracy. Byłbym bardzo szczęśliwy widząc Ciebie, zaczęlibyśmy wszystko od nowa, umówilibyśmy się na spotkanie, co uważasz?...

Gość Piotr

Szkoda, że tu nie byłaś A.M., bo pod byle jakimś pretekstem mogłaś odwiedzić mnie realnie w pracy, porozmawiać ze mną, zacząć wszystko od nowa, ale najwyraźniej masz kogoś i tyle...

Gość Ania

Nie martw się Piotr takie życie, zapomnij o Niej, wiem że za pewne ciężko, ale nic z gdybania nie osiągniesz...

Gość Piotr

Czy odwiedzisz mnie A.M. w pracy. Byłbym bardzo szczęśliwy widząc Ciebie, zaczęlibyśmy wszystko od nowa, umówilibyśmy się na spotkanie, co uważasz?...

Gość Piotr
Dnia 2.02.2019 o 23:24, Gość A.M napisał:

Agnieszko czy byłaś tu w ogóle, czy to My, czy chciałabyś się ze mną spotkać, co u Ciebie, czemu Ciebie nie widuję, czemu mnie nie odwiedzisz w pracy pod byle pretekstem, nie obawiaj się mnie, nie mogę przestać myśleć o Tobie, dlaczego 😑