Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shaken

Dziewczyna chce zeby jej wylizac

Polecane posty

Gość shaken

ale nie chce tego robic, to jest jakis wstretne i nie chodzi że ona tym miejscem sika, ale tam są jakies wydzieliny:/

Gość hornet

po obejrzeniu wytryskow kobiecych mam tak samo

Gość gość

przecież kobiecy wytrysk jest piękny , pewnie jak by wam kazały tyłek wylizać lub chciały obsikać to też wymiękacie  haha

Cytat

Soczki kobiety są cudowne . Nie rozumiem facetów , którzy nie chcą ich skosztować

Gość LOLO

to jej wyliz jak zes facet co w tym dziwnego???? ja mam inny problem zona nie daje mi lizac a ja bym mogl godzinami cipka sie zajmowac.... jest mega seksowna 30 letnia brunetka z wielkimi cyckami, wie jak na mnie dziala ale cipki lizac nie daje

Gość Romanoo
53 minuty temu, sabaryta napisał:

Soczki kobiety są cudowne . Nie rozumiem facetów , którzy nie chcą ich skosztować

Skad jesteś odezwij się gangster.kaukaz@gmail.com

Gość gość

ale lodzika pewnie lubisz, co?

Gość gość
15 godzin temu, Gość LOLO napisał:

to jej wyliz jak zes facet co w tym dziwnego???? ja mam inny problem zona nie daje mi lizac a ja bym mogl godzinami cipka sie zajmowac.... jest mega seksowna 30 letnia brunetka z wielkimi cyckami, wie jak na mnie dziala ale cipki lizac nie daje

Szkoda mi twojej żony nie wie co traci.Naprawdę nigdy jej nie lizałeś? Może źle coś robisz i zrezygnowała z tego.

Gość gość

A ty autorze zostaw swoją dziewczynę bo będzie nieszczęśliwa,poszukaj takiej co nie lubi lizania.

Gość olo
2 godziny temu, Gość gość napisał:

A ty autorze zostaw swoją dziewczynę bo będzie nieszczęśliwa,poszukaj takiej co nie lubi lizania.

...albo chłopaka, oni nie mają cipek.

Gość LOLO
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Szkoda mi twojej żony nie wie co traci.Naprawdę nigdy jej nie lizałeś? Może źle coś robisz i zrezygnowała z tego.

Lizalem kilka razy jak juz widziala ze nie wytrzymam... ale nie lubi mowi ze nie lubi ze to jej nie kreci, co robic, kocham ja pociaga mnie nie jestem zdolny do zdrady wiec zyje bez lizania cipki

Gość gość
1 godzinę temu, Gość LOLO napisał:

Lizalem kilka razy jak juz widziala ze nie wytrzymam... ale nie lubi mowi ze nie lubi ze to jej nie kreci, co robic, kocham ja pociaga mnie nie jestem zdolny do zdrady wiec zyje bez lizania cipki

No widzisz Lolo, twoja żona nie lubi, mój mąż robi na od... - ah.Jak my się w pary szukamy?

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

No widzisz Lolo, twoja żona nie lubi, mój mąż robi na od... - ah.Jak my się w pary szukamy?

Dobierany miałam napisać

Gość kolega
21 godzin temu, Gość LOLO napisał:

daj mi jej zdjecie

Gość LOLO
2 minuty temu, Gość kolega napisał:

daj mi jej zdjecie

Po co?

Gość LOLO
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Czyli mam rozumiec ze ty to lubisz? W wieku mlodzienczym mialem dziewczyne ktora to lubila, szalala, siadala mi na ustach I tak dochodzila, albo napinala skore na cipce by odslonic maksymalnie lechtaczke I chciala by ja lizac koncowka jezyka do orgazmu...oj co za czasy  I to ona chyba rozpalila we mnie chec lizania cipek... z zona jestem od 13 lat I w tym okresie moze 2-3 razy byla jej cipka lizana... :-(

Gość LOLO

Za to penis jej ojca był przeze mnie lizany wielokrotnie.

Gość Gość

Lizanie organów rozrodczych to jakieś nieporozumienie według mnie.

Gość gosc

"Dziewczyna chce zeby jej wylizac"

Bardzo normalna dziewczyna skoro chce poczuć usta, język, oddech swojego chłopaka na swojej cipce

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lizanie organów rozrodczych to jakieś nieporozumienie według mnie.

Co ty wiesz o seksualnej przyjemności....ehhhh

Gość gość Ola
55 minut temu, Gość LOLO napisał:

Czyli mam rozumiec ze ty to lubisz? W wieku mlodzienczym mialem dziewczyne ktora to lubila, szalala, siadala mi na ustach I tak dochodzila, albo napinala skore na cipce by odslonic maksymalnie lechtaczke I chciala by ja lizac koncowka jezyka do orgazmu...oj co za czasy  I to ona chyba rozpalila we mnie chec lizania cipek... z zona jestem od 13 lat I w tym okresie moze 2-3 razy byla jej cipka lizana... 😞

Oj to faktycznie znikoma ilość przez 13 lat.Próbuj do skutku może się w końcu przekona.

Gość Magda

Do goscia shaken To jak lodzika lubisz czy nie!? Jesli tak to rozumiem ze ty nie sikasz swoim wackiem. A jak nie to jestes pierwszym facetem od ktorego slyszalam taka opinie. Uwazam, ze za duzo myslisz na ten temat i nie ogladaj tych durnych filmikow. Bo jeszcze chwile to wogole bedziesz sie bal czegokolwiek dotykac, bo przecierz sa wszedzie zarazki i wpadniesz w wir mycia po 100 razy rak, nog, glowy i.t.d.

Do goscia LOLO moze zle to robisz.. A podczas lizania wkladasz jej swojego palca w pochwy  i wykonujesz ruchy gora dol, gora dol. Jak to nie pomoze to poprostu ona nie lubi takiego rodzaju sexu i koniec. 

Gość LOLO
3 godziny temu, Gość gość Ola napisał:

Oj to faktycznie znikoma ilość przez 13 lat.Próbuj do skutku może się w końcu przekona.

Poddalem sie juz chyba... nie che awantur a rozmowy nic nie daja wiec zyje bez smaku cipki juz dosc dlugo

Gość LOLO
3 godziny temu, Gość Magda napisał:

Do goscia shaken To jak lodzika lubisz czy nie!? Jesli tak to rozumiem ze ty nie sikasz swoim wackiem. A jak nie to jestes pierwszym facetem od ktorego slyszalam taka opinie. Uwazam, ze za duzo myslisz na ten temat i nie ogladaj tych durnych filmikow. Bo jeszcze chwile to wogole bedziesz sie bal czegokolwiek dotykac, bo przecierz sa wszedzie zarazki i wpadniesz w wir mycia po 100 razy rak, nog, glowy i.t.d.

Do goscia LOLO moze zle to robisz.. A podczas lizania wkladasz jej swojego palca w pochwy  i wykonujesz ruchy gora dol, gora dol. Jak to nie pomoze to poprostu ona nie lubi takiego rodzaju sexu i koniec. 

palce, wibrator, duzego dildosa, nic nie pomaga nic nie zmienia faktu ze ona nie lubi I juz

Gość Big
Dnia 3.02.2019 o 08:21, Gość shaken napisał:

ale nie chce tego robic, to jest jakis wstretne i nie chodzi że ona tym miejscem sika, ale tam są jakies wydzieliny:/

Oddaj ją mnie, będzie zachwycona.

Gość shaken
2 minuty temu, Gość Big napisał:

Oddaj ją mnie, będzie zachwycona.

Mogę oddać kał na twoją mordę, reflektujesz?

Gość Gość
38 minut temu, Gość shaken napisał:

Mogę oddać kał na twoją mordę, reflektujesz?

Co ty robaku wiesz o zabijaniu?...........

Gość gość Ola
1 godzinę temu, Gość LOLO napisał:

Poddalem sie juz chyba... nie che awantur a rozmowy nic nie daja wiec zyje bez smaku cipki juz dosc dlugo

Twarda sztuka ta twoja żona. Mój mąż jak mi nie zrobi minetki to chodzę zła jak osa.Ostatnio się opuścił w tej dziedzinie,robi to w jednym stylu.Rutyna się wkradła.😞

Gość LOLO
13 godzin temu, Gość gość Ola napisał:

Twarda sztuka ta twoja żona. Mój mąż jak mi nie zrobi minetki to chodzę zła jak osa.Ostatnio się opuścił w tej dziedzinie,robi to w jednym stylu.Rutyna się wkradła.😞

Oj tak w tej kwestii bardzo twarda... nie ma wysokiego libido, myslalem ze moze ma kompleksy ze cos nie tak a moje gadanie ze jest piekna I seksowna to takie gadanie meza, zalozylismy profil na zbiorniku zeby inni ja ocenili, komplementy I podziw innych, propozycje seksu, spotkan zalaly nam skrzynke wiec adorowana przez innych mezczyzn tez jest I budzi zainteresowanie, pokazalem jej tym ze nie powinna sie zamykac a bardziej otworzyc na seks lae nic to nie dalo... nie lubi juz wchodzic na ten portal I sie pokazywac czy na kam czy na zdjeciach... co robic nie mam pojecia.

Gość bezdomny

Lizanie muszelki do rzecz normalna jak i robienie loda , tylko nie można robić w jednym rytmie , trzeba wprowadzać zmiany gdyż ucieka podnieta. Mnie lizania muszelki nauczyła pani kochająca kobiety, gdy teraz  wyliżę kobietę ma kilka orgazmów na raz , jest w 7 niebie . Chce ciągle bym lizał jej cipeczkę  . Jeżeli o higienę chodzi to ja swojego wacka kąpię w rumianku dwa razy dziennie moja pani jest zachwycona czystością i pachnie rumiankiem , poza tym skóra na penisie jest ładniejsza elastyczniejsza moja dziewczyna lub się nim bawić bo jest delikatny pachnący , a czasami oblewa mnie czekoladą i liże .