Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I jak się teraz czujesz zdrajco?

Polecane posty

Gość gość

Pewnego dnia nadejdzie chwila, że zniknę trwale. Wiem o tym.

Gość gość

Jesteśmy podobni do siebie

Gość gość

A w czym?

Gość gość

Nie jestem zdrajcą i myślę że to ty jesteś jednak zdrajczynią. Chciałaś wyjść na tym z obronną ręką ale ci nie poszło i się sama pogrążyłaś a ja nie byłem wtedy niczemu winny że tak wyszło później u ciebie ze wszystkim. Jest mszczenie się z nieznanych mi powodów od samego początku dlatego myśle że z tobą coś nie tak a nawet jestem wręcz pewien.

Gość gość

O kim ty piszesz?

Gość Melepeta

E. odchodzi jak Dragon :D

Gość gość

a ty co? IP sprawdzasz i wiesz kto pisze...??? to już jest paranoja czyli schizo..

teraz będę pisać częściej😐

Gość gosc  Ty czy nie ty
6 minut temu, Gość gość napisał:

Nie jestem zdrajcą i myślę że to ty jesteś jednak zdrajczynią. Chciałaś wyjść na tym z obronną ręką ale ci nie poszło i się sama pogrążyłaś a ja nie byłem wtedy niczemu winny że tak wyszło później u ciebie ze wszystkim. Jest mszczenie się z nieznanych mi powodów od samego początku dlatego myśle że z tobą coś nie tak a nawet jestem wręcz pewien.

Byłeś i jesteś winny wszystkiemu . Nie potrafiłeś mnie puścić. 

Gość gość

Prawdę to Ty dopiero poznasz po śmierci. Wtedy otworzą Ci się oczy. Teraz nie jesteś albo w stanie albo po prostu godzien.  Kobiety przecież są rozmymłane, trudne, porypane...Ale nie zapominaj, że kobietami kieruje z reguły dobry duch...

Gość gość

W prawdę i tak nie uwierzy...

Gość Dragon obserwator

E...wracaj do zdrowia :)

Gość Gosc.
36 minut temu, Gość gość napisał:

Ty głupia pało doprowadziłeś do rozstroju mojego zdrowia  fizycznego. Prowokowałeś psychopatyczne sytuacje i mnie podglądałeś, szpiegowałeś. Nawet mnie za to nie przeprosiłeś. Nie mszczę się palancie bo gdybym to chciała zrobić x lat temu zawiadomiłabym twoich przełożonych i zniszczyłabym ci karierę. Więc się lepiej zamknij i nie pisz bzdur. 

Gość gość jak to ty
Przed chwilą, Gość Gosc. napisał:

Ty głupia pało doprowadziłeś do rozstroju mojego zdrowia  fizycznego. Prowokowałeś psychopatyczne sytuacje i mnie podglądałeś, szpiegowałeś. Nawet mnie za to nie przeprosiłeś. Nie mszczę się palancie bo gdybym to chciała zrobić x lat temu zawiadomiłabym twoich przełożonych i zniszczyłabym ci karierę. Więc się lepiej zamknij i nie pisz bzdur. 

Ja już to mogłem dawno zrobić i zawiadomić odpowiednich ludzi o waszych chorych akcjach! Co ty pierttolisz jakie śledzenie! Idź się lecz! Nigdy nikogo nie śledziłem ty chory poyebie!

Gość Gosc.

Poza tym świat nie kręci się wokół  ciebie i nic nie zdarza się dwa razy. 

Gość gość jak to ty

To wy macie takie chore akcje z tym!

Gość Dragon obserwator

Szkoda, że ludzie piszą do nie odpowiednich osób, tylko ja mam bystre oko i wiem?

Gość gość jak to ty

Jak już coś to ja pisze bzdury tu i prowokuję!. To jest odpowiedź za wasze chore akcję i ciągłe prowokację!

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Dragon obserwator napisał:

Szkoda, że ludzie piszą do nie odpowiednich osób, tylko ja mam bystre oko i wiem?

Wow jaki ty zayebisty jestes . Ego i samouwielbienie wielkosci czarnej dziury .

Gość gość jak to ty
4 minuty temu, Gość Dragon obserwator napisał:

Ja nie wiem czy to ta osoba/y! Ale wiem że tu bywa na 100%.

Gość Gosc.
7 minut temu, Gość gość jak to ty napisał:

Ja już to mogłem dawno zrobić i zawiadomić odpowiednich ludzi o waszych chorych akcjach! Co ty pierttolisz jakie śledzenie! Idź się lecz! Nigdy nikogo nie śledziłem ty chory 

Dragon pożałujesz. 

Gość gość jak to ty
15 minut temu, Gość Gosc. napisał:

Rozstrój psychiczny to ty miałaś od zawsze a ja się nabawiłem będąc z toksykami. Niewinnie się zaczynało ale już wtedy nabrałem podejrzeń że jest coś nie tak! Jesteście chore i dobrze o tym wiesz. Nigdy nikt nikogo nie śledził, nigdy nikt nikogo nie szkalował, nigdy nic nie miało takiego miejsca. Chyba że tu żeby popsuć nerwy w zamian za chore, nienormalne zachowania!

Gość Dragon obserwator

To nie ja przysięgam ;D

Gość gość jak to ty

Chore za leczenie bo to i tak wyjdzie na jaw z kim innym! Pa!

Gość Gosc.
4 minuty temu, Gość gość jak to ty napisał:

Rozstrój psychiczny to ty miałaś od zawsze a ja się nabawiłem będąc z toksykami. Niewinnie się zaczynało ale już wtedy nabrałem podejrzeń że jest coś nie tak! Jesteście chore i dobrze o tym wiesz. Nigdy nikt nikogo nie śledził, nigdy nikt nikogo nie szkalował, nigdy nic nie miało takiego miejsca. Chyba że tu żeby popsuć nerwy w zamian za chore, nienormalne zachowania!

Spier..palancie. Z głową to u ciebie coś nie tak było od samego początku. Normalny człowiek nie zachowuje się tak jak ty . 

Chyba nie myślisz że będę tu opisywać  te zdarzenie. Ja wiem, ty wiesz  i jeszcze kilka osób. 

Gość gość
8 minut temu, Gość Gosc. napisał:

Spier..palancie. Z głową to u ciebie coś nie tak było od samego początku. Normalny człowiek nie zachowuje się tak jak ty . 

Chyba nie myślisz że będę tu opisywać  te zdarzenie. Ja wiem, ty wiesz  i jeszcze kilka osób. 

Czekam! Opisuj! 🤣

Gość gość

U ciebie samo spojrzenie coś oznaczało, z samego wyrazu twarzy wyczytywałaś chore historię! Żeby te kilka osób właśnie poznało prawdy właśnie jak tragedia dzieje się tam u was. Żebym im czegoś nie podesłał 🤣  

Gość Gosc

Niezły galomatias  . To ja napisze  od siebie do pana hakera , ktory od 2015 roku nie daje mi zyc .Odczep sie ode mnie. Zajmij sie swoim zyciem . I nie szantazuj mnie , bo mam na ciebi haki . W koncu pojde na policje . 

Gość takijedenzpołudnia
32 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Niezły galomatias  . To ja napisze  od siebie do pana hakera , ktory od 2015 roku nie daje mi zyc .Odczep sie ode mnie. Zajmij sie swoim zyciem . I nie szantazuj mnie , bo mam na ciebi haki . W koncu pojde na policje . 

Hmmm. 2015, powiadasz? Brzmi jak moja historia, z tym, że bez dalszego ciągu. Bo wtedy się to skończyło.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość takijedenzpołudnia napisał:

Hmmm. 2015, powiadasz? Brzmi jak moja historia, z tym, że bez dalszego ciągu. Bo wtedy się to skończyło.

U ciebie sie skonczylo w 2015 , a kiedy zaczelo ? 

Gość takijedenzpołudnia
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

U ciebie sie skonczylo w 2015 , a kiedy zaczelo ? 

W 2015.