Gość Oszukana5 Napisano Grudzień 2, 2019 Dlaczego trafiłam tutaj dopiero teraz :( Zostałam przez nią niedawno oszukana tylko, że dotyczy to sprzedawanych przez nią ubrań :( Przelane pieniądze, niby wysłane a czekam już prawie 2 miesiace! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pozdrawiam Julitko Napisano Grudzień 3, 2019 Oszustka i naciągaczka. Pusta dziewczyna, która jedynie co potrafi, to dodawać głupie zdjęcia na insta. Kontaktu z nią nie ma, na wiadomości nie odpisuje, pieniędzy nie zwraca - na szczęście paypal tak. A ta niby stronka z dietami to niezła ściema, pewnie nie ma kompletnie pojęcia o dietetyce. Nie dajcie się nabrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mecenas Napisano Styczeń 5, 2020 Skoro tak oszukuje złóżcie pozew zbiorowy i po problemie. Musicie iść do mecenasa, koszty nie są duże. Jeśli jest tyle oszukanych osób to warto coś takiego zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dietetyczka Napisano Styczeń 7, 2020 Julita nawet nie widnieje zapisana na Google jako magister dietetyk lub coś w ten deseń , przy wyszukiwaniu dietetyków w Poznaniu:/ każdy może sobie zrobić stronę o dietetyce ,nazwać się „dietetykiem”i ciągnąć kasę.... dziwne, że przy tak dużej liczbie negatywnych komentarzy dalej to robi:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość claudia Napisano Styczeń 15, 2020 kochane jak ktoras by w koncu chciala zlozyc pozew zbiorowy to badzmy w kontakcie mailowym. moj email enyaclaudiazel@hotmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oszukana Napisano Styczeń 16, 2020 Prosimy o kontakt na e-mail podany wyżej^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Styczeń 19, 2020 A mnie oszukala kiedys z telefonem. Sprzedawala wowczas swojego iphona, ja zadeklarowalam sie ze go od niej odkupie. Ustalilysmy miejsce i godzine spotkania. Gdy pojawilam sie w umowionym miejscu, jej nie bylo. Zadzwonilam do niej kilka razy, jednak nie odebrala. Pozniej mnie zablokowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enyaclaudia 0 Napisano Czerwiec 9, 2020 dziewczyny! Nasza pani dietetyk zmienila swoja strone www z lewickadietuje na fitmission.pl - nie dajcie się oszukać. laska miała już tyle hejtu ze chce zatuszować wszystko nowa nazwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofJerzyna 1 Napisano Czerwiec 12, 2020 A wy co myślicie o wprowadzeniu nowego szczepu drożdży Yarrowia Lipolytica na rynek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rockfinn 0 Napisano Listopad 7, 2021 Moja dziewczyna jest kolejną oszukaną. Możecie iść w Poznaniu na Jeżycach do kawiarni Cukier Puder, którą prowadzi jej matka, Katarzyna Lewicka, i domagać się skradzionych pieniędzy, bo inaczej tego nie można nazwać. Im więcej osób narobi tam rabanu tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach