Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość NatK

E-NATURESLAB

Polecane posty

Gość NatK

Witam zamówiłam u tej firmy E-NATURESLAB i wielokrotnie pisałam maila aby nie realizowali zamówienie i kurier zwrócił im ten towar. Paczka była za pobraniem jakie są konsekwencje?

Gość GOŚĆ

I jak potocyzla się sprawa? 

Gość Magda

Ja odesłałam zamówiony towar i nie otrzymałam żadnej odpowiedzi od nich ani kasy.

Gość IDA

UWAGA  OSZUSTWO. ZAPLACILAM ZA  TOWAR   KTOREGO WOGOLE NIE OTRZYMALAM. NE ODBIERAJA  TELEFONOW. UWAGA NA OSZUSTOW

Gość Piotr

Uwaga na tą firmę i ich specyfiki !!!   

Nie otrzymałem od nich żadnej odpowiedzi na e-maile ani na prośby telefoniczne ! 

Chciałem zobaczyć CERTYFIKATY, ATESTY, BADANIA potwierdzające że ich specyfik działa, jest bezpieczny itd. 

Firma jest z Giblartaru a więc lepiej nie ryzykować zakupu przez internet i poprostu lepiej, bezpieczniej kupić w stacjonarnej aptece. 

Gość Magda
Dnia 9.08.2019 o 19:00, Gość Magda napisał:

Ja odesłałam zamówiony towar i nie otrzymałam żadnej odpowiedzi od nich ani kasy.

Ja też odesłałam zamówiony towar i również nie mam od nich żadnej odpowiedzi ani zwrotu pieniędzy!

Gość alicjorka

a ja zamowilam tabletki za jakie z automatu zaplacilam i  dzien w dzien wysylali mi  przypomienie o zaplacie bo niby nie zaplacilam,  tlumaczylam ze zaraz im  wyslalam pieniadze to twierdzili ze to jakas przedplata i ze  rozmawialam z konsultantem a ja zadengo  konsultanta nie mialam.    po moich grozbach ze oddam sprawe do prokuratury  raczyli mi odpisac ze przepraszaja i sie pomylili.. wplacona jest calosc. chcialam od nich pieniadze, bo  te tabletki to pewnie taki kicz jak i oni. wczoraj  napisali juz mi numer nadania paczki(czyli poszla) a dzisiaj dostalam wiadomosc ze  szykuja do wysylki.  zlodzieje i matacze!! ot co

Gość Rozczarowana

Cześć, ja również nie polecam firmy bo to banda naciągaczy i oszustów oraz niekompetentnych ludzi! Zamówiłam u nich pewien suplement, który nie spełnił moich oczekiwań i dodatkowo spowodował dyskomfort zdrowotny! Chciałam zareklamować produkt ze względu na powyższe ale nic nie chcieli zrobić a co gorsza jak dzwoniłam to pan Radosław C. kompletnie ignorował to co mówię i zbywał że się dowie i oddzwoni a w konsekwencji to ja musiałam polować na niego żeby dostać jakąkolwiek informacje. Masakra. W dodatku zaproponował żebym odesłała im resztę opakowań ale reklamacji przecież nie chciał przyjąć... żenada

Gość Gość

Ja nie narzekam jest ok

Gość r.k.

ta firma jest jakąś ściemą - gdy kupowałem suplement diety doradca zapewniający o gwarantowanym sukcesie wydzwaniał co chwilę, ale gdy już kupiłem całą kurację to przestał się interesować i nie odbiera telefonu. sam produkt Sliminazer to jakieś oszustwo nawet deka nie zadziałał - słowem dałem się wydoić z kasy przez oszustów - rozpoczynam procedurę prawną walki z nimi.

Gość Agniecha

Poproszę o maila do nich, zapłaciłam kwote 157, po rozmowie z marketerem chca bym zapłaciła 300 zł dodatkowo, nie zapłacę, tylko co dalej? Jakies konsekwencje? Czekać czy coś wyślą? Rozumiem że tych 157 zł już nie zobaczę się co z tym 300 zł gdzie wystawili mi że tak jakby wezwanie do zapłaty za zamówienie dokonane.. Proszę o jakąś informację, jak się z nimi kontaktować tam tylko jest formularz zgłoszeniowy z którego nic nie wynika, ktoś ma normalnego maila do nich???

Gość Gość Mira

Mira. Zamówiłam korektory na haluksy: huluPro. Zadzwoniła do mnie po krótkim czasie ich przedstawicielka twierdząc że do leczenia trzeba dwóch kompletów, na dzień i drugie na noc. Zapłaciłam 249 zł. Po otrzymaniu okazało się że są identyczne. Po kilku dniach po czułam duży dyskomfort, pieczenie, poobdzierane stopy i odparzenia. Problemy zaczęły się gdy chciałam towar zwrócić. Nie odbieranie telefonów. Gdy udało mi się dodzwonić z innego, kazali opisać przyczyny na e-mail i przysłać zdjęcia. Po wykonaniu ich próśb od nowa próby telefoniczne i od nowa te same żądania już po odesłaniu towaru. Do dzisiaj nie ma żadnej decyzji z ich strony. To oszuści i naciągacze. Strzeżcie się przed kupnem czegokolwiek z tej firmy. Sprzedają komuś a po chwili dzwonią i twierdzą, że to mała porcja, że trzeba dopłacić żeby otrzymać miesięczną dawkę itp. Nie polecam ponieważ ich produkty nie mają żadnego działania. Mąż wykupił od nich,, sugarept" na cukrzycę, półroczny zapas i również wymigali się od zwrotu pieniędzy bo suplement ten w ogóle mu nie pomógł a tylko wyciągnęli za to kilkaset złotych. Brońcie się od takich oszustów!! 

Gość OSZUSTWO - Vellafoot

OSZUSTWO - aparat na haluksy Vellafoot pl.e-natureslab.com . Mąż cierpi z powodu haluksów i dał się nabrać. Już sama strona po przekierowaniu z reklamy na wp wzbudziła moje wątpliwości. Żadnego zdjęcia produktu tylko opakowanie, brak informacji ile szt. jest w środku, brak wyboru ilości zamówienia. Lekarze wypowiadający się na stronie po wpisaniu w wyszukiwarkę nie istnieją. Jednak cierpienie męża sprawiło, że postanowiliśmy spróbować i niestety daliśmy się oszukać i straciliśmy pieniądze. Niedługo po zamówieniu zadzwoniła do mnie konsultantka i wmówiła mi, że zamowiłam tylko 1-szt. aparatu i żeby dobrze zadziałał potrzebne są dwa. Jak dopłacę drugie tyle to dostanę jeszcze zestaw "na noc". Niestety dopłaciłam 135 zł. Paczka przyszła szybko i okazało się, że aparaty wciśnięte są po 2-szt. w za małe opakowanie i są identyczne. Konsultantka wprowadziła mnie w błąd i naciągnęła. Okazało się, że identyczne korektory można kupić na allegro po ok. 30 zł. Gdyby było zdjęcie produktu na stronie z pewnością byśmy go nie kupili. Okazało się, że firma jest z Gibraltaru. Staciliśmy ok. 200 zł biorąc pod uwagę właściwą cenę aparatu. Po przeczytaniu komentarzy nie wierzymy w zwrot pieniędzy. Ostrzegamy to wielkie OSZUSTWO!

nie dostalam towary ani pieniedzy oszustwo

OSZUSTWO - aparat na haluksy Vellafoot pl.e-natureslab.com . Mąż cierpi z powodu haluksów i dał się nabrać. Już sama strona po przekierowaniu z reklamy na wp wzbudziła moje wątpliwości. Żadnego zdjęcia produktu tylko opakowanie, brak informacji ile szt. jest w środku, brak wyboru ilości zamówienia. Lekarze wypowiadający się na stronie po wpisaniu w wyszukiwarkę nie istnieją. Jednak cierpienie męża sprawiło, że postanowiliśmy spróbować i niestety daliśmy się oszukać i straciliśmy pieniądze. Niedługo po zamówieniu zadzwoniła do mnie konsultantka i wmówiła mi, że zamowiłam tylko 1-szt. aparatu i żeby dobrze zadziałał potrzebne są dwa. Jak dopłacę drugie tyle to dostanę jeszcze zestaw "na noc". Niestety dopłaciłam 135 zł. Paczka przyszła szybko i okazało się, że aparaty wciśnięte są po 2-szt. w za małe opakowanie i są identyczne. Konsultantka wprowadziła mnie w błąd i naciągnęła. Okazało się, że identyczne korektory można kupić na allegro po ok. 30 zł. Gdyby było zdjęcie produktu na stronie z pewnością byśmy go nie kupili. Okazało się, że firma jest z Gibraltaru. Staciliśmy ok. 200 zł biorąc pod uwagę właściwą cenę aparatu. Po przeczytaniu komentarzy nie wierzymy w zwrot pieniędzy. Ostrzegamy to wielkie OSZUSTWO!

Witam 

Ja również uważam że ta firma to oszuści. Kupiłam jeden produkt, z którego byłam zadowolona. Kiedy mi się skończył zamówiłam ponownie. Okazało się że mi zamówienie anulowali, bo brakło towaru na stanie. Po jakimś czasie zadzwoniła do mnie konsultantka i powiedziała że jest ten krem więc go zamówiłam. Okazało się że krem nie był taki sam który zamówiłam. Podobna nazwa ale nie ten. Więc złożyłam reklamację, zrobiłam zdjęcia, porównałam składy, wysłałam jak prosili i ...wielka cisza. Sprawa jest świeża, więc jeszcze czekam tydzień, aportem zgłaszam gdzie tylko można. 

Dnia 21.03.2020 o 08:19, Agnieszka# napisał:

Witam 

Ja również uważam że ta firma to oszuści. Kupiłam jeden produkt, z którego byłam zadowolona. Kiedy mi się skończył zamówiłam ponownie. Okazało się że mi zamówienie anulowali, bo brakło towaru na stanie. Po jakimś czasie zadzwoniła do mnie konsultantka i powiedziała że jest ten krem więc go zamówiłam. Okazało się że krem nie był taki sam który zamówiłam. Podobna nazwa ale nie ten. Więc złożyłam reklamację, zrobiłam zdjęcia, porównałam składy, wysłałam jak prosili i ...wielka cisza. Sprawa jest świeża, więc jeszcze czekam tydzień, aportem zgłaszam gdzie tylko można. 

Dnia 21.03.2020 o 08:19, Agnieszka# napisał:

Witam 

WITAM       

To oszuści ,jak wszyscy zostałam oszukana na 234 zł,ani towaru ,ani pieniędzy, cisza .Co mogę zrobić by odzyskać pieniądze ?

Ja zamowilam krem za 157zl a oni mi zmienili zamowienie poniewaz twierdza ze kuracja trwa 3 miesiace i potrzeba kremu wiecej opakowan i w ten sposob wyslali do mnie paczke pobraniowa z dopłata  576zl. Paczka ma dotrzec jutro oczywiście nie zamierzam jej przyjmować I płacić za towar którego nie zamawiałam  i paczka wroci do nadawcy ale czytajac Wasze wpisy to 157zl to juz historia. Jeszcze probowałam jakoś sie skontaktowac z nimi ale nie ma szans a numer z ktorego dzwonila jakaś pseudo konstantka wogole jakby juz nie istniał. To sa zlodzieje i naciagacze trzeba zglaszać takie coś gdzie sie da.

I ja jestem ofiarą oszustwa. Zamówiony produkt z gwarancją satysfakcji nie poprawił stanu mojego zdrowia.

Po złożonej reklamacji i odwołaniu się do gwarancji, firma powołuje się na regulamin, którego wcześniej nie udostępniła.

Za każdym razem w korespondencji występuje inna nazwa sprzedawcy, także przedstawiony regulamin jest firmowany przez nieznany mi podmiot. Najwyraźniej jest to nieuczciwa sprzedaż, kontakt z firmą jest utrudniony, acz aktywny w celu wyłudzenia złożenia większego zamówienia. Konsultantka przed realizacją przesyłki podaje swoje nazwisko, obiecuje kontakt po trzech tygodniach i tego nie robi. Znika.Widzę, że ofiar tej firmy jest więcej.

Mnie oszukali też ,odesłałam produkt i nie mam zwrotu pieniędzy. Kontaktu żadnego wszystko zablokowane.

Jak złożę nowe zamówienie to zaraz dzwonią konsultanci ,opowiadam sytuację to jeszcze są obrażeni, kiedy mówię ze właśnie to jedyny sposób na kontakt z nimi.  Zamierzam pisać do RZECZNIKA  KONSUMENTÓW   bo będą tak bezkarnie okradać ludzi .

Jak widać nie tylko ja naiwna. ZŁODZIEJE .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się