Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

Powiększanie ust w Zielonej górze

Polecane posty

Gość Monika

Jakie miejsce polecacie na powiększenie ust w Zielona Góra?

Gość Alicja Prokop

Hej, w Zielonej Górze jest DermaClinic na Ptasiej. Sa tutaj bardzo dobrzy lekarze medycyny estetycznej i pracują na bardzo dobrych preparatach do powiększania ust jak Restylane Kysse. Efekt jest zawsze naturalny, bez żadnego dziubka 😉

Gość Optykowa

Miałam powiększanie ust Restylane, ale było to 0,5 ml na całe usta. A jak Ty miałaś powiększane Alicja?  Ja nie mogłam mieć wiecej wstrzyknięte, bo wyglądałabym strasznie.

Gość Asia

Jak chodzi o powiększanie ust to moge polecic bardzo dobrą klinikę J&J Art Derma Clinic Rzeszów Sama tam nie dawno robiłam usta i mam ładnie powiększone oraz wygladaja bardzo naturalnie.

Gość sutewka

jak ktoś dobrze robi to warto jechać nawet wiele kilometrów żeby dostać sie do dobrej lingeristki, ja robiłąm sobie brwi i górna powiekę w Warszwie w salonie Magic Visage u Estery, jechałam aż z Lublina, ale zdecydowanie warto było. 

Gość Karolina

Zawsze mialam bardzo waskie usta i dzięki zabiegowi ich powiększenia za pomoca botoxu wygladają teraz o wiele lepiej, mają pełniejszy kształt i sa bardziej wyraźne. Zabieg zrobiono mi w klinice Dr Paradowska Klinika Medycyny Estetycznej w Krakowie  i polecam 

Gość deszka

bardzo naturalny efekt ja też uzyskałam w salonie magic visage na mokotowskiej u Estery, mam wstrzyknięty 1 ml kwasu a efekt jest bardzo naturalny, o taki efekt właśnie mi chodziło ale salon jest w Warszawie i w stolicy zdecydowanie go polecam.

Gość Karolina

Ja powiększyłam usta w Klinice Medycyny Estetycznej i Kosmetologii NUVU Kraków   i super wyszły, nawet nie myślałam , że tak naturalnie będą wyglądały. Zabieg  rewelacja i polecam

Gość deszka

a czym powiększłaś usta, botoxem czy kwasem hialuronowym, ja zdecydowałam się na kwas bo jest lepszy i dlatego zdecydowałam się własnie na salon magic visage żeby w ten sposób uzyskac efekt. 

Gość Gabi

Jedynie mogę zaproponować gabinet Dermedika w Krakowie. Bardzo profesjonalne podejście, a efekt jest naturalny. Sama tam chodzę, dlatego mogę potwierdzić, że sprawdzone. 

Gość deszka

ja salon magic visage mogę polecić z czystym sumieniem, moje usta są w super kondycji, wyglądają rewelacyjnie są jędrne i idealnie powiększone, jestem bardzo zadowolona, że się zdecydowałam. 

mój lekarz mi zaproponował wlasnie Restylane Kysse - i usta super są pełne i tak naturalnie wyglądają. Jestem zadowolona z rezultatu