Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głowa na karku

Nie lubię chłopaka mojej młodszej siostry

Polecane posty

Gość Głowa na karku

Hej

Kiedy poznałem chłopaka młodszej siostry, wydawał się w porządku. Chłopak ma łeb na karku, studiuje informatyke. Nic bardziej mylnego. Kilka razy a nawet częściej była sytuacja, gdzie zachował się w sposób skandaliczny. Najpierw się dziwnie śmiał, potem siotra nie kryła zażenowania kiedy zaczął się wydurniać i piszczeć była przy tym cała rodzina. A kiedyś wyłożył nogi na grzejnik jakby był u siebie, to jeszcze nic. Wczoraj jak rozmawialiśmy sobie przy cieście i herbacie, oni poszli do pokoju i nie było ich do końca. Niby spoko jest, rozmawia normalnie ale czasem świruje jak jakieś dziecko z podstawówki. I wszyscy są zażenowani. Np. kiedyś jak moja mam zapytała czy ktoś chce dokładki bez krępowania wziął cały gar i  sobie nałożył, oczywiście spytał czy ktoś chce no ale. 

Czuje się zbyt swobodnie u nas, i nawet rodzice to zauważyli... mi też się to nie podoba.

Gość głowa na karku

czekam aż ktoś zwróci mu uwagę ale nikt się do tego nie kwapi. A on coraz bardziej sobie na więcej pozwala, a młodsza siostra "hihih" jakby nic nie widziała, że to nie jego dom , i chyba nie powinien czuć się swobodnie, tak samo jak nie powinienien co chwila latać do nas na obiadki, a jego siostra była u niego może... raz na obiedzie. 

Niby jest uprzejmy dla nas, ale była teżsytuacja gdzie mama mu na coś zwróciła uwagę (nic takiego) a on "o Boże" ... a ja niego tak patrze i sobie myśle " aha?"....

Gość Gość
5 minut temu, Gość Głowa na karku napisał:

Hej

Kiedy poznałem chłopaka młodszej siostry, wydawał się w porządku. Chłopak ma łeb na karku, studiuje informatyke. Nic bardziej mylnego. Kilka razy a nawet częściej była sytuacja, gdzie zachował się w sposób skandaliczny. Najpierw się dziwnie śmiał, potem siotra nie kryła zażenowania kiedy zaczął się wydurniać i piszczeć była przy tym cała rodzina. A kiedyś wyłożył nogi na grzejnik jakby był u siebie, to jeszcze nic. Wczoraj jak rozmawialiśmy sobie przy cieście i herbacie, oni poszli do pokoju i nie było ich do końca. Niby spoko jest, rozmawia normalnie ale czasem świruje jak jakieś dziecko z podstawówki. I wszyscy są zażenowani. Np. kiedyś jak moja mam zapytała czy ktoś chce dokładki bez krępowania wziął cały gar i  sobie nałożył, oczywiście spytał czy ktoś chce no ale. 

Czuje się zbyt swobodnie u nas, i nawet rodzice to zauważyli... mi też się to nie podoba.

Bzyka ci siorę to czuje się jak domownik. Normalka.

Gość Głowa na karku
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Bzyka ci siorę to czuje się jak domownik. Normalka.

co?

Gość Gość
34 minuty temu, Gość Głowa na karku napisał:

co?

Bzyka Ci siostre. Chyba nie myslisz, że jak są razem to papieże odmawiają. 

Gość gość

prosze o normalną odpowiedź a nie ...ów

Gość Hhhh

Pewnie ona uwielbia mu ciagnac fiöta

Gość gość

i połyka za te obiadki, chcesz siostrze pomóc?