Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamień

Masturbacja przy dziewczynie

Polecane posty

Gość Kamień

byłem bardzo napalony, ale dziewczyna nic nie chciała nawet pomimo tego, że byłem nago i bylem naprawde twardy. Po chwili zasnęła, bo byla bardzo zmeczona, niestey po chwili tak niefortunnie sie przewrocila na bok ze jej reka wyladowala w okolicy mojego krocza. Złapałem jej dłoń, naśliniłem penisa i wsadziłem go w jej dłoń, leżała na plecach i miala na sobie koszulę, wiec rozpialem dwa guziki by widziec jej piersi. Zacząłem coraz szybciej ruszac jej reka, az w koncu trysnalem i ubrudzilem cala jej dlon. Na moje nieszczescie sie obudzila i chce zakonczyc nasza relacje, bo według niej było to niedopuszczalne. Zaznaczę, że kiedyś sama zaczęła mi robić loda jak spałem. Powie mi ktoś co moge zrobic i czy to bylo naprawde tak zle?

Gość Laura21

Też bym cię rzuciła, gdybyś mi się tak bezczelnie spryskał na rękę. Loda ci zrobiła gdy spałeś,żeby głupje pomysły ci do głowy nie przychodziły,dziewczyna może się bawić narządami faceta podczas jego snu, ale facet nie ma prawa tego robić z kobietą.  Takie mamy zasady.

Gość Kamień
20 minut temu, Gość Laura21 napisał:

Też bym cię rzuciła, gdybyś mi się tak bezczelnie spryskał na rękę. Loda ci zrobiła gdy spałeś,żeby głupje pomysły ci do głowy nie przychodziły,dziewczyna może się bawić narządami faceta podczas jego snu, ale facet nie ma prawa tego robić z kobietą.  Takie mamy zasady.

A powiesz co powinienem zroic?

Gość szczęśliwa

Mogłeś się bawić jej łechtaczką, a nie swoim małym. Uwielbia jak mnie mąż w ten sposób budzi. Wtedy seks jest naprawdę nieziemski.

Gość zmysłowa45

nie wiem dlaczego robi taki problem..

to miłe, że nie zrobiłeś tego sam w ukryciu a mimo wszystko "użyłeś" jej 😉

ja lubię gdy mój partner w ten sposób używa np moich stóp gdy spię..

Ania

Gość gość

Masakra przez to chce wszystko zakończyć. Ja bym się mega podnieciła jak bym się przebudziła i zobaczyła że mój facet tak robi wtedy to dopiero by był sex

Gość Gość

Nie rozumiem...

Hmm też bym tak zrobiła. Sorki, rozumiem jakbyś masturbowałbyś się obok niej swoją ręką ale to było troche chamskie. 

A to że robiła tobie loda jak spałeś to chyba była przyjemność dla ciebie a nie dla niej?!

Gość Pogromca białorycerzy

^Czy była to przyjemność dla niej to ciężko jest stwierdzić bez znajomości tej osoby. Faktem jest to że użyła nieświadomej osoby do przeprowadzenia na niej aktu seksualnego, więc nie różni się to niczym od zachowania jej chłopaka.

Gość gość mężczyzna
Dnia 5.02.2019 o 12:48, Gość szczęśliwa napisał:

Mogłeś się bawić jej łechtaczką, a nie swoim małym. Uwielbia jak mnie mąż w ten sposób budzi. Wtedy seks jest naprawdę nieziemski.

Ta pani ma absolutną rację. Położyłem się po imprezie do łóżka z poznaną młodą kobietą. Ale byliśmy po drinkach i zasnęliśmy. Rano zbudziłem się gdy ona jeszcze spała. Wsunąłem rękę w jej majtki i delikatnie gładziłem po cipce. W pewnym momencie poczułem rozwarcie i całkowicie wyprężoną łechtaczkę. Budziła się w podnieceniu i kazała mi ściągnąć jej majteczki. Mieliśmy niesamowity seks.

Gość Typowe
Dnia 6.02.2019 o 15:41, Jusia8428 napisał:

Hmm też bym tak zrobiła. Sorki, rozumiem jakbyś masturbowałbyś się obok niej swoją ręką ale to było troche chamskie. 

A to że robiła tobie loda jak spałeś to chyba była przyjemność dla ciebie a nie dla niej?!

Typowe. Jak ona coś robi, to dobrze (no bo przeciez facet to takie ZWIERZĘ co zawsze "chce", ale jak on cos robi to zle (i to cos bez - powiedzmy sobie - żadnych konsekwencji typu ciąza, choroby lub cokolwiek).

Biorąc pod uwagę dzisiejszą wykładnię o wszelkim "molestowaniu" jakze mocno rozpowszechnianą przez (niektóre) kobiety, był to, jakby nie patrzeć normalny gwałt. Czyli podejmowanie czynnosci seksualnych bez zgody drugiej strony. Pewnie ze realnie 99% facetów by sie o to nie kłóciło, bo my zwykle i wszedzie lubimy wszystko co z seksem zwiazane. Jednakze podwójne standardy zwyczajnie (mnie przynajmniej) brzydzą. Zresztą w Norwegii pare lat temu była juz o to sprawa, dokładnie taka sama sytuacja, tyle ze na sylwestra i po alkoholu. Panna odpowiedziala za gwałt i chyba nawet dostała jakiś wyrok. Oduczy sie traktowac facetow jak spuszczarki do własnej dypozycji. "Bo jasnie pani chce, to moze - a w druga strone to nie dziala".  Vide jedna z powyzszych porytych wypowiedzi:  "dziewczyna może się bawić narządami faceta podczas jego snu, ale facet nie ma prawa tego robić z kobietą.  Takie mamy zasady."

Otóz juz nie, zasady sie zmieniły, a my tez już nie bierzemy jak leci.

Kopnij ją w zad i skombinuj sobie taką co jest normalna (jak kilka kobit powyzej) i nie bedzie robic tragedii z niczego, bo jak juz teraz robi podwojne standardy, to juz widac co bedzie dalej.