Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet

Chętna do zrobienia mi loda?

Polecane posty

Gość Facet

Witam. Mam 31 lat i jestem prawiczkiem. Nigdy nie uprawiałem seksu, bo i nie miałem dziewczyny. Nie całowałem się nawet. Tylko masturbacja ręką jak pewnie każdy facet... Czy jest jakaś chętna, ładna, zadbana i młoda dziewczyna (wiek do 25 lat) żeby zrobić mi loda? Albo chociaż pomóc mi ręką? Bo nawet nie wiem jakie to uczucie... Najlepiej jakaś seksowna studentka. Boję się nagabywać jakiś lasek z instagrama pisząc do nich bezpośrednio coś w stylu "umówisz się ze mną na seks?", bo wezmą mnie za zboka i jeszcze o molestowanie oskarżą - chore czasy.

Gość mala

a wyslij zdjecie swojego penisa czy warto. 

Gość Mam już tego dość

Co za czasy jedni oskarżą o molestowanie, a inni cały czas chcą w kółko jakieś fotki, jakieś durne portale randkowe itp. Normalnie już się nie da umówić, zagadać bo wszystkie zabiegane cały czas.

Autorowi posta życzę szczęścia może się jakaś skusi. Ps. Podaj też województwo jakieś, albo nuż załóż ten cały Tinter czy jakoś tak, mój kolega cały czas się umawia przez to coś. Tylko trzeba mieć jakieś cholerna zdjęcia na tym niestety. Sam jakoś brzydki nie jestem, ale nie lubie sobie pstrykac co chwile fotek do jakis durnych aplikacji.

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Facet napisał:

Witam. Mam 31 lat i jestem prawiczkiem. Nigdy nie uprawiałem seksu, bo i nie miałem dziewczyny. Nie całowałem się nawet. Tylko masturbacja ręką jak pewnie każdy facet... Czy jest jakaś chętna, ładna, zadbana i młoda dziewczyna (wiek do 25 lat) żeby zrobić mi loda? Albo chociaż pomóc mi ręką? Bo nawet nie wiem jakie to uczucie... Najlepiej jakaś seksowna studentka. Boję się nagabywać jakiś lasek z instagrama pisząc do nich bezpośrednio coś w stylu "umówisz się ze mną na seks?", bo wezmą mnie za zboka i jeszcze o molestowanie oskarżą - chore czasy.

A co powiesz na dziewczyny z roksy? Tam wymieniają jakie usługi oferują. No i nie powiedzą, że jesteś brzydki czy coś to po prostu ich praca. Wadą jest , że trzeba tak 150 -300 zł wydać ale na godzine chyba warto by sprawdzić jak to jest. Tylko wybierz taką zweryfikowaną by się nie okazało, że zamiast fajnej blondynki spotkasz jakiegoś potężnego geja...