Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozicazimowa

Facet uważa że za mało pracuje

Polecane posty

Gość kozicazimowa

Nowo poznany facet uważa że mało pracuje. Fakt ja ok. 4 godz.dziennie on ok. 12. Status materialny mamy podobny, z tym, że on mieszka z mamą, ja sama. Wymyślił sobie bym rozwijała firmę i on ma dla mnie super plan. Ja oczywiście powiedziałam, że chętnie wysłucham, ale zmian nie planuje... Delikatnie odmówiłam, bo wiązało by się to większą ilością pracy, a ja ani nie mam potrzeby ani ochoty. Stwierdził, że skoro mam firmę powinnam więcej czasu jej poświęcać, a najlepiej umożliwić mu trochę dorobienia (!!!). Powiedziałam, by sobie otworzył swój biznes i dał mi spokój.

Chcę delikatnie ewakuować z tej znajomości? Bo choć serce mówi jedno, rozum woła "...alaj"

Gość Gosc

Toc uciekaj dziewczyno. Facet jakis poj***** ze mu przeszkadza ile pracujesz. A po co masz pracowac wiecej? Zeby go utrzymywac? Co za burak

Gość hultaj

No i gdzie to równouprawnienie . Według jego godzin to mało pracujesz , ale przy dobrych zarobkach wystarczy . Dziwią mnie ludzie że w dzisiejszych czasach dają tak się wykorzystywać i pracują po 12 godz. No chyba że to praca w ochronnie to co innego . A jemu jak to bardzo przeszkadza i szuka kobiety do pracy to  posłuchaj się rozumu .. 

Gość gosc ona
22 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Toc uciekaj dziewczyno. Facet jakis poj***** ze mu przeszkadza ile pracujesz. A po co masz pracowac wiecej? Zeby go utrzymywac? Co za burak

Pracowac wiecej zeby miec wiecej. Facet ma racje a paniusia leniwa. Zostaw goscia niech sb znajdzie pracowita dziewczyne.

Gość hultaj
1 minutę temu, Gość gosc ona napisał:

Pracowac wiecej zeby miec wiecej. Facet ma racje a paniusia leniwa. Zostaw goscia niech sb znajdzie pracowita dziewczyne.

Tak godzinami nadrabiać żeby mieć więcej , hahaha większej bzdury nie słyszałem .

Gość Gosc

Z yego co czytalam to mają podobne zarobki. Jej zarobki wystarczaja, a on ma problem z jej pracą???!!! Niech sam pracuje wiecej skoro mu malo

Gość Gość
40 minut temu, Gość gosc ona napisał:

Skoro mieszka sama, daje radę się utrzymać, to po co ma się urabiać po łokcie? Gdy zacznie jej czegoś brakować, wtedy sama pomyśli nad rozwojem biznesu. A jeśli faceta to boli, że ona pracuje mniej i zarabia więcej, to jego problem.

Gość kozicazimowa

Tak mamy podobne zarobki, są miesiące gdzie ja mam więcej. Utrzymuje się wyłącznie sama i nie jadam codziennie obiadków u mamusi.

Ale on wyliczył że gdybym pracowała tyle co on zarabiałabym nie min. 3000 netto, ale 9000 -  i on nie może zrozumieć jak można pozwolić by taka kasa przelatywała koło nosa... :D :)