Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna wiosna

Robert Biedroń i Wiosna - będziecie głosować?

Polecane posty

Gość wiosna wiosna

Biedroń i jego Wiosna ma mój głos! A Wy co sądzicie?

Gość Ala

Nie! Bo jest gejem i wacek śmierdzi mu kupą!

Gość gość

Nie bo jestem przeciwniczka aborcji na życzenie i legalizacji związków  par homoseksualnych . 

Gość Gosc

A gdyby Biedroń wywoził teściowe na bezludną wyspę? 🙂

Gość Swel

Ja jestem cwelem i jeżeli dzięki Biedroniowi nam cwelom będzie się cwelić lepiej to facet ma mój głos.

Gość Gosc

A miała być tolerancja i zero mowy nienawiści, chyba czas na Biedronia, ktoś musi posprzątać.

Gość Swel

A gdzie tu niby widzisz jakąs mowę nienawiści? No chyba, że przeszkadza ci to, że jestem cwelem?

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Swel napisał:

A gdzie tu niby widzisz jakąs mowę nienawiści? No chyba, że przeszkadza ci to, że jestem cwelem?

A gdzie ty widzisz tutaj jakaś tolerancję, inteligencję i dobro? Cwel jak każdy może być kawał wuja.

Gość nie jadam ziemniakow

Ale poziom wypowiedzi, co sie dzieje z tym krajem... dobrze ze juz tam od dawna ne mieszkam,  I nie glosuje nie chce sie wtracac, ale jhakby co to tak, glosowlaabym na Biedrona, w maire normlany wsord tego politycznego bagna, ale troche za duzo naobiecywal.

ale mialby moj glos na pewno.

koniec z prawica koniec z wladza kosciola I kaczki, koniec z nietolerancja ksenofobia ,

50+ tez nalezy zabrac leniwym rodiznom cwaniakow, I do roboty sie ruzyc

I podniesc te nedzne pesnje a nie ludzie zaraiaja 3,000  zlotych netto I mysle ze to jakies super pieniadze... chyba gdzies gdzie jest 10,000 mieszkancow, to moze.

Gość gość

Ja też zagłosuje. A to dlatego, że zmiany są potrzebne! Biedroń wydaje się być  w porządku. Generalnie wolę partię Wiosna niż to wszystko inne.... Moja rodzina też zagłosuje.

Gość gość

Co Pan Biedroń zrobił w Stupsku ? 

Gość gOŚĆ

Nie, w życiu nie zagłosuję na skrajnego lewaka. Rzygam już gdy widze tęczę i dość mam ciągłego pier/dolenia o gejach, o ich "nietolerancji", bleble, itd. ojejku, jejku jakby naprawdę nie było ważniejszych spraw- a SĄ i to wiele.

Gość Gosc
36 minut temu, Gość Ala napisał:

Nie! Bo jest gejem i wacek śmierdzi mu kupą!

Na twoim głosie, to chyba nikomu nie zalezaloby, daruj sobie razem z cwelem, bo to określenie z zakładu karnego.Psie głosy nie idą pod niebiosy.

Gość buahahhahahah
7 minut temu, Gość nie jadam ziemniakow napisał:

Ale poziom wypowiedzi, co sie dzieje z tym krajem... dobrze ze juz tam od dawna ne mieszkam,  I nie glosuje nie chce sie wtracac, ale jhakby co to tak, glosowlaabym na Biedrona, w maire normlany wsord tego politycznego bagna, ale troche za duzo naobiecywal.

ale mialby moj glos na pewno.

koniec z prawica koniec z wladza kosciola I kaczki, koniec z nietolerancja ksenofobia ,

50+ tez nalezy zabrac leniwym rodiznom cwaniakow, I do roboty sie ruzyc

I podniesc te nedzne pesnje a nie ludzie zaraiaja 3,000  zlotych netto I mysle ze to jakies super pieniadze... chyba gdzies gdzie jest 10,000 mieszkancow, to moze.

taa uważaj idio.tko, bo już ci biedroń pensję podniesie, buahahah, tak jak tusk mial zrobić z polski "drugą irlandię", hahahah

ale ludzie to są jednak naiwne głąby

Gość Gość

Nigdy na lewaków i dewiantów. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gOŚĆ napisał:

Nie, w życiu nie zagłosuję na skrajnego lewaka. Rzygam już gdy widze tęczę i dość mam ciągłego pier/dolenia o gejach, o ich "nietolerancji", bleble, itd. ojejku, jejku jakby naprawdę nie było ważniejszych spraw- a SĄ i to wiele.

A ja rzygam gdy słyszę o skrajnych lewakach, skrajnych prawnikach i pier/olenie, że jedni sa be, a drudzy cacy. Oby przyszedł walec i wyrównał.

Gość Park

I znowu gender wróci do przedszkoli i będą dawać dzieciom do zabawy różne dziwne gadżety.

Gość nie jadam ziemniakow
3 minuty temu, Gość buahahhahahah napisał:

taa uważaj idio.tko, bo już ci biedroń pensję podniesie, buahahah, tak jak tusk mial zrobić z polski "drugą irlandię", hahahah

ale ludzie to są jednak naiwne głąby

Mi Bierdon pensji podnosic nie musi bo nie mieszkam w Polsce -napisalam wyraznie, chyba masz problem z czytaniem.

Mam bardzo fajna pensje w Szkocji, zarabiam tu nieco powyzej  brytyjskiej sredniej krajowej, mam wlasna mala dzialanosc - freelancerem jestem. pracuje z domu. lub z kawiarni. jakm I pasuje to nawet  w parku  na kocyku, na trawie latem czasem pracuje.

Jak ktos jest 'lewakiem' to niekoniecznie popiera w 100% dawne dzialania Tuska, ale chyba nie miesci I sie w glowie. PO to niemal  takie samo g/owno jak PiS.

pa! pozdrawiam z Glasgow

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ty to dewiant antylewakowy na 200/10

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tylko na zlodziei prawaków!!!

Gość Swel

Bycie gejem to nie orientacja, to stan umysłu!

Gość Gość

Frajer dymany w o.dbyt chce władzy?Siano w łbie,rozje.bana kicha stolcowa i takie coś liczy na głosy?

Gość Gość

Zaglosujeta na Biedronia a potem wam ksiundz nie bedzie kciał okszcic dziecioka!!!

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Park napisał:

I znowu gender wróci do przedszkoli i będą dawać dzieciom do zabawy różne dziwne gadżety.

Ale za to Toruń zniknie ze szkół i powróci na plebanię gdzie jego miejsce, a kasa dla chorych, nie dla zdrowych.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Frajer dymany w o.dbyt chce władzy?Siano w łbie,rozje.bana kicha stolcowa i takie coś liczy na głosy?

Tylko zbawiciel z Żoliborza może dzierżyc władze!

Wszyscy inni won!!!

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Swel napisał:

Bycie gejem to nie orientacja, to stan umysłu!

A kradzież, to użyczenie.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:
7 minut temu, Gość Park napisał:

znowu gender wróci do przedszkoli i będą dawać dzieciom do zabawy różne dziwne gadżety.

Ale za to Toruń zniknie ze szkół i powróci na plebanię gdzie jego miejsce, a kasa dla chorych, nie dla zdrowych.

Lepiej żeby Ci dziecko miał facet w kiecce obmacywac niż żeby dziewczynka pojawiła się samochodem???

Gość Gość

Jedna indoktrynacja zastąpi drugą? Nie, dziękuję.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Zaglosujeta na Biedronia a potem wam ksiundz nie bedzie kciał okszcic dziecioka!!!

O to chodzi, że ksiądz MUSI ochrzcić, a nie łaskę robić za co łaska 2000 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Kicha stolcowa nie ma znaczenia, jak ma się ja/ja i głowę na karku.