Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Nienawidze matki i mieszkania w ktorym mieszkam. Nie pytam sie was co mam robic tylko jak sobie poradzic z tym emocjonalnie. W jakich domach wy sie chowaliscie ?

Polecane posty

Gość gosc

Nienawidze matki i mieszkania w ktorym mieszkam.

Nie pytam sie was co mam robic tylko jak sobie poradzic z tym emocjonalnie. W jakich domach wy sie chowaliscie ?

Gość Gość

Ja chowałem się na wsi w domu jednorodzinnym też miałem problemy z rodzicami, poradziłem sobie tak, że po szkole wyprowadziłem się z domu wynająłem mieszkanie i żyję na własną rękę mam spokój i wolność.

Gość dr. pravi

przemek prawik jeździ na działeczkę pić wódeczkę.

twierdzi, że to pomaga.

Gość gość

Mój najszczęśliwszy dzień to dzień w którym wyprowadziłam się z dmomu,

Gość Gosc

Cześć Gość Gość a co się dzieje ? Możesz wyprowadzić się od matki, czy masz rodzeństwo ?

Gość Gosc gosc

Jak mozna matki nienawidzic 

Gość gisc
9 minut temu, Gość Gosc gosc napisał:

Jak mozna matki nienawidzic 

mozna jezeli to potwor 

Gość Luq

Nie jesteś sam autorze 🙂 ja starałam się jak najwięcej czasu spędzić poza domem, u bliskiej rodziny,przyjaciół. Bywało że całe dnie nie było mnie w domu. Nie miałam ochoty przebywać w jej towarzystwie, A gdy wracałam do domu tylko miałam nadzieję żeby już spała.

Gość gosc
27 minut temu, Gość Luq napisał:

Nie jesteś sam autorze 🙂 ja starałam się jak najwięcej czasu spędzić poza domem, u bliskiej rodziny,przyjaciół. Bywało że całe dnie nie było mnie w domu. Nie miałam ochoty przebywać w jej towarzystwie, A gdy wracałam do domu tylko miałam nadzieję żeby już spała.

Jezu mialam to samo. Bywalam wszedzie zeby tylko w domu nie przebywac.  Dzisiaj jej gatki juz nie robia na mnie wrazenia. Przez nia przeszlam mocna nerwice. Teraz mam juz 31 lat. Przeprowadzka to tylko formalnosc.

Gość gosc
34 minuty temu, Gość Luq napisał:

ile masz lat ?

Gość fiut
1 minutę temu, kozak84 napisał:

krótko i na temat: ojciec agresywny choleryk, autorytarny, apodyktyczny etc. matka: nadopiekuńcza, ja: nieśmiały, wycofany, wstydliwy, CO ZE MNIE WYROSŁO... każdy wie

GRUBY PEDAL W SZELKACH XD