Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam

Czy pozwoliłabyś byłem wrócić?

Polecane posty

Gość pytam

Załóżmy, że były zostawił cię dla innej, ale po paru miesiącach z nią się rozstaje (z jego inicjatywy) i chce do ciebie wrócić. Mówi, że popełnił największy błąd życia, że nigdy nie przestał cię kochać i tęskni.

Gość Goku

NIE!!! Zresztą mój były dokładnie tak zrobił. Zostawił mnie dla innej, po czym ok. 3 miesiącach zostawił ją, bo tęsknił za mną.
Ale nie ma sensu być z osobą, która wywinęła mi TAKI (!) numer. Odrzuciłam go z rozsądku, choć byłam sama i oczywiście wciąż kochałam go i tęskniłam. 
Po 2,5 roku poznałam obecnego narzeczonego.

Gość Gość

Ja bym wybaczyła, gdybym nadal go kochała. Wszyscy popełniamy blędy, warto dać drugą szansę gdy się kocha.

Gość gosc

Zalezy co sie wydarzylo 'po drodze'.

Gość gość

Zależy jak ozsoba która zdradziła postępowała i co robiła. Jeżeli odeszła z ,,godnoscią" = powiedziała że się zakochała, zdradziła, wie że ból zadała ale pragnie zmiany, nie okrada z majątku rodzinę , nie poniża, nie wyzywa od...., bierze całą winę za zaistniałą sytuacje na siebie i przeprasz oferując pomoc o ile będzie potrzebna ( dzieci, zwierzęta) to można pomysleć o szansie o ile dalej sie kocha . Jeżeli natomiast było to wszystko to NIGDY nie ma sensu bo i tak to się rozleci , za duże rany za glębokie tago nie da się zapomnieć.

Gość daleka

Wybaczałam sto razy i sto razy dostawałam za to po dupie. W końcu on wpadł i szybko się ożenił a ja uciekłam daleko. Wyszłam za mąż za wspaniałego człowieka i mam wszystko co wcześniej sobie wymarzyłam. On żałuje i twierdzi że kocha a ja co dzień zabijam myśli o nim. Nie jestem nieszczęśliwa - po prostu nie zawsze miłość jest najlepszym rozwiązaniem.

Gość szczery do bólu
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja bym wybaczyła, gdybym nadal go kochała. Wszyscy popełniamy blędy, warto dać drugą szansę gdy się kocha.

A ja nie!

Gość gość

Oczywiście że nie , bez przesady, szanuj się! Bo on cię nie szanuje na pewno/ Zadaj sobie pytanie czy ty bys tak zrobiła? poza tym jak zaufać, bez przesady, goń gnoja!

Gość gość

Zdeptałabym, zniszczyłabym jego szczęście, ale czy bym go przyjęła - nie wiem.  Jestem z natury wierna i taką zdradę odebrałabym jako potworną niesprawiedliwość, która wymaga zadośćuczynienia. 

Gość gość
36 minut temu, Gość gość napisał:

Zdeptałabym, zniszczyłabym jego szczęście, ale czy bym go przyjęła - nie wiem.  Jestem z natury wierna i taką zdradę odebrałabym jako potworną niesprawiedliwość, która wymaga zadośćuczynienia. 

39 minut temu, Gość gość napisał:

Oczywiście że nie , bez przesady, szanuj się! Bo on cię nie szanuje na pewno/ Zadaj sobie pytanie czy ty bys tak zrobiła? poza tym jak zaufać, bez przesady, goń gnoja!

Zacznij się leczyć nim młoda jeszcze jesteś.

Gość Gość
39 minut temu, Gość gość napisał:

36 minut temu, Gość gość napisał:

A co byscie zrobiły, jak po pierogu by wam dawał tak, jak nigdy nikt inny?

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Zacznij się leczyć nim młoda jeszcze jesteś.

Niech się psychopata zdrajca leczy co mu w życiu chvj warunki dyktuje, an kopach go bym wywaliła...a komentarz tylko jeden był moj...a co taki sam frywolny cham z ciebie czy uzalezniona od faceta jakas psycho baba?

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A co byscie zrobiły, jak po pierogu by wam dawał tak, jak nigdy nikt inny?

Niech na k...idzie seks to nie wszystko ciołku, nei szanowałabym gnoja, nie ma szans, patrzeć bym nie mogła na takiego nawet

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Niech na k...idzie seks to nie wszystko ciołku, nei szanowałabym gnoja, nie ma szans, patrzeć bym nie mogła na takiego nawet

Ciołek to cię zrobił, popatrz w lustro wyglądasz jakby z niego skórę ściągnął.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ciołek to cię zrobił, popatrz w lustro wyglądasz jakby z niego skórę ściągnął.

ciebie zrobił chyba taki i wychował na takiego samego, co cie boli że za zdrade na kopach się idzie i tyle, jaki masz z tym problem, inna by cię przyjęła, ale są takie co nigdy w życiu, trzeba się szanować a nie być zdanym na jakiegoś matoła bo mu się zacciało, niech spiertala ..... razem z tobą od razu... używanie szarych komórek jak komuś jest obce to i tak pozostanie na wieki wieków dlatego patologii się mówi od razu do widzenia.

Gość gość

Zajmij się w końcu sobą (i nie tylko ty) bo się kompromitujesz. To tyle z mojej strony.

Gość Gość

ciebie zrobił chyba taki i wychował na takiego samego, co cie boli że za zdrade na kopach się idzie i tyle, jaki masz z tym problem, inna by cię przyjęła, ale są takie co nigdy w życiu, trzeba się szanować a nie być zdanym na jakiegoś matoła bo mu się zacciało, niech spiertala ..... razem z tobą od razu... używanie szarych komórek jak komuś jest obce to i tak pozostanie na wieki wieków dlatego patologii się mówi od razu do widzenia.

Doskonale widzę jak się szanujesz po twoim słownictwie, menelko :D

Gość khig

Nie, męskiej szm..ty w domu bym nie trzymała.

Gość gość

I nigdzie nie ma wzmianki o zdradzie*. Masz jakieś obsesje na tle zdrady ?? To się leczy.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Doskonale widzę jak się szanujesz po twoim słownictwie, menelko 😄

Słownictwo siarczyste jest częścią jeżyka polskiego. Popatrz lepiej idż w lustro zdradziecka szujo. Stfu

Gość Gość

Słownictwo siarczyste jest częścią jeżyka polskiego. Popatrz lepiej idż w lustro zdradziecka szujo. Stfu

No i nie menelka? Menelka spod meliny pijackiej :D  :D

Gość gość

Jak ktos nie jest pewny czy chce ze mną być i zostawia mnie jak zabawkę a potem wraca? Jak się raz złamie serce to niestety powrotu nie ma, jesli odszedł to nie kochał.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No i nie menelka? Menelka spod meliny pijackiej 😄😄

Tobie wystarczy dupą przed okiem zamachac i już na kolanach błagasz o więcej, dl atakich gnoi szacunku nie było nie ma i nie będzie...pogódź się z tym mlonie

Gość gosc

Pisze pierwszy raz w tym temacie . Czyzby jakis "zdradzacz" sie zdenerwowal ? 😉

Gość Gość

Tobie wystarczy dupą przed okiem zamachac i już na kolanach błagasz o więcej, dl atakich gnoi szacunku nie było nie ma i nie będzie...pogódź się z tym mlonie

Brzydka jesteś - poplułaś się i piana ci na buziuchnę wylazła :D

Gość gość

Zdradzacz i manipulant, tudzież zagubieniec jest przerazony i nie pojmuje, że ktos może nie przyjac go z powrotem, to jest przecież śmiech na sali...poszedłeś do innej to tam zostań i nie wracaj albo wyj do księżyca za swoją głupotę, czego nie jarzysz...a ha wszystkiego 🙂 Człowiek bez charakteru na najgorsze co może istnieć ..  żałość żałość żałość, dno.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Brzydka jesteś - poplułaś się i piana ci na buziuchnę wylazła 😄

Nawet jeśli by tak było to wolałabym być brzydka niż głupia... ciebie dotknęła podwójna tragedia

Gość Gość

Zdradzacz i manipulant, tudzież zagubieniec jest przerazony i nie pojmuje, że ktos może nie przyjac go z powrotem, to jest przecież śmiech na sali...poszedłeś do innej to tam zostań i nie wracaj albo wyj do księżyca za swoją głupotę, czego nie jarzysz...a ha wszystkiego 🙂 Człowiek bez charakteru na najgorsze co może istnieć ..  żałość żałość żałość, dno.

Zdarza mi się że wyję jak kojot do księzyca, ale to musi być wyjątkowy orgazm :*

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Wy się znacie ?? 😉

Gość gość
25 minut temu, Gość gość napisał:

Niech się psychopata zdrajca leczy co mu w życiu chvj warunki dyktuje, an kopach go bym wywaliła...a komentarz tylko jeden był moj...a co taki sam frywolny cham z ciebie czy uzalezniona od faceta jakas psycho baba?

Drugi komentarz był mój, popieram przedmówczynię, a zdrajca w końcu zostanie sam i będzie piertolił do śmierci jakie to kobiety są złe, bałwan s...iały.