Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgośka

Sex

Polecane posty

Gość Małgośka

Dlaczego nasi męż

czyżni   traktują nas jak  prostytutki?

Gość gość Ola

Powiedz konkretnie bo można to rozumieć dwuznacznie

Gość Małgośka

Bźyknie  i idzie spać.

Gość Facet
4 minuty temu, Gość Małgośka napisał:

Bźyknie  i idzie spać.

Bo jesteście dla nas pojemnikami na spermę. Potrzebujemy rozładować swoje napięcie seksualne, czyli pozbyć się nadmiaru nagromadzonych plemników, które są ciągle produkowane przez nasze organizmy. To biologia, której nie da się oszukać. W jakiś sposób musimy się "wypróżnić". Lepiej to robić do pochwy kobiety przy okazji jej dogadzając niż do kibla. Ja niestety mam tę drugą opcję, jeszcze nigdy nie byłem "w kobiecie" przez co jestem stale sfrustrowany.

Gość sfrustrowana sfrustrowanym
11 godzin temu, Gość Facet napisał:

Bo jesteście dla nas pojemnikami na spermę.

W jakiś sposób musimy się "wypróżnić". Lepiej to robić do pochwy kobiety przy okazji jej dogadzając niż do kibla. Ja niestety mam tę drugą opcję, jeszcze nigdy nie byłem "w kobiecie" przez co jestem stale sfrustrowany.

Z taki podejściem chłoptasiu to tylko kibel ci zostaje 😂😂😂😂

amen

Gość żona

A co byś chciała innego? Wieczorem w łóżku po bzykaniu to nawet ja zasypiam. W ciągu dnia nie zasypia żaden z nas. Kochamy się 1-2 razy dziennie.

Gość Mmmmmmmm

Dlaczego mężczyźni traktują kobiety jak prostytutki? Jak dla mnie to kobiety traktują się jak prostytutki jeśli biorą kasę od faceta z którym sypiają. Co do kwestii zasypiania, podczas orgazmu wydziela się oksytocyna, która powoduje potrzebę bliskości, przytulania i rozmów o ich wymarzonej przyszłości. U faceta oksytocyna łączy się z testosteronem i powoduje senność. Jak facet jest zmęczony wieczorem to może zasnąć od razu.

Gość żona
Przed chwilą, Gość Mmmmmmmm napisał:

Dlaczego mężczyźni traktują kobiety jak prostytutki? Jak dla mnie to kobiety traktują się jak prostytutki jeśli biorą kasę od faceta z którym sypiają. Co do kwestii zasypiania, podczas orgazmu wydziela się oksytocyna, która powoduje potrzebę bliskości, przytulania i rozmów o ich wymarzonej przyszłości. U faceta oksytocyna łączy się z testosteronem i powoduje senność. Jak facet jest zmęczony wieczorem to może zasnąć od razu.

Moja oksytocyta po bzykaniu wieczorem (w nocy) planuje tylko jak to zrobić żeby nie zaspać do pracy. :)

Gość Onaaa

Za to moj od pewnego czasu chce anala... A ja próbowałam tego kilka razy i bolalo i ogólnie masakra...

Co robic? Jestem sexi umiem robic fajne rzeczy z jajkami i dużo innych...ale on ciągle tylko o tym analu

Gość gość Ola
10 godzin temu, Gość Onaaa napisał:

Za to moj od pewnego czasu chce anala... A ja próbowałam tego kilka razy i bolalo i ogólnie masakra...

Co robic? Jestem sexi umiem robic fajne rzeczy z jajkami i dużo innych...ale on ciągle tylko o tym analu

A jak myślisz? Bo tam ciaśniej niż w ci..e.

Gość Ben

A próbowaliście to jak należy? Najpierw trzeba dupkę przyzwyczaić czymś mniejszym, np palcem, korkiem analnym. I przede wszystkim trzeba dobrze nawilżyć.

Gość robert

Skad opinia ze traktujemy kobiety jak ...? Owszem jak bzykam sie z zona wyzywam ja od szmat, dziwek etc. Oboje to lubimy, zdarza sie ze zona uslyszy ze jest zwykla ... i moge jej tylko wystrzelic na twaz, ale jak wspomnialem lubimy takie zagrania. Po dlugim sexie wraca wszystko do normy, przytulamybsie, szanujemy i nie zasypiamy po kilku minutach. Moze ty poprostu zle trafilas i wyrobilas sobie taka chora opinie. Pozdrawiam. Robert