Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chetny_na_kawe.

Czy kobiety szukaja przygodnego sexu

Polecane posty

Gość p212
Dnia 7.02.2019 o 00:20, Gość Chetny_na_kawe. napisał:

Jesli tak to gdzie to robia? Ja jak rozgladam sie to sa platne ogloszenia. Chce pozostac anonimowy. Zona nie wie 🙂

Tu nie chodzi o to że szukają. Faceci szukają a kobiety czasem ulegają jakiejś chwilowej pokusie. Gdzie to robią? Czasem poznają w klubie, w kinie, w parku albo kolejce w sklepie. 

Gość gość mężczyzna
1 godzinę temu, Gość p212 napisał:

Tu nie chodzi o to że szukają. Faceci szukają a kobiety czasem ulegają jakiejś chwilowej pokusie. Gdzie to robią? Czasem poznają w klubie, w kinie, w parku albo kolejce w sklepie. 

Samotne kobiety normalnie systematycznie same się masturbują. Z seksu korzystają okazjonalnie przy jakichś imprezach itp. zwłaszcza po drinku. Na pewno nie wychodzą specjalnie w tym celu z domu.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość p212 napisał:

Kobiety ulegają pokusie dlatego,że ich  mężowie lub partnerzy po jakimś czasie zaniedbują je w sferze uczuciowej i seksualnej. Niektóre próbują rozmawiać o tym z partnerami , jeśli nie skutkuje to klapa na całego. I pojawia się nagle jakiś facet , który jest w jej typie zaczyna ją adorować ,okazywać uczucia i tak to się dzieje , zdrada gotowa.

Gość p212
1 godzinę temu, Gość gość mężczyzna napisał:

Samotne kobiety normalnie systematycznie same się masturbują. Z seksu korzystają okazjonalnie przy jakichś imprezach itp. zwłaszcza po drinku. Na pewno nie wychodzą specjalnie w tym celu z domu.

Nie wychodzą z takim zamiarem ale jak się trafi to źle nie będzie. Ogólnie to są też takie które wychodzą z myślą na takie łowy ale to znikomy procent. Masturbują się i kobiety i mężczyźni

Gość p212
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Kobiety ulegają pokusie dlatego,że ich  mężowie lub partnerzy po jakimś czasie zaniedbują je w sferze uczuciowej i seksualnej. Niektóre próbują rozmawiać o tym z partnerami , jeśli nie skutkuje to klapa na całego. I pojawia się nagle jakiś facet , który jest w jej typie zaczyna ją adorować ,okazywać uczucia i tak to się dzieje , zdrada gotowa.

I wracamy do wyświechtanego banału - kobiety ulegają pokusie z powodu zaniedbania a mężczyźni zdradzają bo kobieta im nie daje :)

Gość gość
3 minuty temu, Gość p212 napisał:

Nie wychodzą z takim zamiarem ale jak się trafi to źle nie będzie. Ogólnie to są też takie które wychodzą z myślą na takie łowy ale to znikomy procent. Masturbują się i kobiety i mężczyźni

Kobiety masturbują się wtedy gdy nie mają partnera, rzadki sex z mężem albo nie doprowadzi on  do orgazmu kobiety.

Gość p212
19 minut temu, Gość gość napisał:

Kobiety masturbują się wtedy gdy nie mają partnera, rzadki sex z mężem albo nie doprowadzi on  do orgazmu kobiety.

Jak to mówią potrzeba matką wynalazku

Gość gość
33 minuty temu, Gość p212 napisał:

I wracamy do wyświechtanego banału - kobiety ulegają pokusie z powodu zaniedbania a mężczyźni zdradzają bo kobieta im nie daje 🙂

Nie wyświechtany banał, bo wy jak się znudzicie kobietą to już nie dbacie o sex i uczuciowość taka prawda.Wy tylko kilka lat na początku związku jesteście tacy fajni i kochani. Kobieta sobie to przypomina i wyje z rozpaczy,są też takie ,które mają to głęboko w d..ie i idą puszczać się.

Gość p212
12 minut temu, Gość gość napisał:

Nie wyświechtany banał, bo wy jak się znudzicie kobietą to już nie dbacie o sex i uczuciowość taka prawda.Wy tylko kilka lat na początku związku jesteście tacy fajni i kochani. Kobieta sobie to przypomina i wyje z rozpaczy,są też takie ,które mają to głęboko w d..ie i idą puszczać się.

Ja sądziłem ze to obie strony tak samo powinny sie starać by w związku było dobrze ale jak widzę wg. ciebie to kobieta powinna leżeć i pachnieć a mężczyzna cały czas jej nadskakiwać. A jak znudzi się nadskakiwanie "księżnej" to ona ma prawo iść się puścić no bo jak, no on nie dba o nią :)

Gość gość
4 minuty temu, Gość p212 napisał:

Ja sądziłem ze to obie strony tak samo powinny sie starać by w związku było dobrze ale jak widzę wg. ciebie to kobieta powinna leżeć i pachnieć a mężczyzna cały czas jej nadskakiwać. A jak znudzi się nadskakiwanie "księżnej" to ona ma prawo iść się puścić no bo jak, no on nie dba o nią 🙂

Ja też  tak sądzę ale jeśli kobieta stara się a facet nie reaguje na to, to co zrobić.

Gość p212
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ja też  tak sądzę ale jeśli kobieta stara się a facet nie reaguje na to, to co zrobić.

a co jeśli facet się stara a kobieta nie reaguje?

Gość gość
2 minuty temu, Gość p212 napisał:

a co jeśli facet się stara a kobieta nie reaguje?

To pozostaje poradnia albo rozstać się lub rozwód . A jeśli kobieta tego nie chce to co?

Gość gosc

To się nie rozwodzi.

Gość Onaaa

Teraz liczy się tylko kasa. Moze znajdziesz jakas 40 50 lat za darmo. Mlode ladne zadbane chca miec na spa luksusowe wczasy i wizyty u kosmetyczki, makijaze pernamentne i botoks na usta, zadna ładna i zgrabna 20-30 l nie da sie wyru.... za darmo. Otwórz oczy

Gość gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

To się nie rozwodzi.

No prawda ,tylko za jakiś czas będzie musiała iść do psychologa lub nadal próbować wszystko naprawiać.

Gość przegość
3 godziny temu, Gość gość mężczyzna napisał:

Na pewno nie wychodzą specjalnie w tym celu z domu.

Dziwisz się? Jakbyś się miał depilować, stroić, kłaść makijaż przez 3 godziny a potem kilka godzin na szpilkach by zabrać jakiegoś łosia do domu, który po 10 minutach skończy i zaśnie, to też by ci się nie chciało. Lepiej strzelić z palca.

Gość Chetny_na_kawe

Lat 40. Chodz daja mi mniej :)

Podlozem problemow i nie checi zony sex nie jest. Dzieki o info za Tinder ale nie mam zaufania do czegos co wykorzystuje facebooka.

poprostu zastanawialem sie czy plec przeciwna tez ma czasem takie checi zeby wyjsc z domu isc na kawe, kino z kims zupelnie nieznajomym i moze zakonczyc jakims spontanicznym seksem 

Gość gość Ola
1 godzinę temu, Gość Chetny_na_kawe napisał:

Lat 40. Chodz daja mi mniej 🙂

Podlozem problemow i nie checi zony sex nie jest. Dzieki o info za Tinder ale nie mam zaufania do czegos co wykorzystuje facebooka.

poprostu zastanawialem sie czy plec przeciwna tez ma czasem takie checi zeby wyjsc z domu isc na kawe, kino z kims zupelnie nieznajomym i moze zakonczyc jakims spontanicznym seksem 

Na pewno znajdą się takie.

Gość Onaaa

Nie wiem jakie masz oczekiwania... Jak piekna mloda zgrabna 20 latka to wątpię żebyś za darmo znalazl

Gość Gość

Ja to lubię taki spontan

Gość 45 latek

a ja mam 45 i chętnie skosztowałbym innej kobiety...

no cóż to tak jak jadłbyś cały czas bułki...

ale kiedyś chciałoby się skosztować chleba żeby wiedzieć jak smakuje :)D