Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArielORteega

To nędzne gadanie kobiet na temat zmian można sobie wsadzić, oto dowód

Polecane posty

Gość ArielORteega

Śledze to forum już od niemalże 10 lat.. oczywiście z różnymi przerwami, no ale pamiętam swe pierwsze posty jakoś w 2009 roku

i pamiętam jedno..., że zawsze kiedy był jakiś temat , jakiegoś życiowego przegrywa, że nie ma powodzenia, kobiety go nie chcą itp to grono "specjalistów" wypisuję rady, które brzmią dokładnie w ten sposób: wyjdź do ludzi, zadbaj o siebie.. czyli: pojdź do fryzjera, kup sobie nowe ciuchy, pójdź na siłownię ...

i wiecie co drogie panie? te wszystkie wasze rady można sobie wsadzić GŁEBOKO W D....E , ponieważ to i tak nic nie daję, robię tak od 10 lat i tak jak byłem samotny tak jestem nadal.. żegnam z waszymi smiesznymi radami

Gość ktos.

życie parnterskie to loteria, albo jesteś kozakiem, lovelasem i ru.chasz co chwila nową, albo jestes lamusem, który jest samotny i jedzynie cud może to zmienić, że jakaś się nad tobą zlituje, kobiety mają z tym o wiele łatwiej to mają sex na zawołanie a i samotne też nigdy nie są

Gość znaFca rzycja

Przeanalizuj kto daję takie rady..., ktoś kto nigdy nie cierpiał na samotność bądź celibat, czyli zazwyczaj kobiety.

One myślą, że tak samo jak u ich płci, kobieta się umaluje, dobrze ubierze, założy szpileczke, rozczesze włosy i jest atrakcyjna i myslą, że to tak samo działa u facetów, nic bardziej mylnego... tak mi się chcę śmiać z 3/4 łebków odstrojonych, którzy przy weekendzie idą do klubu z nadzieją, że coś poderwą :) załosne....

Gość Gość

No patrz, a ja się do tych rad zastosowałem i zadziałało:)

Gość @##$

AUTOR MA RACJE NIGDY ALE TO KURRRWA NIGDY NIE SŁUCHAJCIE SIE JEEBANYCH RAD INNYCH LUDZI. 

AUTOR SIE POSLUCHAL SPIĄŁ POŚLADY I GÓÓWNO MU WYSZŁO Z DUPY LITERALNIE

BO PRAWDA JEST TAKA ŻE JAKBY MIAŁ WYJEEBANE TO BY MU BYŁO DANE, A TAK SPIĄŁ SIE I CHUUJA MA.

A baby to już w ogole doradzają tylko żeby inni gorzej mieli, a najgorzej baba babie doradzi, "zostaw go" "rozwiedź sie" normalnie żenada, ludzie to kur)wy i powinien już dawno być koniec świata

Gość @##$

A tak w ogóle to jem kupę.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość @##$ napisał:

AUTOR MA RACJE NIGDY ALE TO KURRRWA NIGDY NIE SŁUCHAJCIE SIE JEEBANYCH RAD INNYCH LUDZI. 

BO PRAWDA JEST TAKA ŻE JAKBY MIAŁ WYJEEBANE TO BY MU BYŁO DANE, A TAK SPIĄŁ SIE I CHUUJA MA.

A baby to już w ogole doradzają tylko żeby inni gorzej mieli, a najgorzej baba babie doradzi, "zostaw go" "rozwiedź sie" normalnie żenada, ludzie to kur)wy i powinien już dawno być koniec świata

No tak , bo babie ktora siedzi z Alfonso , ktory ją bije , poniża , pije , zdradza , maltretuje dzieci , nie daje pieniędzy , a sam ją uzależnił finansowo ,niszczy psychicznie i poniewiera powinno siędoradzić : bądź dla niego lepsza , znoś wszystko ze spuszczoną głową , cierpienie uszlachetnia i niech ci do głowy nie przyjdzie powiedziec o tym rodzinie , znajomym , sąsiadom , policji . Absolutnie nie proś o pomoc . 

O to ci chodzi ? 

Gość gość
2 godziny temu, Gość znaFca rzycja napisał:

Przeanalizuj kto daję takie rady..., ktoś kto nigdy nie cierpiał na samotność bądź celibat, czyli zazwyczaj kobiety.

One myślą, że tak samo jak u ich płci, kobieta się umaluje, dobrze ubierze, założy szpileczke, rozczesze włosy i jest atrakcyjna i myslą, że to tak samo działa u facetów, nic bardziej mylnego... tak mi się chcę śmiać z 3/4 łebków odstrojonych, którzy przy weekendzie idą do klubu z nadzieją, że coś poderwą 🙂 załosne....

co ty piepszysz, myślisz że baby szukaja byle lamusa i zakładają specjalnie byle szpileczke, ja mam to gdzięs trafi sie to trafi nei to nie i nara...nei bede byle lamusa brać, ty byle dziunie bys pewnie brał to nie sprowadzaj kobiet do takiego poziomu

Gość adssdadsdas
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

No tak , bo babie ktora siedzi z Alfonso , ktory ją bije , poniża , pije , zdradza , maltretuje dzieci , nie daje pieniędzy , a sam ją uzależnił finansowo ,niszczy psychicznie i poniewiera powinno siędoradzić : bądź dla niego lepsza , znoś wszystko ze spuszczoną głową , cierpienie uszlachetnia i niech ci do głowy nie przyjdzie powiedziec o tym rodzinie , znajomym , sąsiadom , policji . Absolutnie nie proś o pomoc . 

O to ci chodzi ? 

o JAJCO mi chodzi, rady są martwe. 

Mam koleżanke która MUSI swojemu fagasowi robić 3 lody dziennie bo inaczej ją zdradza z ku r)wami, do tego grozi, że ją za'bije jak go zostawi, i że już do śmierci będą razem.

I co moje rady jej jakoś pomogą? Chuuja pomogą, dalej z nim jest i sie godzi na wszystko. Jak jej radze to mi przytakuje, ale na tym sie kończy.

Gadanie dla gadania, tyle z babskiego pierdoIonego świata wynika. CZCZE GADANIE, trenowanie aparatu mowy I TYLE. 

Bo każdy zrobi jak zrobi i niczyja rada na to nie wpłynie

Gość Monika
13 minut temu, Gość adssdadsdas napisał:

Mam koleżanke która MUSI swojemu fagasowi robić 3 lody dziennie bo inaczej ją zdradza z ku r)wami, do tego grozi, że ją za'bije jak go zostawi, i że już do śmierci będą razem.

I co moje rady jej jakoś pomogą? Chuuja pomogą, dalej z nim jest i sie godzi na wszystko. Jak jej radze to mi przytakuje, ale na tym sie kończy.

Gadanie dla gadania, tyle z babskiego pierdoIonego świata wynika. CZCZE GADANIE, trenowanie aparatu mowy I TYLE. 

Rady sa martwe jesli ktos NIE CHCE zmian. Wtedy nic nie wskorasz.

Gość zxcczx
6 minut temu, Gość Monika napisał:

Rady sa martwe jesli ktos NIE CHCE zmian. Wtedy nic nie wskorasz.

ale jeśli chce, to sam to wie i nie potrzebuje cioci kloci z za siedmiu oceanów która jej powie "zrób tak".

Gość Monika
16 minut temu, Gość zxcczx napisał:

ale jeśli chce, to sam to wie i nie potrzebuje cioci kloci z za siedmiu oceanów która jej powie "zrób tak".

jesli nie prosi to nie potrzebuje.

Jesli prosi o pomoc,rade,opinie to jak najbardziej.

Czasem jest tak,ze prosi choc nie chce zmian.

A czasem chce zmian,ale boi sie zapytac.

Czasem radzi sobie sam.

A czasem pyta...i skorzysta.

Nikt nikomu na sile nie radzi. Jak Cie to denerwuje nie czytaj :)

Gość Gosc
39 minut temu, Gość adssdadsdas napisał:

Zawsze trzeba radzic w takiej sytuacji . A to , ze ona nic nie robi i nie slucha to jej wybor

Gość gość
33 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Zawsze trzeba radzic w takiej sytuacji . A to , ze ona nic nie robi i nie slucha to jej wybor

ona sie tylko chciała wygadać, i sie wygadała, poradzić poradziłem, ale teraz cisza, czyli wraca do swojego bajzlu. Poza tym ja doradzjaąc jej "zostaw tego chuuja" narażam na szwank naszą relacje. Także zastanówcie sie dwa razy zanim zaczniecie radzić komuś w sferze cudzego życia. 

Tak jest ze wszystkim, nie ma złotych rad typu: "oo no na to nie wpadłem!".

Gość Monika
2 minuty temu, Gość gość napisał:

ona sie tylko chciała wygadać, i sie wygadała, poradzić poradziłem, ale teraz cisza, czyli wraca do swojego bajzlu. Poza tym ja doradzjaąc jej "zostaw tego chuuja" narażam na szwank naszą relacje. Także zastanówcie sie dwa razy zanim zaczniecie radzić komuś w sferze cudzego życia. 

...no ale dzieki temu Ty masz spokojne sumienie. Jak sie cos wydarzy nie bedziesz mial przeswiadczenia,ze nic nie zrobiles. To,ze ona tak wybrala- na to nie masz juz wplywu.

Jesli bedzie znow wracac sie zalic mozesz jej krotko powidziec,ze "Twoja opinie zna na ten temat".

I wiecej sie nie mieszac.

Gość Gość

Zmiana wygladu na lepszy to tylko wstęp do ogólnej zmiany. Chyba nie sadziles że kupisz nowe ciuchy i przykoksisz i nagle spadną kobety z nieba...masakra

Gość Gość
42 minuty temu, Gość gość napisał:

Tak jest ze wszystkim, nie ma złotych rad typu: "oo no na to nie wpadłem!".

Dokładnie, ja tez kilka koleżanek stracilam przez doradzanie z życzliwości, żeby miały lepiej ale one wpatrzone w swoich misiów i tak z nimi były a mnie olaly. Ale ja juz nie mam cierpliwości do takich durnych bab które pozwalają siebie ponizac, olewac a potemnplacza i jic jie robia zeby rlto zmienic, teraz chyba juz bym zaczęła wygarniac co myślę o takich ...kach. Wtedy ograniczalam się do rad...ale ...ki bez godności wciąż pozostały ...kami...

Gość ArielORteega
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Zmiana wygladu na lepszy to tylko wstęp do ogólnej zmiany. Chyba nie sadziles że kupisz nowe ciuchy i przykoksisz i nagle spadną kobety z nieba...masakra

a jaka jest ta ogólna zmiana? bo zrobilem wszystko co wydawaloby się z tych rad jest mozliwe a i tak nic to nie dalo.. wiec daruj se

Gość Marzenka bez ożenka
8 godzin temu, Gość @##$ napisał:

Trochę w tym prawdy jest. Ja jestem kobietą i ogólnie zawsze robiłam po swojemu. Potem, w kilku dość istotnych sprawach, coś strzeliło mi do głowy i posłuchałam się koleżanek, bo sama nie radziłam sobie z sytuacją. I co? Do dziś żałuje, że zastosowałam się do ich rad, bo zostałam sama z konsekwencjami. Zauważyłam, że sporo kobiet w moim otoczeniu to hipokrytki. Mówią jedno, a same robią coś innego, fruwają tak jak im wiatr zawieje. Nauczka na przyszłość: sama znam siebie najlepiej i wiem z czym mi dobrze.

Gość gość

Siedz sobie dalej w piwnicy i jęcz.

Gość gość

i czekaj ze wszystko samo przyjdzie.