Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z zawiazanym oczyma

Nie chce do lasu

Polecane posty

Gość Z zawiazanym oczyma

Ja nie chce do lasu! A buuuuu Tylko nie wiem co zrobić żeby tam " przypadkiem" czy nieumyślne nie wylądować.  Co robić? ? Ratunku! Pomocy!  Help!  

Gość Z zawiazanym oczyma

Czuje się jakbym miała zawiązane oczy i nie wiedziala dokąd iść. . Zresztą wszędzie byleby nie do lasu:( i jeszcze coś takiego we mnie jest ze nawet jeśli jednak w lesie nie skończę to żaden facet mnie nie zechce bo niczego ciekawego we mnie nie znajdzie mówić nie umiem i jeszcze taki problem zdrowotny odpychajacy przy którym nie wytrzyma ze mną i prędzej czy później zostawi sama tj w skrócie napisać wiec po co się trudzic skoro na jedno i to samo wyjdzie. Takie 0 jestem:( 

Gość M jak M

Tak tak tak.Straszcie sobie swoje male dzieci.

Gość M jak M

Czego wy kurrwa nie wymyslicie ze strachu.

Gość Z zawiazanymi oczyma

Ale takie są fakty. Nic się w moim życiu nie dzieje. Wszystko jakby zmierzalo donikad. Wszędzie tylko słyszę ze nie ma ze nie będzie i tak to wszystko leci nie w tym kierunku co trzeba. Czasem już nie wiem co jest prawdą a co urojeniem.nad czym pracować na czym sie skupic a co zostawić w spokoju

Gość Z zawiazanymi oczyma

Raczej chyba na ziemię zeszłam. Jeśliby trzymać się faktów to tak. Ilez można wisieć na chmurce.