Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepelnosprawny1982

sex a niepelnosprawny

Polecane posty

Gość niepelnosprawny1982

mam wielka ochote na seks ale zadna nie chce ze mna tego zrobić a mi tylko zalezy na niezobowiązującej znajomosci seksualnej. Dziewczyny czemu tak boicie sie niepelnosprawnych facetów? 

Gość Bartnik lubelski

Moja żona od czasu do czasu spotyka się z chłopakiem młodszym od niej o 14 lat  on jest niepełnosprawnym ruchowo na krótkich odcinkach porusza się o kulach Opowiadała że jest fajnym człowiekiem i lubi z nim rozmawiać zawsze na koniec spotkania  jest jakaś delikatna forma sexu

Gość Nina
5 godzin temu, Gość Bartnik lubelski napisał:

Moja żona od czasu do czasu spotyka się z chłopakiem młodszym od niej o 14 lat  on jest niepełnosprawnym ruchowo na krótkich odcinkach porusza się o kulach Opowiadała że jest fajnym człowiekiem i lubi z nim rozmawiać zawsze na koniec spotkania  jest jakaś delikatna forma sexu

delikatna forma sexu tzn ? ile lat ma zona ?

Gość Bartnik lubelski

Żona ma 36 lat

Gość Nina
9 minut temu, Gość Bartnik lubelski napisał:

Żona ma 36 lat

ale co to delikatna forma  sexu ?

Gość Bartnik lubelski

Pokazuje mu piersi pozwala też dotykać i robi mu to ręką 

Gość Nina
4 godziny temu, Gość Bartnik lubelski napisał:

Pokazuje mu piersi pozwala też dotykać i robi mu to ręką 

nie jestes zazdrosny o to ?

tylko reka mu robi ?

Gość Bartnik lubelski

Nie jestem zazdrosny i nigdy nie byłem jeśli chodzi o tego chłopaka,  ufam żonie więc wiem że mówi prawdę zrobiła mu kilka razy ręką i ostatnio dała między piersi 

Gość Karol

Witam powiedz mi ile masz lat i jaka jest Twoja niepełnosprawność ?

Gość elcia

właśnie to mnie dziwi, że zależy ci na niezobowiązującym seksie. Ja gdybym była na wózku i znalazłby się wartościowy facet, który pokochałby mnie i chciałby być dla mnie wsparciem w całym życiu a nie tylko partnerem do seksu byłabym bardziej szczęśliwa. Tak dziwnie, że szukasz tylko do seksu - to może idź do prostytutki? Bo co będzie jak natrafisz na empatyczną dziewczynę, która się zaangażuje i ją zranisz? Mam wrażenie, że do bliższej relacji także seksualnej z osobą niepełnosprawną są zdolne tylko bardzo uczuciowe i empatyczne osoby. Chyba, że dla jakiejś panny będziesz fetyszem czy jakimś tam sposobem na przeżycie czegoś, czego jeszcze nie przeżyła. Dlatego łatwo może się stać tak, że zranisz osobę, która zaangażuje się w relacje z tobą myśląc, że będzie to coś więcej a ty jej wtedy podziękujesz za fajne ruchanko i powiesz adie ... Płatny seks to dla ciebie najlepsze wyjście