Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość7889

Chęć rozmnażania

Polecane posty

Gość Gość7889

Mam 24 lata, więc jestem w idealnym wieku, żeby zajść w ciążę. Czasem mam napady takiej ogromnej chęci, aby zostać zapłodnioną, zajść w ciążę i urodzić dziecko. Wiem, że na razie to nierealne, ale to taki dziki, pierwotny instynkt. Podniecają mnie te myśli. Zastanawiam się, skąd się biorą. Czasem mam ochotę rzucić się na mężczyznę i chcę, aby mi zrobił dziecko. Mam wtedy ochotę kochać się ostro bez zabezpieczenia.  Cieszyłabym się wtedy, gdyby test ciążowy wyszedł pozytywny. Trochę mnie te myśli przerażają. Czy któraś ma podobnie? Czyżbym poczuła zew natury???

Gość Ghhbbkiu

Tez tak miałam , trwa to do dziś a mam 28 lat . Chce żeby mój zrobił mi dziecko 

Gość Chęć

Ja dzieci mieć nie chce ale też czuję ten zew natury. Jednak rozsądek bierze górę hah

Gość Onkosfera

Atawizm. Gdyby tego nie było to ludzkość by wyginela😉

Gość Gość

Też tak miałam i to w kolejnych epizodach życia. Efekt-- trzecia ciąża, a wcześniej wybitnie podniecający seks bez zabezpieczenia. Pierwszy nalot takich doznań w wieku około 24 lat, no i syna urodziłam w wieku 25 lat. Ogólnie, normalne uczucie 🙂

Gość Gość7889

Ciekawi mnie, jak się odczuwa taki seks bez żadnego zabezpieczenia, z totalną świadomością "robienia dziecka" w tym momencie. Miałyście taki seks? Co wtedy odczuwałyście? Ja nigdy takiego nie uprawiałam, zawsze z zabezpieczeniem, bo nie mam warunków na dziecko na razie. W czasie owulacji i podczas miesiączki mam ochotę po prostu rzucić się na mężczyznę i chcę, aby spuścił się we mnie. Podnieca mnie fakt, iż mogłabym zostać zapłodniona, być w ciąży i urodzić dziecko. Nie wstydziłabym się podczas porodu w szpitalu swoich krzyków, byłabym dumna, że spełniam swój "obowiązek". Jakoś chęć seksu bez zabezpieczenia i bycia zapłodnioną jest u mnie silniejsza niż strach przed porodem. Co się ze mną dzieje???? 

Gość Chęć
1 godzinę temu, Gość Gość7889 napisał:

Ciekawi mnie, jak się odczuwa taki seks bez żadnego zabezpieczenia, z totalną świadomością "robienia dziecka" w tym momencie. Miałyście taki seks? Co wtedy odczuwałyście? Ja nigdy takiego nie uprawiałam, zawsze z zabezpieczeniem, bo nie mam warunków na dziecko na razie. W czasie owulacji i podczas miesiączki mam ochotę po prostu rzucić się na mężczyznę i chcę, aby spuścił się we mnie. Podnieca mnie fakt, iż mogłabym zostać zapłodniona, być w ciąży i urodzić dziecko. Nie wstydziłabym się podczas porodu w szpitalu swoich krzyków, byłabym dumna, że spełniam swój "obowiązek". Jakoś chęć seksu bez zabezpieczenia i bycia zapłodnioną jest u mnie silniejsza niż strach przed porodem. Co się ze mną dzieje???? 

O kurcze idź do psychologa. 

Gość Gość

Nie idź do psychologa, po co. Jesteś normalną kobietą, mającą zdrowe libido i instynkt i już.

A co do świadomości "robienia dziecka" podczas seksu to jest raczej jest to poczucie możliwości niż robienia. I jest to mega podniecające i radosne odczucie.

Podniecenie podsyca w jakimś stopniu fakt, że nie wiesz kiedy się to wydarzy, może teraz, a może za miesiąc czy dwa, a może jutro.

Autorko bo to prawda. Jeśli uprawiasz seks mający na celu zapłodnienie to jest to adrenalina i silne podniecenie.

Gość gość

nie wiem, na obecnym etapie życia jedynie solidne zabezpieczenie gwarantuje mi pełną możliwość cieszenia się stosunkiem. Gdyby nas poniosło i okazało się, że nie ma opcji zabezpieczenia w jednej chwili straciłabym zainteresowanie stosunkiem

Gość xxxx

Rozpłodowe lochy w wiecznej rui. Fuj, co za prymitywne bydło.

Gość Gosc

I pewnie jesteście z tych które uważają się za lepsze od zwierząt 😄😄😄

Gość Gość7889

Gdyby wasi rodzice tak myśleli, to by was nie było. Kurczę, chyba wyrzucę dzisiaj narzeczonemu wszystkie prezerwatywy. Myślę, że nie będzie miał nic przeciwko temu 🙂 Mam 24 lata, jestem w idealnym wieku, żeby zajść w ciążę. Nie ja pierwsza, nie ja ostatnia. Narzeczony ma 26 lat. Jak się postaramy, to już za rok będziemy mieli dzidziusia. Kurczę, w gimnazjum i liceum zarzekałam się, że nie chcę nigdy być w ciąży i nigdy nie urodzę dziecka. Teraz chcę tego najbardziej na świecie. Któraś z was też zmieniła zdanie?

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość Gość7889 napisał:

Gdyby wasi rodzice tak myśleli, to by was nie było. Kurczę, chyba wyrzucę dzisiaj narzeczonemu wszystkie prezerwatywy. Myślę, że nie będzie miał nic przeciwko temu 🙂 Mam 24 lata, jestem w idealnym wieku, żeby zajść w ciążę. Nie ja pierwsza, nie ja ostatnia. Narzeczony ma 26 lat. Jak się postaramy, to już za rok będziemy mieli dzidziusia. Kurczę, w gimnazjum i liceum zarzekałam się, że nie chcę nigdy być w ciąży i nigdy nie urodzę dziecka. Teraz chcę tego najbardziej na świecie. Któraś z was też zmieniła zdanie?

No właśnie kieruje tobą instynkt a nie rozum... a jak urodzisz to będziesz nieszczęśliwa jak większość 

7 minut temu, Gość Gosc napisał:

No właśnie kieruje tobą instynkt a nie rozum... a jak urodzisz to będziesz nieszczęśliwa jak większość 

mylisz się, jak ja urodziłam to byłam tak szczęśliwa że zaraz chciałam mieć kolejne dziecko.Mąż też.

Gość gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak, tak już wiesz, że będzie nieszczęśliwa. Zaliczyłam wpadkę i jakoś nieszczęśliwa z tego powodu nie jestem. Dziecko ma 18 lat.

Gość Gość7889

Jakoś większość kobiet uważa, że macierzyństwo to najlepsze, co je spotkało. Poza tym, nie mam już 18, 19 lat, tylko 24. Najwyższy czas. 

Gość Gosc

Najwyższy? O.o Jesteś ze wsi? 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość7889 napisał:

Z jednokierunkową interpretacją przyszłości pod siebie to raczej TY będziesz mieć dzidziusia a na pewno nie będzie żadnego MY

Gość Lll

O masakra jaka ...ka

Gość Lll

I.d.i.o.t.k.a

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość7889 napisał:

Jakoś większość kobiet uważa, że macierzyństwo to najlepsze, co je spotkało. Poza tym, nie mam już 18, 19 lat, tylko 24. Najwyższy czas. 

Nieprawda 😉 już nie większość. Wychodzi się z tego mitu ze dziecko to sens życia. Poobserwuj ludzi albo poczytaj tutaj czym jest naprawdę macierzyństwo 

Gość gosc
2 godziny temu, Wola napisał:

mylisz się, jak ja urodziłam to byłam tak szczęśliwa że zaraz chciałam mieć kolejne dziecko.Mąż też.

I potem zmieniliście zdanie czy w końcu zdecydowaliście się na drugie? 

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

I potem zmieniliście zdanie czy w końcu zdecydowaliście się na drugie? 

Zdecydowaliśmy się.

Gość Ola

Ale 24 lata to jeszcze wcześnie 🙂 

21 minut temu, Gość Ola napisał:

Ale 24 lata to jeszcze wcześnie 🙂 

Dla jednych wcześnie dla innych nie. Moja mama też mnie urodziła jak miała 24 lata,2 lata później  mojego brata.A teściowa miała 22 lata jak urodziła mojego męża i więcej dzieci nie miała.

Jeśli autorka czuje że dorosła do roli matki,to dlaczego ma się nie zdecydowac?

Gość Gosc

Akurat wiek 22 był kiedyś uważany za normalny na zakładanie rodziny. Gdy kobieta dobijala do 30 i była bez męża i dzieci to ludzie się dziwili. Dziś jest ba odwrót