Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż piguły

Żona pielęgniarka i sex w pracy

Polecane posty

Gość mąż piguły

Jestem 15 lat po ślubie (2 dzieci, ja 43, ona 40 lat) . Moja żona jest pielęgniarką w szpitalu. W naszym szeksie było zawsze ok. ale bez specjalnych rewelacji. Jakieś 3 lata temu namówiłem ją na anal bo wcześniej nie chciała nawet o tym słyszeć. Pobawiliśmy się tak kilka razy. Było super i chyba jej też bo skakała jak nigdy wcześniej. Potem ciągle jakoś nie chciała. Odpuściłem i wciąż czekałem. Jak  w tamtym roku zacząłem nalegać to usłyszałem, że już nigdy się nie zgodzi bo ma hemoroidy. Zastanawiam się czy to możliwe tak po kilku razach czy może ona już wcześniej pukała się w pracy - analnie też. Nie daje mi to spokoju. Myślałem już żeby podpytać trochę jej koleżanki co tam na tych dyżurach się wyprawia i jakie są relacje pomiędzy personelem ale to chyba zły pomysł. Może ktoś coś podpowie jak się dowiedzieć no i o tych hemoroidach też .

Gość gosc

Psychol

Gość mąż piguły

Napisałem co mi nie daje spokoju. Nikogo nie obrażałem więc proszę bez agresji .

Gość Pepla

Człowieku, pomijając już to , że anal dla kobiety to rzadko jest przyjemność..To.. kobieta może miec hemoroidy po ciąży na przykład.  Ja tak mam i wiele innych kobiet.  Najpierw sobie poczytaj w necie, a potem dopiero wysnuwaj wnioski...madre . Bo to co piszesz , to jest żałosne, nawet nieśmieszne .

Gość gosc

Nigdy nie mialam anala i mam hemoroidy.

Gość Gosc

Jestes chory 

Gość mąż piguły

Ale ja próbowałem z kolegami anala 2 razy i nie mam hemoroidów

Gość gość

Pewnie zbyt dużo ćwiczyła z kolegami w pracy...  i ma już dość