Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara

Dlaczego wybrał ją?

Polecane posty

Gość Klara

Znamy się ponad pół roku, mamy świetny, wręcz idealny kontakt. Wiele razy mówiliśmy sobie jakie to dziwne, że dosłownie czytamy sobie w myślach, że mamy podobne, choć nie identyczne zainteresowania. Spedzalismy że sobą masę czasu, dzieląc się muzyką, filmami, a także problemami. Słyszałam od niego dużo komplementów i czasami miałam wrażenie, że wyjątkowo mu na mnie zależy. Cały czas jednak było chyba jeszcze za wcześnie na cokolwiek, ja też, choć jestem dość śmiała, nie jestem pierwsza do wyznawania uczuć. Wczoraj dowiedziałam się, że wszedł w związek z dziewczyną, o której wspominał mi, może raz czy dwa. 

Nie rozumiem tego, nie jestem w stanie logicznie wytłumaczyć. Jasne, niczego jej nie brakuje, fantastyczna dziewczyna, ale w czym jest o tyle lepsza ode mnie? Bardzo mnie to boli, ale przecież nie powiem mu co o tym myślę. 

Czy ktoś z was potrafi mi to wyjaśnić albo powiedzieć, co mam robić? 

Gość gość
47 minut temu, Gość Klara napisał:

Znamy się ponad pół roku, mamy świetny, wręcz idealny kontakt. Wiele razy mówiliśmy sobie jakie to dziwne, że dosłownie czytamy sobie w myślach, że mamy podobne, choć nie identyczne zainteresowania. Spedzalismy że sobą masę czasu, dzieląc się muzyką, filmami, a także problemami. Słyszałam od niego dużo komplementów i czasami miałam wrażenie, że wyjątkowo mu na mnie zależy. Cały czas jednak było chyba jeszcze za wcześnie na cokolwiek, ja też, choć jestem dość śmiała, nie jestem pierwsza do wyznawania uczuć. Wczoraj dowiedziałam się, że wszedł w związek z dziewczyną, o której wspominał mi, może raz czy dwa. 

Nie rozumiem tego, nie jestem w stanie logicznie wytłumaczyć. Jasne, niczego jej nie brakuje, fantastyczna dziewczyna, ale w czym jest o tyle lepsza ode mnie? Bardzo mnie to boli, ale przecież nie powiem mu co o tym myślę. 

Czy ktoś z was potrafi mi to wyjaśnić albo powiedzieć, co mam robić? 

O seksie pomyślałaś? Może cię bije na głowę techniką i zmysłowością ?

Gość Niedzielny
55 minut temu, Gość Klara napisał:

ale przecież nie powiem mu co o tym myślę.

W tym musial byc problem. Gosc orbitowal wokol Ciebie, komplementowal a Ty widocznie nie dalas mu znaku, ze chcesz byc z nim. Gdy w koncu dal sobie z Toba spokoj i znalazl inna to Cie dupka zapiekla.

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

O seksie pomyślałaś? Może cię bije na głowę techniką i zmysłowością ?

Kolejny oszołom dla którego związek to technika ciagniecia pały. Jeśli po to wchodzicie w związek z kobietami pomijając resztę aspektów to wam współczuję bo już lepiej się wyjdzie na damie z burdelu.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Kolejny oszołom dla którego związek to technika ciagniecia pały. Jeśli po to wchodzicie w związek z kobietami pomijając resztę aspektów to wam współczuję bo już lepiej się wyjdzie na damie z burdelu.

Kto mówi o pomijaniu innych aspektów?? Przecież dziewczyna pisze że było och i ach, więc jaki inny powód?

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Kto mówi o pomijaniu innych aspektów?? Przecież dziewczyna pisze że było och i ach, więc jaki inny powód?

taki że szybciej się dała zmanipulowac i jest głupsza, tak, panowie takie wybieraja, którymi będa kierowac i oszukwać

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jeśli jesteś autorem tamtego komentarza to ty mówisz. Wiodcznie zwyczajnie nie brał jej pod uwagę na coś więcej i tyle. Po co ta teoria że tamta seksualnie niebezpieczna? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

taki że szybciej się dała zmanipulowac i jest głupsza, tak, panowie takie wybieraja, którymi będa kierowac i oszukwać

Jaki facet taka jego kobieta, kobieta jest wizytówką mężczyzny, pokazuje na co go stać i co on reprezentuje sobą jako mezczyzna. Mądry mężczyzna pragnie kobiety mądrej, którą nie będzie miał potrzeby ani chęci manipulować, bo będzie ją kochał i szanował.

Gość Ktos

Jak iskrzy miedzy ludzmi to iskrzy od razu. Pol roku i nie bylo zwiazku, czyli nic nie bylo. Zwykle kumpelskie stosunki. I ona nie byla w niczym lepsza (czy gorsza) od autorki. Poprostu pomiedzy nimi zaiskrzylo

Gość gosc
13 minut temu, Gość gość napisał:

To prawda.Tak zeby im bylo na reke,tanim kosztem;)

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

To prawda.Tak zeby im bylo na reke,tanim kosztem;)

Nie na rękę tylko na penisa.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ktos napisał:

Jak iskrzy miedzy ludzmi to iskrzy od razu. Pol roku i nie bylo zwiazku, czyli nic nie bylo. Zwykle kumpelskie stosunki. I ona nie byla w niczym lepsza (czy gorsza) od autorki. Poprostu pomiedzy nimi zaiskrzylo

Te iskrzące od razu bardzo szybko się wypalają, zainteresowani wtedy szukają kolejnych iskrzących się znajomości; po latach, gdy po wypaleniu Iskier w jednym związku nic nie zostało,  w drugim, trzecim, zostaje wypalony człowiek nie potrafiący kochać, bo miłość to nie wielkie iskry a powoli rozpalający się ogień, który nawet z tlącego się żaru może rozpalić się od nowa. Najpierw miłość,  potem seks, czyli 8 aczej niż dzisiaj nas uczą/starają się przekonać. 

Gość Gość

Cześć 

Gość gość

trzeba odstrzelić

Gość Kami

Jak za dlugo krecicie to wpadasz w friendzone.Mialam to samo.

Gość Doświadczona bólem

Wyczuł Cię i owinął w około palca, tak byś myślała, że jesteś ważna dla niego. Zmanipulował tak, byś myślała, że jest 'ideałem faceta, jakiego chcesz'. Wszystko co robi jest u niego dokładnie przemyślane. I ma on w tym swój cel. Nie myśl, że on Ciebie nie chce. Chce. Ale jeszcze nie teraz. Teraz jesteś tą, z którą miło spędza czas, której może się doradzić i wyżalić - kochany bidulek 😜 O jeszcze nie jednej jego 'zdobyczy' usłyszysz. Nie rozmyślaj czy "ona" lepsza od Ciebie. Przyjdzie czas, że będziesz na jej miejscu i dokładnie jak ona będziesz cierpieć przez niego. To pewnie typ kobieciarza, przystojniaka. Takich jak on nie mało! A jak pięknie potrafią mówić! Polecam topik "Dziwne zachowanie mężczyzny." - da ci do myślenia. Ja trafiłam na takiego samego jak "Twój" ale już "wyleczyłam" się, choć kosztowało mnie to sporo. Miej swoją godność dziewczyno. Nie warto cierpieć przez Takiego Typa. Tylko jak złapał Cię już w swoje sidła to przepadłas. Jak ja kilkanaście lat temu. Pozdrawiam.. 

Gość tho

ja tomek 35 szukam pary na skype lub kobiety nik thomas3333_5

Gość Gość
14 minut temu, Gość Doświadczona bólem napisał:

Wyczuł Cię i owinął w około palca, tak byś myślała, że jesteś ważna dla niego. Zmanipulował tak, byś myślała, że jest 'ideałem faceta, jakiego chcesz'. Wszystko co robi jest u niego dokładnie przemyślane. I ma on w tym swój cel. Nie myśl, że on Ciebie nie chce. Chce. Ale jeszcze nie teraz. Teraz jesteś tą, z którą miło spędza czas, której może się doradzić i wyżalić - kochany bidulek 😜 O jeszcze nie jednej jego 'zdobyczy' usłyszysz. Nie rozmyślaj czy "ona" lepsza od Ciebie. Przyjdzie czas, że będziesz na jej miejscu i dokładnie jak ona będziesz cierpieć przez niego. To pewnie typ kobieciarza, przystojniaka. Takich jak on nie mało! A jak pięknie potrafią mówić! Polecam topik "Dziwne zachowanie mężczyzny." - da ci do myślenia. Ja trafiłam na takiego samego jak "Twój" ale już "wyleczyłam" się, choć kosztowało mnie to sporo. Miej swoją godność dziewczyno. Nie warto cierpieć przez Takiego Typa. Tylko jak złapał Cię już w swoje sidła to przepadłas. Jak ja kilkanaście lat temu. Pozdrawiam.. 

Plastusiu, ja cię nie trzymam przy sobie, idź do rozkraczonej, w sam raz kobieta dla ciebie:/; albo do mężatki, co niby kochając  ciebie wybrała innego faceta, bo kupili razem mieszkanie i co ludzie by powiedzieli,  że ona z tobą się zadaje, to znaczyłoby,  że wsxystko co o niej słyszeli jest prawdą a ona bardziej kocha opinie ludzi o sobie niż ciebie,  albo do wielokrotnej mezatki, która kochając ciebie wpadła z innym, masz duży wybór, matkę dwojki dxieci, która gdy wpadła z pierwszym prosiła ciebie, byś wychowywał je z nią. I myślę,  że inne lepsze tez chętnie by ciebie chciały. 

Gość Doświadczona bólem
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Plastusiu, ja cię nie trzymam przy sobie, idź do rozkraczonej, w sam raz kobieta dla ciebie:/; albo do mężatki, co niby kochając  ciebie wybrała innego faceta, bo kupili razem mieszkanie i co ludzie by powiedzieli,  że ona z tobą się zadaje, to znaczyłoby,  że wsxystko co o niej słyszeli jest prawdą a ona bardziej kocha opinie ludzi o sobie niż ciebie,  albo do wielokrotnej mezatki, która kochając ciebie wpadła z innym, masz duży wybór, matkę dwojki dxieci, która gdy wpadła z pierwszym prosiła ciebie, byś wychowywał je z nią. I myślę,  że inne lepsze tez chętnie by ciebie chciały. 

Jestem Kobietą "Plastusiu" 😄

Dziewczyna prosi o radę to służę radą. Ty natomiast śmiecisz tu, a nie pomagasz. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Doświadczona bólem napisał:

Dziewczyna prosi o radę to służę radą. Ty natomiast śmiecisz tu, a nie pomagasz. 

Uważny człowiek pomocnego słowa nie przeoczy

Gość Gość
9 minut temu, Gość Doświadczona bólem napisał:

To kiełbasa która w każdym wpisie widzi jakiegoś fiutonosa bo myśli że jest pepkiem jego świata. Psychiczna.

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

To kiełbasa która w każdym wpisie widzi jakiegoś fiutonosa bo myśli że jest pepkiem jego świata. Psychiczna.

Podszywasz się pod nią od lat, bo niby skąd wiesz co ona ma na myśli?  I kto jest fiutonos? Dlaczego tak skojarzyles/as niby?

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Podszywasz się pod nią od lat, bo niby skąd wiesz co ona ma na myśli?  I kto jest fiutonos? Dlaczego tak skojarzyles/as niby?

Lecz się. Wystarczylo mi poczytać twoje bzdety by wiedziec że jestes chora psychicznie.

Gość Gość

Nie okazałaś mu zainteresowania, a tamta zapewne tak. Ot i cała tajemnica.

Gość Gość
50 minut temu, Gość Gość napisał:

Lecz się. Wystarczylo mi poczytać twoje bzdety by wiedziec że jestes chora psychicznie.

Moja diagnoza dla ciebie: zawiść wynikającą z kompleksow i przerostu ambicji nad możliwościami 

Gość Doświadczona bólem

Klara, ile Ty i Twój kolega macie lat?

Gość Gość

Miedzy nimi jest chemia a między wami nie bardzo...nic z tym nie zrobisz 

Gość Rolnik
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Miedzy nimi jest chemia a między wami nie bardzo...nic z tym nie zrobisz 

Potrzebuję chemików do nawożenia ziemi 

Gość gosc
6 godzin temu, Gość Kami napisał:

Jak za dlugo krecicie to wpadasz w friendzone.Mialam to samo.

Zgadzam sie.

Gość noelotoja

Tego on sam może nie wiedzieć. Coś im zaiskrzyło i tyle. Ciebie może lubi jako kumpelę ale ona może wywoływać w nim takie emocje bez których nie może żyć. Mój chłopak też spotykał się z kimś zanim mnie poznał, we mnie się zakochał mimo, że to z nią ma totalnie podobne zainteresowania a my kłócimy się czasem o takie pierdoły ze głowa mała. Ale jej nie kocha a mnie tak. Niektórzy potrafią się z kimś spotykać bez większych uczuć, dla zabicia czasu, samotności a potem poznają kogoś z kim im zaiskrzy i pozamiatane.