Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość True

Kobiety mylą euforię z miłością. To całe biadolenie o motylkach, iskrach falach to tylko narkotyk za który zrobią wszystko od zdrady po porzucenie męża z dziećmi a skończywszy na byciu prywatną prostytutką z którą robi się co się chce

Polecane posty

Gość True

No nie tak? Smutne to trochę, że miłość kobiety pojawia się nie za to jakim człowiekiem jesteś, tylko za to co dla niej robisz, jakie rozrywki jej serwujesz. 

Gość Gosc.

Mega zgorzkniały jesteś.

Obyś spotkał taką kobietę o której piszesz w temacie. 

Gość Monika

Tez tak mysle... strasznie zraniony.

Coraz bardziej mi szkoda osoby, ktora zaklada te tematy...

Gość Gość

Co mu się mogło stać? 

Gość True
9 minut temu, Gość Gosc. napisał:

Mega zgorzkniały jesteś.

Obyś spotkał taką kobietę o której piszesz w temacie. 

Już spotkałem, raz drugi trzeci i czwarty w tym temacie, bo podejrzewam, że taką kobietą właśnie jesteś. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Co mu się mogło stać? 

Tak kończą przegięci romantycy, którzy w zderzeniu z rzeczywistością stają się przegiętymi cynikami. 

Gość MOnika
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak kończą przegięci romantycy, którzy w zderzeniu z rzeczywistością stają się przegiętymi cynikami. 

Dlatego kazda skrajnosc jest zla.

Gość Gosc.
4 minuty temu, Gość True napisał:

Już spotkałem, raz drugi trzeci i czwarty w tym temacie, bo podejrzewam, że taką kobietą właśnie jesteś. 

Raczej ofiara takich popieprzeńców co odreagowują swoje  popiepszone ex na innych kobietach.

Gość chwie

Dziwisz się że trzeba euforii, kto by was chciał tak na 'trzeźwy rozum' :D

Gość Qwer
7 minut temu, Gość chwie napisał:

Dziwisz się że trzeba euforii, kto by was chciał tak na 'trzeźwy rozum' 😄

Rozumem to i was nikt nie chce, jedynie popęd płciowy popycha nas do interakcji z wami.

Gość magdalia

czesc , to nie tak jak myślisz...

my ludzie często dobieramy sie w pary zza młodości na instynkt i na logike często nie rozróżniamy prawdziwego zakochania jestesmy w związku i gdy pojawia sie ta prawdziwa miłość iskra w oku , piorun w sercu przeczucie przeznaczenia ... Nie wiemy co mamy zrobić... Prawdziwa miłość to niemoc to obsesja to usychanie do drugiej osoby , myślenie caly czas pojawia sie i myślisz skądś ja znam... To pokrewieństwo dusz tak silne i niepowtarzalne! W przypadku gdy druga osoba czuje to samo.... Nie bawi sie uczuciami to jest milosc! Ta prawdziwa

Gość gość
16 godzin temu, Gość True napisał:

No nie tak? Smutne to trochę, że miłość kobiety pojawia się nie za to jakim człowiekiem jesteś, tylko za to co dla niej robisz, jakie rozrywki jej serwujesz. 

niestety w dzisiejszych czasach to standard, wychowane na reklamach ( jesteś tego warta ) telenowelach ( ona zakoła sie w innym a on wybaczy ...)  zurnalach, fejsie i innych portalach mają przewartosciowane priorytety zachowując się jakby całe życie byłyby piękne, młode, seksowne. Dawniej kobiety miały inne priorytety dla szczęscia jak dzieci, dom, miłość, wierność, itp  ( zdarzały się i również patologie) teraz to masakra, nic nie umieją tylko ,,pieknie" wyglądać i to w ich przekonaniu a nie innych. Wystarczy poczytać forum i już się odechciewa małżenstwa.

Gość aaa

coś w tym jest. Ale duzo w tym czystej biologii i chemii która ma z racjonalnym mysleniem niewiele wspólnego.

miłośc to narkotyk a potrzeba motylków i emocji to czyste cpuństwo mające na celu rozmnażanie się, tyle

Gość chwie
Dnia 8.02.2019 o 20:48, Gość Qwer napisał:

Rozumem to i was nikt nie chce, jedynie popęd płciowy popycha nas do interakcji z wami.

Geniuszu, tylko kobieta moze bez was i bez seksu żyć, a u was to nierealne, sam rozumiesz...jestes niżej w ewolucji...

Gość gość
8 minut temu, Gość chwie napisał:

Geniuszu, tylko kobieta moze bez was i bez seksu żyć, a u was to nierealne, sam rozumiesz...jestes niżej w ewolucji...

nauke to ty zostaw mężczyznom, a zajmij sie lepiej szydełkowaniem, albo ocenianiem włosów, szminek i całą resztą ... wartych pierdół które mają wabić penisów 

Gość chwie
2 minuty temu, Gość gość napisał:

nauke to ty zostaw mężczyznom, a zajmij sie lepiej szydełkowaniem, albo ocenianiem włosów, szminek i całą resztą ... wartych pierdół które mają wabić penisów 

a ha zapomniałam o braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, ale to w wiekszści przypadków równiez oczywiste

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Co ma do tego nauka, to fakt, spójrz na siebie pantofelku, już się zagotowałeś.

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Co ma do tego nauka, to fakt, spójrz na siebie pantofelku, już się zagotowałeś.

no ma, jeśli już ktoś ewolucje miesza w takie temat (ślepa jesteś?), to należałoby wskazać, że bez facetów baby mazałyby sie gównem po pyskach i dalej żyły w chatkach z gówna

Gość gość

a wracając do tematu, kobieta nie zna pojęcia miłości bowiem jest najbardziej egoistycznym zadufanym w sobie stworzeniem na tej planecie. To sie ze sobą nie łączy ćpunko. Ale zamiast czytać ze zrozumieniem chcesz tu pierdoIić o chuuj wie czym.

Gość gość

ale co ja wymagam.. przecież kobieta nie używa otworu gębowego do produkcji sensownych wypowiedzi, tylko do szlifu języka.

Tak jak ze wszystkim, liczy sie dla was opakowanie, a może to być nawet ... w papierku po cukierku - byle by zachować kulturę wypowiedzi. buhahah ja eebie XD

Gość prawiczek35

tak, kobieca milosc oznacza ze nie wspaniale sie czujesz tylko ile oferujesz. Kobiety trzeba tempic.

Gość Gość
Dnia 8.02.2019 o 19:45, Gość True napisał:

Guzik prawda. Ja się zakochałam w facecie za to jaki był. Nie było prezentów, drogich wycieczek, tylko jakieś drobne przyjemności. Okazało się, że robił mnie w jajo, bo wcale mu nie zależało.

Gość gość

a ja lubie jeść kupe

Gość gość

bo tak działa to całe "bajerowanie", facet skacze koło dupy z tej i z tamtej strony, a ona w skowronkach ulega. To przykre, że one tak bez własnej woli, uzależnione od tego "narkotyku", jakby bez własnej woli. 

Gość dvp
14 minut temu, Gość gość napisał:

ale co ja wymagam.. przecież kobieta nie używa otworu gębowego do produkcji sensownych wypowiedzi, tylko do szlifu języka.

Tak jak ze wszystkim, liczy sie dla was opakowanie, a może to być nawet ... w papierku po cukierku - byle by zachować kulturę wypowiedzi. buhahah ja eebie XD

pokazałes kulture wypowiedzi tu i wyżej, co tu komentowac frustracie...

Gość gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

bo tak działa to całe "bajerowanie", facet skacze koło dupy z tej i z tamtej strony, a ona w skowronkach ulega. To przykre, że one tak bez własnej woli, uzależnione od tego "narkotyku", jakby bez własnej woli. 

skaczesz wokół baby rozumiem też bez własnej woli? haha

Gość gość
2 minuty temu, Gość dvp napisał:

pokazałes kulture wypowiedzi tu i wyżej, co tu komentowac frustracie...

o tym mówie, ty o kulturze a ja o sensie. SRAAAM na kulture, idź pooglądaj sie w lusterku i poćwicz ładne opowiadanie bzdur 

Gość .....

dlatego kobiety zdradzaja bo kreci ich ten dreszczyk emocji

Gość dvp
4 minuty temu, Gość gość napisał:

o tym mówie, ty o kulturze a ja o sensie. SRAAAM na kulture, idź pooglądaj sie w lusterku i poćwicz ładne opowiadanie bzdur 

idz pobiegaj frustracie

Gość gość
4 minuty temu, Gość ..... napisał:

dlatego kobiety zdradzaja bo kreci ich ten dreszczyk emocji

Jaki dreszczyk emocji, to moze byc poczatek czegos głębszego, jeśli flirt i podryw stosujesz chłopcze jeden z drugim na kazdej to czyja to niby wina...może tez czas się opanowac skoro to dl akobiet może cos znacyzc a nie być wiecznym bawidamkiem, z tego się wyrasta, jeszcze za czasów wczesnonastoletnich...ale widać nie wzyscy...nie umiesz być mężczyzną i się bawisz kobietami..to na huk te gorzkie żale