Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pat15

Możliwość zajścia w ciążę

Polecane posty

Jaka jest możliwość zajścia w ciążę 4 dnia po okresie 9 dzień cyklu? Długość cyklu 25 dni 

Gość Gość

Witam. Bardzo duża.🙂🙂

20 godzin temu, Pat15 napisał:

Jaka jest możliwość zajścia w ciążę 4 dnia po okresie 9 dzień cyklu? Długość cyklu 25 dni 

W 25 dc dni płodne zaczynają się ok 9-13 dc, gdzie owulacja przypada ok 11 dc  Ryzyko zajścia w ciąże jest duże ponieważ plemniki mogą poczekać na dojrzałą komórkę jajową nawet 5 dni. W Pani przypadku najbezpieczniejszy okres byłby po owulacji ok 13 dc Pozdrawiam!

Sprawdzając śluz narazie jeszcze jest biały jeszcze nie przezroczysty. Dlatego nie wiem czy dni płodne mi się nie przesunely.. 

1 godzinę temu, Pat15 napisał:

Sprawdzając śluz narazie jeszcze jest biały jeszcze nie przezroczysty. Dlatego nie wiem czy dni płodne mi się nie przesunely.. 

Proponuje zrobić test z porannego moczu ok 10-11 dnia po zbliżeniu powinien być wiarygodny.

Gość MMM

ja własnie mam taka sytuacje cykle 25 dniowe gdzie okres trwał od 05-10 marca  a 12 marca doszło do zblizenia ale nie było z wytryskiem. Jeszcze 3 dni do okresu ale narazie dzis test pokazal 1 kreskę a jest dzis 15 dzien od zbliżenia

Gość PatrycjaR

Ja zawsze sprawdzam sobie dni płodne za pomocą cyclotestu, kupiłam go niedawno i jest bardzo przydatny bo pokazuje wiele informacji odnośnie naszego cyklu wtedy łatwiej zaplanować skuteczną antykoncpecje