Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zosia

Pytanie do facet贸w

Polecane posty

Go艣膰 Zosia

Pytanie do m臋偶czyzn: czy wada wymowy wyklucza u was zwi膮zek? Mam 17 lat jestem do艣膰 艂adna, szczup艂a, (czasem wyst臋powa艂am w reklamach jako m艂odsza dziewczynka) ale mam wad臋 wymowy r nad kt贸ra pracuje u logopedy ale w niekt贸rych s艂owach jeszcze mi nie wychodzi... czy taka wada dyskwalifikuje mnie jako m艂oda kobiet臋 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 Zosia napisa艂:

Pytanie do m臋偶czyzn: czy wada wymowy wyklucza u was zwi膮zek? Mam 17 lat jestem do艣膰 艂adna, szczup艂a, (czasem wyst臋powa艂am w reklamach jako m艂odsza dziewczynka) ale mam wad臋 wymowy r nad kt贸ra pracuje u logopedy ale w niekt贸rych s艂owach jeszcze mi nie wychodzi... czy taka wada dyskwalifikuje mnie jako m艂oda kobiet臋 ?

... cie zdyskwalifikuje, ale normalny nie

jak szukasz normalnego to nie masz si臋 co martwi膰, no chyba 偶e celujesz w sebix贸w roochaczy podrywaczy badboy贸w no to sory, taki cie oleje

sam startowa艂em do dziewczyny kt贸ra te偶 ma lekk膮 wad臋 wymowy, 艂adna jest i pe艂no facet贸w ko艂o niej si臋 kr臋ci, a ta wada to nawet taki jej atut w sumie, to s艂odkie takie jest, dodaje jej uroku, no niestety mnie ola艂a, wola艂a innego... by艂em za normalny dla niej, nie jestem sebixem wi臋c nie mam szans u dziewczyn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc gosc

raczej nie ale jak sie obrazasz na wszystkich ktorzy sie z tego usmiechno to juz raczej slabo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zosia
Przed chwil膮, Go艣膰 gosc gosc napisa艂:

raczej nie ale jak sie obrazasz na wszystkich ktorzy sie z tego usmiechno to juz raczej slabo

Nikt nigdy si臋 z tego nie 艣mia艂, niekt贸rzy znajomi nawet tego nie s艂ysz膮, na bilansie w szkole zawsze mi wpisuj膮 brak wady wymowy聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc gosc

skoro sie nikt nie smial to czemu mial by sie tym przejmowac nie rozumiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antek

A nadja z kana艂u beksy tez tak m贸wi i jest super laska i ch臋tnie bym z ni膮 byl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adxx

Nie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 go艣膰

Jakby艣 m贸wi艂a po ang to by nikt tego nie s艂ysza艂聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysiu

Mnie nigdy nie przeszkadza艂a wada wymowy u kobiety. M臋偶czyznom to czasem odbiera powagi. Kobietom - dodaje s艂odyczy. Wi臋c tak na prawd臋 to mo偶e by膰 Tw贸j dodatkowy atut podnosz膮cy Twoj膮 atrakcyjno艣膰, wi臋c g艂owa do g贸ry i u艣miech prosz臋 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zosia
Przed chwil膮, Go艣膰 Krzysiu napisa艂:

Mnie nigdy nie przeszkadza艂a wada wymowy u kobiety. M臋偶czyznom to czasem odbiera powagi. Kobietom - dodaje s艂odyczy. Wi臋c tak na prawd臋 to mo偶e by膰 Tw贸j dodatkowy atut podnosz膮cy Twoj膮 atrakcyjno艣膰, wi臋c g艂owa do g贸ry i u艣miech prosz臋 馃檪

Dzi臋kuje, cho膰 logopedy u mnie wi臋cej ni偶 nauka matmy haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysiu

:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Nie wyklucza liczy si臋 uczucie i charakter czy nie jest kto艣 egoista.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zosia

:)

Udost臋pnij ten post