Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość Zosia

Pytanie do mężczyzn: czy wada wymowy wyklucza u was związek? Mam 17 lat jestem dość ładna, szczupła, (czasem występowałam w reklamach jako młodsza dziewczynka) ale mam wadę wymowy r nad która pracuje u logopedy ale w niektórych słowach jeszcze mi nie wychodzi... czy taka wada dyskwalifikuje mnie jako młoda kobietę ?

Gość gość
Przed chwilą, Gość Zosia napisał:

Pytanie do mężczyzn: czy wada wymowy wyklucza u was związek? Mam 17 lat jestem dość ładna, szczupła, (czasem występowałam w reklamach jako młodsza dziewczynka) ale mam wadę wymowy r nad która pracuje u logopedy ale w niektórych słowach jeszcze mi nie wychodzi... czy taka wada dyskwalifikuje mnie jako młoda kobietę ?

... cie zdyskwalifikuje, ale normalny nie

jak szukasz normalnego to nie masz się co martwić, no chyba że celujesz w sebixów roochaczy podrywaczy badboyów no to sory, taki cie oleje

sam startowałem do dziewczyny która też ma lekką wadę wymowy, ładna jest i pełno facetów koło niej się kręci, a ta wada to nawet taki jej atut w sumie, to słodkie takie jest, dodaje jej uroku, no niestety mnie olała, wolała innego... byłem za normalny dla niej, nie jestem sebixem więc nie mam szans u dziewczyn

Gość gosc gosc

raczej nie ale jak sie obrazasz na wszystkich ktorzy sie z tego usmiechno to juz raczej slabo

Gość Zosia
Przed chwilą, Gość gosc gosc napisał:

raczej nie ale jak sie obrazasz na wszystkich ktorzy sie z tego usmiechno to juz raczej slabo

Nikt nigdy się z tego nie śmiał, niektórzy znajomi nawet tego nie słyszą, na bilansie w szkole zawsze mi wpisują brak wady wymowy 

Gość gosc gosc

skoro sie nikt nie smial to czemu mial by sie tym przejmowac nie rozumiem :)

Gość Antek

A nadja z kanału beksy tez tak mówi i jest super laska i chętnie bym z nią byl

Gość Adxx

Nie 

Gość Gość gość

Jakbyś mówiła po ang to by nikt tego nie słyszał 

Gość Krzysiu

Mnie nigdy nie przeszkadzała wada wymowy u kobiety. Mężczyznom to czasem odbiera powagi. Kobietom - dodaje słodyczy. Więc tak na prawdę to może być Twój dodatkowy atut podnoszący Twoją atrakcyjność, więc głowa do góry i uśmiech proszę 🙂

Gość Zosia
Przed chwilą, Gość Krzysiu napisał:

Mnie nigdy nie przeszkadzała wada wymowy u kobiety. Mężczyznom to czasem odbiera powagi. Kobietom - dodaje słodyczy. Więc tak na prawdę to może być Twój dodatkowy atut podnoszący Twoją atrakcyjność, więc głowa do góry i uśmiech proszę 🙂

Dziękuje, choć logopedy u mnie więcej niż nauka matmy haha

Gość Krzysiu

:)

Gość Gość

Nie wyklucza liczy się uczucie i charakter czy nie jest ktoś egoista.

Gość Zosia

:)