Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka

The Bacon Experiment - dieta boczkowa

Polecane posty

Gość Anka

Jako, że ten tydzień będzie zabiegany i nie chce mi się wymyślać jedzenia, mam trochę pomrożone, więc rodzina będzie mieć co jeść, postanowiłam wreszcie zrobić dietę boczkową. Zapisałam się do grupy na facebooku. I spróbuję, oczywiście nie 30 dni jak tam się odchudzają, ale 3-7 dni, zależy ile wytrzymam, na szybkie zrzucenie wagi.

Dieta boczkowa polega na tym, że jemy boczek i pijemy wodę ha. Dziewczyny jedzą 680g na dzień, faceci więcej, ale nie wiem ile. Można dorzucić jajka i wtedy na dwa plastry boczku jedno jajko. I tak zamierzam robić. Dorzucam jajko. Wiem, że wystąpi hejt pod moim wpisem, dlatego ograniczę się do zdawania relacji co do wagi i samopoczucia. Nie jest to dieta na całe życie, a jedynie wstęp do szybkiej utraty wagi.

P.S. "Boczek ma dużo kcal, więc jak to możliwe, że waga spadnie", boczek po upieczeniu, usmażeniu traci dużo tłuszczu i tak na prawdę jemy dużo mniej kcal niż pokazują kalkulatory.

Gość Gruba Monia

Kochana to nie tak...poczytaj o ketozie,3-7dni jedzenia boczku nic nie da.

Gość anka

O ketozie wiem duzo ;) 

dzień1 za mną. Zjadłam dwa jajka na maśle plus boczek. Mam -1.1kg. Głodna nie byłam, było ok. Zaczynam dzień 2.

Gość ona

up