Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik ciekawy

do jakiego wieku kobieta ma sanse na zainteresowanie wolnym meczyzna jako przyszla zona?

Polecane posty

Gość pytajnik ciekawy

chodzi mi o wolnych mezczyzn , nie z odzysku, o kawalerow, ktrorzy szukaja zony

piszcie o swoich spostrzezeniach z zycia osobistego i z wlasnego otoczenia, NIE z telewizji ani NIE podawajcie przykladow celebrytow tylko zwyklych ludzi ze wsi i z miasta, ktorych znacie

Gość Gość

Bez ograniczeń, na fizjologiczne macierzyństwo jest określony czas, na miłość nie ma.

no wiesz, są WOLNI i wolni - podstarzałego maminsynka z brzuchem i zezem to pewnie znajdziesz w każdym wieku, pytanie, czy o to właśnie ci chodzi.

a facet, który ma przykładowo 35 lat i reprezentuje jakiś poziom albo będzie szukał sporo młodszej albo po prostu lubi być sam i mieć święty spokój.

Gość Gość
1 minutę temu, frog_in_the_fog napisał:

no wiesz, są WOLNI i wolni - podstarzałego maminsynka z brzuchem i zezem to pewnie znajdziesz w każdym wieku, pytanie, czy o to właśnie ci chodzi.

a facet, który ma przykładowo 35 lat i reprezentuje jakiś poziom albo będzie szukał sporo młodszej albo po prostu lubi być sam i mieć święty spokój.

Ojoj😲

Gość pytajnik ciekawy

a macie wsrod swoich znajomych wolnych po 35 ktorzy szukaja ?

4 minuty temu, Gość pytajnik ciekawy napisał:

a macie wsrod swoich znajomych wolnych po 35 ktorzy szukaja ?

szczerze mówiąc nie kojarzę.

jedyny wolny i atrakcyjny facet trochę ode mnie młodszy, jakiego znam, szuka aktualnie - ale chłopaka :P

Kawalerowie - z tego co widze - to raczej szukaja "gdzie zamoczyc" a nie dac sie zlapac.

Gość gosc
4 minuty temu, frog_in_the_fog napisał:

szczerze mówiąc nie kojarzę.

jedyny wolny i atrakcyjny facet trochę ode mnie młodszy, jakiego znam, szuka aktualnie - ale chłopaka :P

ja nie widze wsrod panow po 35 by kogokolwiek szukali, szukaja raczej ci do 30 max, potem sa szczesliwi sami ze soba i z kolegami

i na pewno nie szukaja kobiet po 30

widze ze interesuja sie dziewczynami do max 25- 26

Gość gosc

kobietami 30 letnimi interesuja sie tylko panowie z senatorium milosci

Gość gosc

mi sie wydaje, ze kawalerowie to szukaja kobiet 20paroletnich

30 latka to moze sie co najwyzej zainteresowac brzydki stary kawaler po 40 czy 50 albo rozwodnik / wdowiec (ale juz rzadziej)

Gość Monika

Taki wiek jest trudny do okresleni, bo sa 35 co wygladaja lepiej niz 20stolatki, wiec mysle,ze jest to sprawa indywidualna :)

Charakter tez sie liczy, jesli kobieta jest pogodna, ma jakas pasje, jest pozytywnie nastawiona do zycia to tez zwieksza jej szanse :)

Daj moze spokoj z tymi pasjami. To dobre dla bardzo mlodych i wolnych ludzi. Zreszta niby kto za te pasje ma placic i kto ma zapewnic utrzymanie zeby pasje mozna bylo rozwijac ? Masz zawod i prace zeby sobie to zapewnic ? Amatorow na utrzymywanie pasozytow raczej zbyt wielu nie ma.

Gość Monika

Oj :)

Pasja moze byc cos malego : gotownie, chodowla kwiatkow, malowanie, czy chocby odnawianie starych mebli, zwierzeta, sport cokolwiek :)

Tak czy inaczej - musi miec na to czas i srodki. O ile umiesz to sobie zapewnic bez obciazania innych to w porzadku. Ale od momentu kiedy czas i srodki trzeba rozdzielic miedzy wiecej osob /na przyklad - rodzina , dzieci , partner , praca/ to pasje splywaja na dalszy plan. Chyba , ze myslisz o kims kto Cie wezmie na utrzymanie .

Wracajac do tematu. Nie wydaje mi sie aby istnialo jakies ograniczenie wiekowe.

Gość Gość

Myślę że 32 MAX 34 lata, oczywiście jeśli chce mieć dzieci.

Gość 35 latek
13 minut temu, Gość Monika napisał:

Taki wiek jest trudny do okresleni, bo sa 35 co wygladaja lepiej niz 20stolatki, wiec mysle,ze jest to sprawa indywidualna 🙂

Charakter tez sie liczy, jesli kobieta jest pogodna, ma jakas pasje, jest pozytywnie nastawiona do zycia to tez zwieksza jej szanse 🙂

Po części masz racje. Jesli o mnie chodzi to dla kandydatki na zone z roznych wzgledow maksymalny wiek to 27-28 lat. 

Gość Monika
7 minut temu, ZUZANNA napisał:

Tak czy inaczej - musi miec na to czas i srodki. O ile umiesz to sobie zapewnic bez obciazania innych to w porzadku. Ale od momentu kiedy czas i srodki trzeba rozdzielic miedzy wiecej osob /na przyklad - rodzina , dzieci , partner , praca/ to pasje splywaja na dalszy plan. Chyba , ze myslisz o kims kto Cie wezmie na utrzymanie .

Wracajac do tematu. Nie wydaje mi sie aby istnialo jakies ograniczenie wiekowe.

...wlasnie chyba troche nie na temat :)

jesli masz rodzine dzieci i partnera to nie szukasz partnera haha

Gość Monika
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Myślę że 32 MAX 34 lata, oczywiście jeśli chce mieć dzieci.

..no tak ta kwestia jest istotna.

Gość Łazienki
Przed chwilą, frog_in_the_fog napisał:

lubi być sam i mieć święty spokój

Jak pracujesz 23-28 lat jeszcze idzie, potem SPORY problem.

Jak nie pracujesz do 22 lat.

Najlepsze są te co w wieku 17lat pierwsze dziecko, a w wieku 22lat już szóste dziecko i 3000 utrzymaniowego plus 3000 od męża i meryturka zapisana na przyszłość. To są kBiety myślące.

Gość Człowiek nikt

Mój kolega z liceum ożenił się w wieku 29 lat z o 10 lat starszą kobietą. 

Gość Człowiek nikt

Z kolei kuzynka miała 34 lata jak wyszła za mąż za 29 latka. 

4 minuty temu, Gość Monika napisał:

...wlasnie chyba troche nie na temat :)

jesli masz rodzine dzieci i partnera to nie szukasz partnera haha

Jesli ktos chce miec rodzine i partnera to z zalozenia szuka partnera a nie kogos kto bedzie roscic prawa do bycia utrzymywana/nym celem oddania sie swoim wlasnym pasjom.

Gość Monika
7 minut temu, ZUZANNA napisał:

Jesli ktos chce miec rodzine i partnera to z zalozenia szuka partnera a nie kogos kto bedzie roscic prawa do bycia utrzymywana/nym celem oddania sie swoim wlasnym pasjom.

..nie rozumiem twojego toku myslenia.

Jest temat "do jakiego wieku (...)"

Nikt nie pisze o roszczeniu praw do pasji a tym bardziej o byciu utrzymywana :D

Gość ...

Kobiety to mają nasrane we łbach.. 

6 minut temu, Gość Monika napisał:

..nie rozumiem twojego toku myslenia.

Jest temat "do jakiego wieku (...)"

Nikt nie pisze o roszczeniu praw do pasji a tym bardziej o byciu utrzymywana :D

Oczywiscie , ze jesli chcesz zlapac kogos kto cie bedzie utrzymywal to nierozsadne byloby sie do tego przyznawac i to oficjalnie. Wtedy musisz opowiadac o pasjach. Mlode kobiety do 25 , swieze i bez obciazen maja tutaj na pewno latwiej.

Gość Monika
3 minuty temu, ZUZANNA napisał:

Oczywiscie , ze jesli chcesz zlapac kogos kto cie bedzie utrzymywal to nierozsadne byloby sie do tego przyznawac i to oficjalnie. Wtedy musisz opowiadac o pasjach. Mlode kobiety do 25 , swieze i bez obciazen maja tutaj na pewno latwiej

Dalej nie na temat, bo nie mowa o utrzymywaniu, ale ok:

w kontekscie, ktory Ty podalas (a ktory nie ma nic wspolnego z tematem) masz racje :D

Gość gosc
35 minut temu, Gość 35 latek napisał:

Po części masz racje. Jesli o mnie chodzi to dla kandydatki na zone z roznych wzgledow maksymalny wiek to 27-28 lat. 

a jakie to wzgledy?

Jeśli się żenić i mieć dzieci to myślę że max  wiekowe poszukiwanej kandydatki 26, trzeba jakiś czas pobyć luźno żeby wiedzieć czy się chce ze sobą zamieszkać, potem ze 3 lata pomieszkać żeby wiedzieć czy warto z drugą osobą zawierać małżeństwo.

Dzieci jeśli już to przed 30stką albo wczesna 30stka. Chyba że komuś nie przeszkadza rosnące w postępie geometrycznym prawdopodobieństwa dziecka z zespołem Downa.

Jesli facet potrzebuje 3 lata aby wiedziec czy chce byc z kobieta to mysle , ze myslaca kobieta zacznie z nim seks wlasnie dopiero po tych trzech latach. Musi przeciez tak samo go dobrze poznac i wiedziec czy chce z nim byc zanim pojdzie z nim do lozka. W koncu odpowiada tu sama za siebie i za swoje dycyzje - w tym za decyzje poczecia dziecka z facetem , ktory nie chce zapewnic temu dziecku formalnej rodziny. Coz miecz to bron obosieczna.

1 minutę temu, Iibed napisał:

tacy ludzie sa w kazdym wieku, ale kobieta na zlapanie frajera ma szanse tym wieksza im jest mlodsza bez wzgledu na wiek frajera. to uniwersalna zasada.

Jesli chodzi o "lapanie frajera" to calkowicie zgadzam sie z tym co napisales.