Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek

Moje przegrane życie

Polecane posty

Gość Romek

Witam wszystkich przegrańców. Moje życie nie różni się wcale od waszego, ale ja swoje stulejarskie życie próbuje sobie umilać. Mam na imię Romek mam 28 lat i jak wszyscy z tego forum nigdy nie miałem dziewczyny. Niedawno moja matka nie mogąc już dłużej znosić mojego przegrania załatwiła mi prace w McDonald's. Pracuje w kuchni przy przyrządzaniu tych świństw, co je tak ze smakiem zjadacie. Jak już mówiłem nigdy nie miałem dziewczyny, ale znalazłem sposób na zaspokajanie moich fantazji.

Gdy widzę ze jakaś laseczka wchodzi do baru, przysłu...ąc się co zamawia staram się jako pierwszy przygotować posiłek aby prosto do niej. Oczywiście wcześniej przyrządzam danie obficie polewając ją moją spermą, którą skrzętnie wydobywam w nocy podczas nocnych sesji z jpg. Jak widzicie może jestem przegrany, ale nie każdy może się pochwalić że jego sperma ląduje w żołądkach tylu laseczek. Nie wiem jak wy ale mnie bardzo podnieca widok jak nic nie wiedząca dziewczyna delektuje się moim nasieniem. Czasami jak jest nocna zmiana a ja jako jedyny jestem za kuchnią uwielbiam patrzyć się na nią z szczerym uśmiechem waląc sobie radośnie. Niestety muszę już kończyć bo czeka na mnie zmiana, słoiczek już napełniony więc idę do pracy.