Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RysiekDrań

Co myślicie o tej kobiecie?

Polecane posty

Gość RysiekDrań
5 minut temu, Gość ewefds napisał:

Nie wrzucaj cudzych zdjec - nie masz do tego prawa. Wrzuc swoje jak az tak nudzi ci sie.

Ona o tym wie

Pozwoliła mi 

Gość RyśiekDrań
8 minut temu, Gość Monika napisał:

OO to jak to przeczyta to ma kolejny art, a mianowicie art. 212 k.k. do wykorzystania.

A ze za pomoca srodkow masowego przekazu to art. 212 § 2 k.k.  (czyli juz nie tylko grzywna)

Ssij mi ch/uj, frajerko po same kule będziesz się dusić szm/ato dawno nie jeb/ana 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość RysiekDrań napisał:

Ona o tym wie

Pozwoliła mi 

Udowodnij to. Najlepiej swoją wspólną fotką z karteczką z dzisiejszą datą i napisem np. "pozdrawiam kafe". 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość RyśiekDrań napisał:

Ssij mi ch/uj, frajerko po same kule będziesz się dusić szm/ato dawno nie jeb/ana 

Wystraszył się. 🙂

Gość Monika
4 minuty temu, Gość RyśiekDrań napisał:

Grozba.

Czuje sie sie niepokojona.

Gość Ankaaa
1 minutę temu, Gość Monika napisał:

Grozba.

Czuje sie sie niepokojona.

Ja pierd/Ole jaka Ty jesteś jebnieta i głupia to aż brak słów. Wypierda/laj, bo jak Ci zaj/bie z pieści to wylądujesz na ruskim fiucie Dimuszki w Moskwie, gł/upia s/uko 

Gość Gosc

Monika niech wiedzą , że nie są bezkarni . Nie wolno publikować czyichs zdjęć bez zgody ani rozpuszczać wpisów , o aktach seksualnych , które nie miały na pewno miejsca . Nie dość , że wrzuca zdjęcia , to jeszcze napisał że mu ssała . Do ciebie też pieje . Niech ktoś w końcu zrobi z tym  porządek . 

Gość Gosc

I już groźby się zaczynają . 

Gość Ankaa
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

I już groźby się zaczynają . 

Hallo? Milicja? A raczej panowie striptizerzy? Dzwon, niech przyjeżdzają i strptiz zrobią 

Gość dfdd

dała ci kosza i sie mścisz

Gość Gosc

Faceci tutaj są beznadziejni . Tylko się mszczą i wyzywają kobiety . 

Gość hmm

Na policje dzwonimy w sytuacjo bezposredniego zgrozenia.

Takie sprawy to zawiadomienie z powodztwa cywilnego (choc grozba to nie wiem czy nie kk) czyli jak sie "ofiara" zdecyduje.

Mozna zrobic skany, administrator bedzie musial udostepnic ip, duzo zamieszania, ale czasem warto...

Nikt nie jest bezkarny.

Gość Gosc
3 minuty temu, bella napisał:

Jeśli ta typiara sama je opublikowała na jakimś portalu to peszek ale wolno 😄

Pewna jestes ? Moze nie zezwoliła na kopiowanie i rozpowszechnianie na inne portale niz ten ktory uzywa . A moze nie ma social media to wtedy pan rozpowszechniajacy ma problem . 

Gość RysiekDrań

A tu nasze wspólne zdjęcie 

zapodaj.net/c25bee4241d8f.png.html 

Gość Monika
6 minut temu, bella napisał:

Jeśli ta typiara sama je opublikowała na jakimś portalu to peszek ale wolno :D

Tak zgadza sie o tym mowi ustawa o prawie wlasnosci.

Gość Ankaa
2 minuty temu, Gość hmm napisał:

Na policje dzwonimy w sytuacjo bezposredniego zgrozenia.

Takie sprawy to zawiadomienie z powodztwa cywilnego (choc grozba to nie wiem czy nie kk) czyli jak sie "ofiara" zdecyduje.

Mozna zrobic skany, administrator bedzie musial udostepnic ip, duzo zamieszania, ale czasem warto...

Nikt nie jest bezkarny.

Przecież ja jej dobrze życzę „wylądujesz na f/iucie Dimuszka” Dima to ładny młody Rosjanin wraz z moja przyjaciółka Jolasia korzystałyśmy z jego usług w Moskwie. 

Gość dfdd

grzywka sie nie zgadza

Gość RysiekDrań
3 minuty temu, Gość dfdd napisał:

grzywka sie nie zgadza

Bo obcięła. 

Gość Gosc
3 minuty temu, bella napisał:

Zezwalać sobie może co jej się podoba, poczytaj do kogo należą "twoje" zdjęcia po tym jak opublikujesz je na ig czy fb 🙂 b

Wiem, że czytanie kilkudziesięciu(set) punktów umowy użytkownika przy zakładaniu konta boli. Ale w internecie można poczytać jak to "działa" w dużym skrócie.

Ja wiem o co chodzi . Ale zdjecia wtedy naleza do FB , a nie do Ryśka z kafe . On je  po prostu kradnie i rozpowszechnia . Wiem , ze kazdy kto ma konto na FB IG musi sie z tym liczyc , ale jakby nie bylo on ktos to rozpowrzechnia dalej . 

Gość Gosc
6 minut temu, bella napisał:

Zezwalać sobie może co jej się podoba, poczytaj do kogo należą "twoje" zdjęcia po tym jak opublikujesz je na ig czy fb 🙂 b

Wiem, że czytanie kilkudziesięciu(set) punktów umowy użytkownika przy zakładaniu konta boli. Ale w internecie można poczytać jak to "działa" w dużym skrócie.

Akurat ja swoich nie publikuje . Nie mam FB I innych social media . 

Gość Monika
4 minuty temu, bella napisał:

Dopóki jednak nie twierdzi, że to jego i nie czerpie z ich użytku korzyści finansowych to w sumie nikt mu nic nie może zrobić. Oczywiście mówimy o zwykłych zdjęciach bo w przypadku nudesów pewnie sprawa może wyglądać inaczej chociaż w naszym kraju wątpię, widziałam sprawne działania policji po tym parę lat temu "KTOŚ" opublikował nagie zdjęcia mojej znajomej :P Wydarzyło się całe nic.

Mylisz sie i po to powstala ustawa o ochronie wizerunku. Tak jak z fb masz racje to tu juz nie. Poczytaj ustawe, jest dokladnie opisane co mozna.

Gość dfdd

czyli ostatnie jest najnowsze, to zapodaj jej twarz z bliska z grzywka, powiesz ze nie robiles nowych

Gość Monika

..a teraz to sie wgl porobilo dzis zamkneli goscia za...hejt. Znalezli i zamkneli. Po zabojstwie prezydenta Gdanska duzo sie zmieni...

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Monika napisał:

Mylisz sie i po to powstala ustawa o ochronie wizerunku. Tak jak z fb masz racje to tu juz nie. Poczytaj ustawe, jest dokladnie opisane co mozna.

Powiedz w skrócie . 

Gość dfdd

a kogo hejtowal ? moze mniejszosci narodowe? bo od tego jakas fundacja i sie udziela wybitnie

Gość Gosc
12 minut temu, bella napisał:

Dopóki jednak nie twierdzi, że to jego i nie czerpie z ich użytku korzyści finansowych to w sumie nikt mu nic nie może zrobić. Oczywiście mówimy o zwykłych zdjęciach bo w przypadku nudesów pewnie sprawa może wyglądać inaczej chociaż w naszym kraju wątpię, widziałam sprawne działania policji po tym parę lat temu "KTOŚ" opublikował nagie zdjęcia mojej znajomej 😛 Wydarzyło się całe nic.

Widzisz to było parę lat temu . Wciąż się zmienia . Nie tylko chodzi o korzysci finansowe . Zakładanie falszywych profili z ukradzionymi zdjęciami w celu ośmieszenia tej osoby  lub na jakiś stronach erotycznych itp. ich publikacja ich też jest karalna . 

Gość dfdd

sorry, myle ciągi, za rasistowskie hejty

Gość Monika
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Powiedz w skrócie . 

Jest bardzo przejrzysta.

Nie mozesz bez wiedzy i zgody zamiesczac zdjec innej osoby.

A reszta tyczy sie wyjatkow (min osoba publiczna- dlatego gazety zakrywaja twarze dzieci celebrytow,bo one nimi nie sa,chyba ze rodzic wyrazi zgode) i zdjecia tzw z imprez grupowe (duza liczba osob).

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Monika napisał:

Jest bardzo przejrzysta.

Nie mozesz bez wiedzy i zgody zamiesczac zdjec innej osoby.

A reszta tyczy sie wyjatkow (min osoba publiczna- dlatego gazety zakrywaja twarze dzieci celebrytow,bo one nimi nie sa,chyba ze rodzic wyrazi zgode) i zdjecia tzw z imprez grupowe (duza liczba osob).

O tym pisałam . Zdjęcia na FB są własnością FB , który może je wykorzystać . Ale inna osoba prywatna nie ma prawa ich rozpowszechniać gdziekolwiek indziej . 

Gość marawstala
23 godziny temu, Gość Gosc napisał:

A ja nie widze zdjęc na zapodaj . Nie ma takiego pliku .

Nie przejmuj sie... nie tylko Ty nie widzisz fotek z zapodaj : )