Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On żonaty

Była kochanka nie chce się odczepić. Co robić?

Polecane posty

Gość hehehehehe
4 minuty temu, Gość Hhahahahaha napisał:

Mam nadzieję, że ktoś już powiadomił anonimowo twojego męża, że związał się ze ści/erą, która jęzorem czyściła kootasy żonatych panów i że twój mąż niebawem ucieknie zagranicę z waszymi pieniędzmi. 😄 😄 

sciera to cie urodzila, zlamasie na babkim forum :D :D

Gość gosc
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

To jakas zdradzana zona . Nie rozumie , ze mozna miec inny punkt widzenia . A jak masz inny punkty i obwiniasz zdradliwego zonkosia to pewnie jestes kochanka .Takie zawsze tlumacza tych kur*wiarzy i im wszystko wybaczaja , najwieksze upodlenia . Wszyscy winni tylko nie on . Nawet nie wchodz w dyskusje z nia , bo nie warto . Wmówi ci , ze jestes tą własnie kochanką .

a ty zapewne jesteś kochanką i nie rozumiesz że można mieć inny punkt widzenia. a jak masz inny punkt i krytykujesz kochankę to pewnie jesteś zdradzoną żoną. upodlone kochanki zawsze się wściekają, wybielają i tłumaczą że są niewinne. wszyscy winni tylko nie one, żałosne pokraki 😄 

Gość gfdsa

nie blokuj jędzo

Gość hehehehehe
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

ciebie ściera wysssrrała dlatego ścierą zostałaś, a męża to masz tylko wtedy, gdy nie weźmiesz na czas leków od psychiatry 😄 😄 

Oho, ktos tu jest zazdrosny :D wiesz corko sciery, tez mozesz miec meza, ale do tego trzeba minimum wygladu i inteligencji. jeszcze ni jest za pozno by sie a siebie wziac :D [czesc]

Gość gość
2 minuty temu, Gość gfdsa napisał:

nie blokuj jędzo

?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jaki inny  punkt widzenia, że rozgrzeszacie zdradzaczy co to islamu się wam zachciało jak chciał zamoczyć zwiędłus to neich teraz za to odpowiada, czego szma ciarzyu nie rozumiesz?

Umiesz czytac czy pomylilas/ es komentarze  ? Mowie , ze tu duzo zdradzanych zon i jezeli jakas inna kobieta ma inny punkt widzenia i napisze zle o zdradzajacym facecie , ktory upadla swoja zone i rodzine , zaraz jest wyzywana od upodlonych kochanek . Normalnie te kobiety mają klapki na oczach . Nie raz tu wyzywaly inne kobiety od kochanek , bo te negowaly zdradzaczy . Zamiast szukac winny w męzu wolaly pluc w swoim urojeniu na inne kobiety , ktore czesto żadnymi kochankami nie są i nie były .

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gosc napisał:

a ty zapewne jesteś kochanką i nie rozumiesz że można mieć inny punkt widzenia. a jak masz inny punkt i krytykujesz kochankę to pewnie jesteś zdradzoną żoną. upodlone kochanki zawsze się wściekają, wybielają i tłumaczą że są niewinne. wszyscy winni tylko nie one, żałosne pokraki 😄 

Hahaha , uderz w stół , a nożyce się odezwą . Chorzy na głowe tu ludzie siedzą . Szkoda cokolwiek komentowac .🤣

Gość hehe

ja swoją kochankę pogoniłem. powiedziałem jej że jak podskoczy to jej sąsiadki się dowiedzą że jest złodziejką mężów i nie tylko

Gość gość

Ja się oburzałam na facetów którzy zaczęłi ubliżać kochanko i twoerdzić że oni niby lepsi...rozjepali rodzine upokorzyli ja i jacy oni są lepsi, nie jestem kochanka nei byłam i zoną nie jestem wiec odpiertolić sie ode mnie wszelkie ludzkie szmaty!!!

Gość hjklpoiuyt
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Hahaha , uderz w stół , a nożyce się odezwą . Chorzy na głowe tu ludzie siedzą . Szkoda cokolwiek komentowac .🤣

tak jasne kochanka jest niewinna zwłaszcza taka która się odczepić nie chce i szantażuje. bronisz taką szm/atę bo sama taka jesteś.

Gość gość

skoro jest taka upodlona i upokorzona (kochanka), jak twierdzicie to i dobrze ze się zona dowie i kopnie grzyba piertolonego i ona teraz go upokorzy, i obaj będa upokorzeni, oby!

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Ja się oburzałam na facetów którzy zaczęłi ubliżać kochanko i twoerdzić że oni niby lepsi...rozjepali rodzine upokorzyli ja i jacy oni są lepsi, nie jestem kochanka nei byłam i zoną nie jestem wiec odpiertolić sie ode mnie wszelkie ludzkie szmaty!!!

Życzę ci analfabetko żeby taka kochanka doczepiła się do twojego męża jak już będziesz go mieć.

Gość gość

Nie ma zmiłuj dla zdradzaczy pojmijcie to smierdzace zwiędłusy, kopa w dupe i pod most :D

Gość Gosc

Upodlona kochanka jakaś tu szczeka 😄 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Życzę ci analfabetko żeby taka kochanka doczepiła się do twojego męża jak już będziesz go mieć.

to ich oboje kopne w dvpe nei wiem czemu mi tego zyczysz jak nei chciałabym grzyba sama , co ty wlasciwie piertolisz analfabeto zyciowy

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Upodlona kochanka jakaś tu szczeka 😄 

Upodlony to jestes swoim małym fivtem i rozumkiem

Gość Onnnnn

Nie ma zmiłuj dla zdradzaczy pojmijcie to smierdzace zwiędłusy, kopa w dupe i pod most 😄

Co nie stawał żonatemu na twój widok?

A ty się tak starałaś szm/atko 😄 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość hjklpoiuyt napisał:

tak jasne kochanka jest niewinna zwłaszcza taka która się odczepić nie chce i szantażuje. bronisz taką szm/atę bo sama taka jesteś.

Czu*bku nie jestem i nie byłam kochanką . Nie mówię , że kochanki sa niewinne , ale najbardziej winni są faceci . Dobrze wiedzą , że mają rodzine , żone , dzieci , a z pełną świadomością zdradzają , nie liczą się z nikim i z niczym . Kochanki są różne , ale nie wszystkie od razu wiedzą o rodzinie . Też są oszukane , bo w 80 % żaden facet nie przyznaje się że ma rodzine  . To on upadla żonę . Wie co robi . I tak , w takim przypadku uważam że kochanka powinna poinformować o zdradach . Niech fagas  płaci za swoje grzechy . 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Onnnnn napisał:

Co nie stawał żonatemu na twój widok?

A ty się tak starałaś szm/atko 😄 

Zwiędła fajo brudna wydaje ci się że taki fakny jesteś zakompleksiencu, normalna na poziomie by nigdy cię nei ruszyła, znajdz sobie hobby jakieślepiej szmatko ludzka

Gość hahaha
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Czu*bku nie jestem i nie byłam kochanką . Nie mówię , że kochanki sa niewinne , ale najbardziej winni są faceci . Dobrze wiedzą , że mają rodzine , żone , dzieci , a z pełną świadomością zdradzają , nie liczą się z nikim i z niczym . Kochanki są różne , ale nie wszystkie od razu wiedzą o rodzinie . Też są oszukane , bo w 80 % żaden facet nie przyznaje się że ma rodzine  . To on upadla żonę . Wie co robi . I tak , w takim przypadku uważam że kochanka powinna poinformować o zdradach . Niech fagas  płaci za swoje grzechy . 

sama jesteś czubek skoro wydaje ci się że aż 80% kochanek nie wie o żonie i rodzinie. raczej odwrotnie jest 80% wie że facet żonaty i często dzieciaty a tych co nie wiedzą jest może ze 20 % a może jeszcze mniej.

kochanka nie wie o żonie ale gdy dostanie kopa w zad to nagle chce żonę powiadomić 😄 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość hjklpoiuyt napisał:

I jeszcze jedno , nikogo nie bronie . Ale czasem takim frajerom nalezy się kop w tyłek . I skoro taka kochanka podejmuje takie kroki żałowac zdradzacza nie będe . Wiedział co robi. A na koniec , nie wiem co bym zrobiła , raczej nie miałabym dylematu , bo nie będe nigdy kochanką żonatego . Ale mogę ci powiedzieć , że wiem o zdradach ludzi , wsród znajomych i chociaż mogłam , nie poinformowałam ich o tym . 

Gość gość
Przed chwilą, Gość hahaha napisał:

sama jesteś czubek skoro wydaje ci się że aż 80% kochanek nie wie o żonie i rodzinie. raczej odwrotnie jest 80% wie że facet żonaty i często dzieciaty a tych co nie wiedzą jest może ze 20 % a może jeszcze mniej.

kochanka nie wie o żonie ale gdy dostanie kopa w zad to nagle chce żonę powiadomić 😄 

Co z tego,m on chyba wie że ma żone i rodzine nie zwiędły grzybie? Ni epanujesz nad soba to sie naucz a jak nei kochasz to odejdz i nie upokarzaj swojej rodziny.

Gość Buhahahaha
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Zwiędła fajo brudna wydaje ci się że taki fakny jesteś zakompleksiencu, normalna na poziomie by nigdy cię nei ruszyła, znajdz sobie hobby jakieślepiej szmatko ludzka

Porzucona i upodlona kochanko nie szczekaj tak bo ochrypniesz 😄 🤣

Gość gość
1 minutę temu, Gość Buhahahaha napisał:

Porzucona i upodlona kochanko nie szczekaj tak bo ochrypniesz 😄 🤣

Nie bylam żadną kochanką brudzie, zejdz na ziemię szmaciarzu

Gość hehehe

Co z tego,m on chyba wie że ma żone i rodzine nie zwiędły grzybie? Ni epanujesz nad soba to sie naucz a jak nei kochasz to odejdz i nie upokarzaj swojej rodziny.

kochaś nie che odejść od żony a tobie kitów nawciskał że żony nie kocha?

a co miał ci gadać żebyś mu faje obrobiła jęzorem w krzakach? 😄 

Gość Gosc
7 minut temu, Gość hahaha napisał:

Ciekawa jestem kim jestes  . Zdradzajacym facetem czy zdradzana żoną ( ktora udaje że nic nie widzi 😉) .  Ja kończe dyskusje . Nie będe tu rozmawiac ze stronniczymi ludzmi , którzy nie potrafią spojrzec na problem obiektywnie , nie widzą drugiej strony medalu . I wszystko odbierają emocjonalnie , bo sami siedzą w takim śmierdzącym bagienku , ktory im zgotował " kochający mężuś" .

P.s Nie jestem kochanką. To tak na marginesie , więc nie odpisuj do mnie . 

Gość Ktoś 1
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ciekawa jestem kim jestes  . Zdradzajacym facetem czy zdradzana żoną ( ktora udaje że nic nie widzi 😉) .  Ja kończe dyskusje . Nie będe tu rozmawiac ze stronniczymi ludzmi , którzy nie potrafią spojrzec na problem obiektywnie , nie widzą drugiej strony medalu . I wszystko odbierają emocjonalnie , bo sami siedzą w takim śmierdzącym bagienku , ktory im zgotował " kochający mężuś" .

Chyba tobie bagienko zgotował mężuś skoro tak ziejesz jadem na mężczyzn którzy rzucają kochanki i chcą być z żoną.

Gość gość
3 minuty temu, Gość hehehe napisał:

kochaś nie che odejść od żony a tobie kitów nawciskał że żony nie kocha?

a co miał ci gadać żebyś mu faje obrobiła jęzorem w krzakach? 😄 

dobra ..., sajonara, powodzenia z brudaskami tobie podobnymi, HIV i inne witają o zrytym łbie nie wspomnę

Gość Gosc
9 minut temu, Gość gość napisał:

Nie ma co dyskutowac . Nie wytłumaczysz im . Szkoda energii i nerwów. Głupi sprowadzi cie do swojego poziomu  i wyzwie chociaż nie masz osobiscie z tematem zadnego związku .Ja schodze z tego topiku . Niech się taplaju w gównie . 

Gość 123
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

To na 100% zdradzona żona. Jest znana na kafeterii. Szczyci się tym że mąż  ją kocha, bo wrócił na łono rodziny 😃 To nic, że dup//czy ciągle na boku, ważne że jest 😂