Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ala

Rodzice pilnujcie swoich rozwydrzonych bachorow

Polecane posty

Go艣膰 Ala

Krew mnie zalewa jak np聽jestem na zakupach A jaki艣 niewychowany bachor drze si臋 jakby go obdzierali 偶e sk贸ry, biega mi臋dzy p贸艂kami A jak co艣 zniszczy albo zrzuci to szanowna mamusia聽 聽udaje 偶e nic si臋 nie sta艂o. To samo tyczy si臋 restauracji ,gdzie ludzie przychodza odpocz膮膰, zrelaksowac sie, nie po to zeby s艂uchac wrzaskow i ogl膮da膰 takich skandalicznych zachowa艅.聽 Rodzice wychowujcie swoje pociechy A nie chodujcie. Reagujcie w por臋 zanim wyrosn膮 na dzikusow聽聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰 niedzielny

Kiedy艣 to by艂o nie do pomy艣lenia, klaps w ty艂ek i dziecko sta艂o na baczno艣膰.聽 Takie s膮 w艂a艣nie skutki bezstresowego wychowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywiscie

A mnie to powiewa, jak jestem na zakupach to si臋 zajmuj臋 zakupami a nie dzie膰mi w sklepie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upaupa
4 godziny temu, Go艣膰 Go艣膰 niedzielny napisa艂:

Kiedy艣 to by艂o nie do pomy艣lenia, klaps w ty艂ek i dziecko sta艂o na baczno艣膰.聽 Takie s膮 w艂a艣nie skutki bezstresowego wychowania

Klaps? Kiedy艣 to si臋聽la艂o pasem za ka偶de przewinienie, wi臋c nic dziwnego, ze dzieci chodzi艂y jak w wojsku, ale wcale to nie by艂a聽dobra metoda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ggg

Ehh wszystkie te nieroby 500+ z band膮 nieokrzesanych bachorow. Noz si臋 w kieszeni otwiera聽

Udost臋pnij ten post

6 godzin temu, Go艣膰 Ala napisa艂:

Krew mnie zalewa jak np聽jestem na zakupach A jaki艣 niewychowany bachor drze si臋 jakby go obdzierali 偶e sk贸ry, biega mi臋dzy p贸艂kami A jak co艣 zniszczy albo zrzuci to szanowna mamusia聽 聽udaje 偶e nic si臋 nie sta艂o. To samo tyczy si臋 restauracji ,gdzie ludzie przychodza odpocz膮膰, zrelaksowac sie, nie po to zeby s艂uchac wrzaskow i ogl膮da膰 takich skandalicznych zachowa艅.聽 Rodzice wychowujcie swoje pociechy A nie chodujcie. Reagujcie w por臋 zanim wyrosn膮 na dzikusow聽聽

Te偶 by艂a艣 kiedy艣 "bachorem" to wina rodzic贸w i ich wychowania. Dzieci korzystaj膮 tylko 偶e zbyt du偶ej swobody i braku zasad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

To jest oczywista wina rodzic贸w. Dzieci nie wiedz膮 na ile mog膮 sobie pozwoli膰. Rodzice my艣l膮 偶e s膮 jak te 艣wi臋te krowy bo splodzili dziecko to teraz wszyscy powinni przytakiwac聽. Nic nie wpajaja m膮drego. Dadza dziecku tablet 偶eby si臋 czym艣 zaj臋艂o. A sami udaj膮 偶e wychowywanie dziecka to taka ci臋偶ka praca...kiedy艣 to by艂o nie do pomyslenia

Udost臋pnij ten post