Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość gość

Krwawienie w ciąży

Polecane posty

Gość Gość gość

Hej! Otóż wraz z narzeczonym staramy się o dziecko. Myśleliśmy, że się udało, ale niestety nadeszła.. Miesiączka? Otóż dostałam dziwnego plamienia, w kolorze brązu z domieszką niewielka krwi. Przez 3 godziny niewielka ilość, w nocy nic i dziś przez dzień dosłownie odrobinę. Zazwyczaj miałam dość obfite okresy, dlatego chciałabym się was zapytać. Czy coś na podobe miesiączki występuje w ciąży czy to moje tylko urojenia i nie warto robić testu ciążowego? 

Gość gosc

jesli okres sie nie rozkreci to test zrob.Takie krwawienia sa czeste w ciazy

Gość Asa

Zrób test 

Gość Gość

Okres się pewnie rozkręca.

Gość Gość

Ile dni minęło od okresu? A masz jakieś inne objawy? Może to być implementacja a może początek okresu. Pewnie niedługo się wyjaśni. Dla pewności kup test. 

Gość Gość gość

Okres powinnam dostać 6.02 a dostałam wczoraj około 12 godziny, trwał 2 godziny a później dopiero nad ranem coś się ruszyło.. Objawy mam takie, że strasznie pieka mnie i swedza na przemian sutki. Poza tym zawsze miałam problem w czasie miesiączki z bólem dolnej części pleców, a tym razem wcale mi to nie dokucza 

Gość Gosc

A teraz krwawisz?

Gość Gość gość

Jedynie widzę niewielkie plamy krwi na papierze toaletowym, na wkłace nic. Test ciążowy mogę wykonać dopiero w poniedziałek, jutro w mojej mieścinie nie ma otwartej żadnej apteki 😞