Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawae

dlaczego ludzi cieszy czyjes niesczescie ?

Polecane posty

Gość wawae

122

Gość aewa

ludzie bogaci smieja  z biednych np

Gość Nieznany

Jestem biedny ale cieszy mnie cudze nieszczescie to prawda , np zlamie nogie , urwie nogie , spadnie na dno , umrze matce chore 5 letnie dzecko . to wszystko sprawia mi ogromna radosc . czlowiek dopasowywuje sie automatycznie do spoleczenstwa reszty ludzi ja sie dostosowalem w ten sposob , gdybym ja sie nie cieszyl ich nieszczescie niesmial z nich , oni by torobili zemnie , cieszyc sie z czyjegos nieszczescia to moj obowiazek .

Gość gość

Mam troche inaczej, sutuacja materialana moja nie jest zła ale do bagactwa jest mi daleko, jeżeli ktoś mnie nie skrzywdził to jego nieszczęście mnie martwi ewentualnie jest mi obojętne ale raczej martwi , inaczej jest gdy ktoś wyrządzi mi świństwo to jego nieszczęście mnie cieszy i wtedy mówię los się zemścił

Gość Pan Kotarba

stalkuje i krzywdze kobiety bo jestem chorym psychicznie starym prawiczkiem 😞

Gość kixia

bo to kùūrwy! dlatego nie ma sensu sie tym przejmowac naprawde i nie wolno sie dawac ! trzeba umiec sie bronic. 

Gość M jak M

Stalkowanie niektorych(nie wszystkich) kobiet z tego forum ma widocznie jakis cel-zdesperowane,stekajace baby potrafia zniszczyc komus zycie poprzez wymuszenie na sile pewnych spraw.