Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilac00

Rozwód, jak to zalatwic

Polecane posty

Muszę rozejsc się z Mężem. Nie będę opisywała całej sytuacji. Oszukuje mnie, oklamujesz, robi ze mną glupia. Koledzy zawsze są na pierwszym miejscu. Mamy 1,5 roczna Córeczkę i pieska. Ojcem jest wspaniałym, generalnie jest bardzo dobrym i uczciwym człowiekiem. Tylko mnie traktuje jak g*wno. Chodzi o to, że nie mam gdzie się podziac. Tak naprawdę nie mam dokąd pojść. Pracuje na razie tylko godzin w tygodniu, bo postanowiliśmy, że do 2 r z nie zapisujemy Małej do żłobka. Z wykształcenia jestem nauczycielka i przedszkolanka, więc nie oszukujmy się - nie utrzymam się sama z dzieckiem. Oszczędności mam niewiele, bo dużo ostatnio wydaliśmy. Mam kochanych Rodziców, ale nie wytrzymam z nimi tygodnia, a co dopiero dłużej. Czy istnieje jakaś pomoc dla kobiet w mojej sytuacji? Finansowo na razie stoimy kiepsko, bo Maz zajmuje się interesem, który dopiero ma przynieść pieniądze. Teraz mamy kiepski okres. Chcę się rozejsc w zgodzie i zrobić to na spokojnie dla dobra dziecka. Czy może ktoś coś doradzić?