Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata

Czy wszyscy na portalach randkowych są tacy dziwni?

Polecane posty

Gość Agata

Spotkałam się z pewnym mężczyzną. Pisaliśmy i było genialnie, tylko kilka razy napisał, że trochę przytył, a zdjęcie na profilu wstawił rok temu. Mówię sobie, super, przynajmniej szczery. Podczas czatowania był zabawny, szalenie inteligentny, więc spotkaliśmy się w realu... Zamiast deklarowanych prawie 190 ma 180 z małym hakiem, co bym olała, gdyby nie to, że wygląda jakby był 10lat starszy niż osobnik na zdjęciu, a zamiast lekkiej nadwagi jest otyły. Czy wszyscy tak upiększają swój obraz czy trafiłam na dziwny przypadek? Aha, olałabym to, że nie wygląda idealnie, gdyby był ze mną szczery, teraz to nawet nie wiem czy to nie jest zapuszczony ojciec i mąż, który chciał znaleźć kochankę, bo skoro kłamał w kwestiach tak trywialnych jak wygląd, to może skłamać we wszystkim. 

Gość Ghhh

Wszędzie mężczyźni patrza, żeby tylko zaliczyć i nic więcej 

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Ghhh napisał:

Wszędzie mężczyźni patrza, żeby tylko zaliczyć i nic więcej 

Co Ty nie powiesz. Nie zgadzam sie z tym.

Gość Breaker

Takim ...om powinno się zakazać wymyślać nick "MarkTwain".

Koleżanko, może się wstydził, ale to dziwne, zgadzam się. Nie wiem czy wszyscy są tacy, może wcześniej miał 95, a teraz 100, więc "trochę przytyłem" jest prawdą? xD 

Gość Daisy

Autorka powinna poprosić o aktualne zdjęcie to by wiedziała jak wygląda, zresztą trudno uwierzyć że ktoś przez rok drastycznie się zmienił i nagle ma 10 lat więcej. Może to w ogóle nie były jego zdjecia.

Gość Król Julian

Powinnaś pokochać jego duszę, a nie ciało. 

Gość Król Julian

Osobie o niku Mark Twain nic tylko zacytować słowa pewnej osoby "lepiej milczeć i wyglądać jak ...a, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości". 

Gość Agata

Mówiłam, wygląd pewnie nie byłby problemem, gdyby był szczery. Powinnam poprosić? Może tak, ale zakładam, źe ludzie są względnie uczciwi i nie wrzucają zdjeć, na których wyglądają, jakby byli 10 lat młodsi. Nie chodzi o ciało, to by było do zaakceptowania, ale pod warunkiem, że by go nie ukrywał. Nie lubię osob nieuczciwych, zawsze wysyłam zdjęcia, na których wyglądam normalnie, bez dużego makijażu, jeśli w ogóle. 

Gość Adam

Trafiłaś na wyposzczoną górę kompleksów.

Gość gość
6 godzin temu, Gość Agata napisał:

Mówiłam, wygląd pewnie nie byłby problemem, gdyby był szczery. Powinnam poprosić? Może tak, ale zakładam, źe ludzie są względnie uczciwi i nie wrzucają zdjeć, na których wyglądają, jakby byli 10 lat młodsi. Nie chodzi o ciało, to by było do zaakceptowania, ale pod warunkiem, że by go nie ukrywał. Nie lubię osob nieuczciwych, zawsze wysyłam zdjęcia, na których wyglądam normalnie, bez dużego makijażu, jeśli w ogóle. 

Jeden osobnik, z którym pisałam miał wstawione 1 zdjęcie. Podany wiek 34 lata, na zdjęciu ok. 28. Mówił, że od tego czasu zmężniał. Poprosił o moje dodatkowe zdjęcie. Zgodziłam się pod warunkiem, że potem on wyśle. Nie wysłał. Obiecał, że poszuka i coś wyśle. Pisałam z nim jeszcze jakiś czas, a gdy przypominałam o zdjęciu ciągle powtarzał, że przecież już widziałam. Co najlepsze, on ciągle dopytywał o moje dodatkowe zdjęcia. Bezczelność