Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna

Nie mogę poradzić sobie po stracie dziecka

Polecane posty

Gość sono

Autorko,  sama sie unieszczesliwiasz. Mozesz byc pewna, ze juz nie jedna ciaze stracilas, nie majac o tym pojecia, poniewaz tak w naturze jest, bardzo wiele plodow jest odrzucanych w poczatkowym stadium, o czym wiele kobiet wydocznie nie ma pojecia. Dosc stabilna jest ciaza dopiera ok. 12 tygodni. Strata ciazy nie jest wina twojego partnera, stabilnej ciazy nie stracisz z powodu stresu. Strata plodu nie jest strata dziecka, tak jak wykielkowana pestka jablka nie jest jablkiem. Zdziwilabys sie bardzo widzac wczesny plod, nie ma on z czlowiekiem jeszcze nic wspolnego. Jezeli tak bardzo pragniesz jeszcze potomstwa, a twoj partner nie, to nie jest to odpowiedni zwiazek. Wiec przestan sie sama linczowac myslami, z jednej strony jestes taka nieszczesliwa i masz do niego wielki zal, ale rozstac sie nie chcesz z x powodow. Wiec krecisz sie w kolko, co nie jest zadnym rozwiazaniem i bedziesz tak biadolic na wieki?

Gość Smutna

Czytając Wasze posty nie bardzo wiem czy to faktycznie ja jestem głupia czy Wy bezduszni...tu nie chodzi o to czy ja mam zostawić faceta,mimo tego że na początku nic nie mówił o niechęci do dzieci, wiedział że ja tego bardzo chcę, byłam w ciąży i straciłam dziecko które miało 11 tygodni! kochałam ten płód jak niektórzy piszą bo bardzo chciałam je mieć,mimo wszystko,mimo problemów pytanie tylko jak mam sobie z tym dać radę wiedząc że z facetem którego kocham, moja córka również,mimo wszystko wiem że mnie kocha, inaczej nie byłby z nami jest bardzo atrakcyjny ma pieniądze więc nic go nie trzyma przy mnie prócz uczucia, nie chcę go stracić ale też chcę mieć dzieci... jak mam sobie z tym poradzić?czy iść do psychologa?czy wogole taki związek ma szansę?