Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vikksoooxx

Nie okazuje mi szacunku

Polecane posty

Witam mam problem z partnerem.  Może zaczne od początku.  Ja mam lat 19 on 35. Tak wiemy,że różnica jest spora ale od pewnego momentu w naszym zyciu uczuciowym jest gorzej. Podkreślę że jestesmy ze soba 2 lata.  Chlopak czesto wyzywa mnie od szmat ... dziwek i każe mnie wypierdalać.  Przez te 2 lata często mnie blokował  wszedzie gdzie tylko sie dało przy najbliższej okazji. W weekend wybrałam sie z koleżanką  na drinka do clubu. Mial nas odebrać o godzinie 2.  Chłopak  pojawił sie chwile po 1 i zobaczył  jak siedze przy barze z przyjaciółką  a za nia stoi jakis mężczyzna  który ja bajeruje a za mna jego kolega ale ja z tym mężczyzną nie rozmawiałam nawet jego imienia nie znam. Gdy podszedł mój chłopak  powiedziałam zeby sie poznali ogólnie wszyscy a ten od razu wybiegł i kazal mi ...alac . Czy to jest normalne zachowanie? Kazał również mi komus obciągnąć zebym wrocila do domu  i porównał mnie do butow ktore wyrzucił rok temu.  Co mam zrobić? Chłopak caly czas mnie nie szanuje i karze za zle zachowanie.  Teraz odezwał nasz walentynkowy wyjazd.  Co mam zrobić? UWAŻA  ze nie potraktowałam go jak swojego faceta ale on tam stal minute a ja bylam w szoku bo sie go nie spodziewałam.  Czy to jest kontrolowanie? Dzwonilam do niego 30nmin prędzej i mówił ze jest w domu. Również  caly czas sądzi ze jestem tylko laska z ladna buzka z ktora nie umiał by żyć do końca zycia.

Gość Ell.

Kochana nie chce mi sie rozpisywac, ale to nie jest dla ciebie czlowiek. Masz tylko 19 lat, studia, zdobycie zawodu przed toba i pozytkujesz sily dla gnoma. Wedlug ciebie to stary, zdarty kocur. Daj kopa na rozped i zajmij sie tym, co jest wazne dla ciebie tu i teraz. 

Chcesz zmarnowac sobie zycie-jestes na dobrej drodze ku temu.