Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONy

Mężczyźni w Polsce popełniają samobójstwa 8 razy częściej niż kobiety.

Polecane posty

Gość Adam

Zacznijcie traktowac rowno te silne wspanaile kobiety jak facetow to zobaczysz jakie sa silne. Jak w tej samej pracy kobiety dostaja lzejsze pracy, nie byly kiedys objete sluzba wojskowa, krocej pracowaly do emerytury, dluzej zyja. No racja to sie nazywa rownouprawneinei w wersji kobiecej. Nawet spolecznie kobiety maja duzo lepiej jak facet straci prace to jest bezdomny jak kobieta straci prace zawsze jest jakis znajomy ktoremu sie podoba. Jak komus sie wydaje ze kobiety sa silne to naprawde musi byc strasznie glupi. Dajcie taka silna kobiete i  po jednym dniu na budowie z tymi slabymi facetami to strzeli sobie w leb. Glupie babska ktore mysla ze wszystkie rozumy pozjadaly a w upie bylly i gofno widzialy

Gość gość
24 minuty temu, Gość Adam napisał:

Zacznijcie traktowac rowno te silne wspanaile kobiety jak facetow to zobaczysz jakie sa silne. Jak w tej samej pracy kobiety dostaja lzejsze pracy, nie byly kiedys objete sluzba wojskowa, krocej pracowaly do emerytury, dluzej zyja. No racja to sie nazywa rownouprawneinei w wersji kobiecej. Nawet spolecznie kobiety maja duzo lepiej jak facet straci prace to jest bezdomny jak kobieta straci prace zawsze jest jakis znajomy ktoremu sie podoba. Jak komus sie wydaje ze kobiety sa silne to naprawde musi byc strasznie glupi. Dajcie taka silna kobiete i  po jednym dniu na budowie z tymi slabymi facetami to strzeli sobie w leb. Glupie babska ktore mysla ze wszystkie rozumy pozjadaly a w upie bylly i gofno widzialy

Daj kobiecie niepełnosprawne dziecko do opieki i daj facetowi - to zobaczysz kto naprawdę jest silny. Mięśnie to akurat nic nie znaczą we współczesnym świecie w ięc przykład z budową jest mocno nie trafiony.

Gość Asdf
56 minut temu, Gość gość napisał:
48 minut temu, Gość ONy napisał:

Bo kobiety mają rozbudowany system wsparcia społecznego. Od małej są wychowywane w duchu akceptacji dla ich słabości. "Mała, biedna, słaba" - to o kobiecie w formie pozytywnej. A powiedzieć tak facetowi? Pogarda. "Baba się mazgai", do 12 letniego chłopca nauczycielka tak powiedziała. To facet ma być tym pewnym siebie. Ale jak ma nabyć pewność siebie, skoro za jej brak jest skreślany? Kobiety zapominają, że stawanie się pewnym siebie facetem to jest praca na lata. I błędne koło się zamyka. Kobiety nie mają tego problemu. Faceta docenia się bo: jest pracowity,  ambitny, ma fajną brodę, ma bujne włosy, jest dojrzały psychicznie, przystojny, bo ma dużego penisa, bo jest wysoki i dobrze zbudowany, bo ma szacun na dzielni, bo osiąga sukcesy... Kobieta potrafi się samorealizować w domu. I nikt jej nie odbierze płci kulturowej. Rozumiesz? Facet ma wszem i wobec udowodnić, że jest facetem. Nawet kobiety (i to nierzadko) używają tego dehumanizującego języka. A zaczyna się od: "facet powinien" kończy n powinien, bo co najwyżej może. To tak jakby powiedzieć kobiecie, że powinna dać facetowi na pierwszej randce i mu regularnie gotować. Jest brak równowagi w traktowaniu OBU płci od początku szkoły i przez całe życie. Wniosek jest jeden: nieważne jak, co i gdzie facet ma być użyteczny. Społecznie, rodzinnie. I pod tym kątem jest oceniany. Wraz z biegiem czasu najbliższe otoczenie odcina mu kupony. I o ile dzielnie wygrał w puli genetycznej i rodzinnej - miał ciepłe fajne relacje z rodzicami i znajomymi , wytrwał do końca tego wyścigu, nie dał się wykastrować to stanie na społecznym piedestale w swojej hierarchii społecznej. 

Redpillowe sratytaty.

Zamiast czytac i pisac mirkowe wypociny ogarnij tylek.

Cwicz, ksztalc sie, dbaj o wyglad, wyjdz do ludzi.

Ogarniete laski chca ogarnietych facetow. 

Skonczyly sie czasy, ze samo malzenstwo nobilituje kobiete. I chlop moze pic, bic i robic dlugi ale byleby byl. Po prostu nadeszły czasy kiedy musicie sie wykazac, a nie jestescie do tego przyzwyczajeni. Baby juz nikt nie dostaje z przydzialu, chic wam sie to marzy.

Kobietom jest latwiej? 

Idz do pracy, ktora do niedawna byla uznawana za meska... Albo na polibude...

Gość gość

Jestem kobieta i dostaję zero wsparcia. W ciągu najbliższych 15 miesięcy będę należala do tego kobiecego ułamka samobójców. I niech żaden osioł nie myśli że to przez niego, może najwyżej przez jego stalking, hejty i wtrącanie się do mojego życia. 

Gość Monika

Ludzie, tu nie chodzi o to czy faceci czy kobiety.

Po prostu faceci robia to skuteczniej (mozna gdybac czy dlatego,ze kobiety to mniejsze egoistki czy wieksze aktorki- niewazne).

Chodzi o FAKT, ze zabija sie wiecej osob niz ginie w wypadkach drogowych (zarowno jako kierowcy pasazerowie jak i piesi).

To sa przerazajace liczby i trudny temat.

Mysle, ze przepychanki miedzy plciami sa wobec tego faktu smieszne.

Powinnismy sie wspierac bez wzgledu na plec, byc dobrymi ludzmi po prostu.

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Jestem kobieta i dostaję zero wsparcia. W ciągu najbliższych 15 miesięcy będę należala do tego kobiecego ułamka samobójców. I niech żaden osioł nie myśli że to przez niego, może najwyżej przez jego stalking, hejty i wtrącanie się do mojego życia. 

Chcesz się zabić przez takie coś?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chcesz się zabić przez takie coś?

To tylko jeden z powodów. Są gorsze. 

Gość ONy
41 minut temu, Gość Asdf napisał:

Redpillowe sratytaty.

Zamiast czytac i pisac mirkowe wypociny ogarnij tylek.

Cwicz, ksztalc sie, dbaj o wyglad, wyjdz do ludzi.

Ogarniete laski chca ogarnietych facetow. 

Skonczyly sie czasy, ze samo malzenstwo nobilituje kobiete. I chlop moze pic, bic i robic dlugi ale byleby byl. Po prostu nadeszły czasy kiedy musicie sie wykazac, a nie jestescie do tego przyzwyczajeni. Baby juz nikt nie dostaje z przydzialu, chic wam sie to marzy.

Kobietom jest latwiej? 

Idz do pracy, ktora do niedawna byla uznawana za meska... Albo na polibude...

Wychodzę do ludzi. Ćwiczę na siłowni, czytam książki, uczę się języków... I co? Nic z tego nie wynika. A brzydki nie jestem. Myślę, że nawet wyglądam lepiej jak statystyczny 25 letni Polak. Po prostu dla kobiet TO MAŁO, MAŁO. Mojego kolegę laski same podrywają. Tyle, że on jest głośny. 

3 minuty temu, Gość ONy napisał:

Wychodzę do ludzi. Ćwiczę na siłowni, czytam książki, uczę się języków... I co? Nic z tego nie wynika. A brzydki nie jestem. Myślę, że nawet wyglądam lepiej jak statystyczny 25 letni Polak. Po prostu dla kobiet TO MAŁO, MAŁO. Mojego kolegę laski same podrywają. Tyle, że on jest głośny. 

Pierwszy razo takim czymś słyszę,  zabijają się przez kobiety  np zdrada,  ale zabić się nie ma kobiety?  

Gość gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Z powodu wyolbrzymiania niektórych sytuacji społecznych w Polsce jest duż niesprawiedliwość, wystarczy popatrzec na rozwody gdzie dzieci z automatu są przypisywane matce chociaż to ona porzuca rodzinę dla kochanka i się wyprowadza bez dziecka lecz w chwili rozwodu czuje kasę i ... To samo dotyczy się rolników gdzie w poprzednich wiekach naprawdę mieli ciężko a teraz to jedna z najlepiej uprzywilijowanych grup społecznych pasożytująca na innych, im się wszystko należy, nikt nie chce kupowac tego co wychodowali to rząd ma kupić, nie umieją prowadzić hodowli psując chemią i niedbalstwem to rząd ma pomóc, nie ubezpieczają się a jak jest klęska to rząd ma pomóc = czy wam ktoś pomaga jak plajtujecie, czy możecie nie ubezpieczyć auta które skradzione odkupi wam rząd, czy wy nie musicie płacic ZUS ponad 1000 na miesiąc gdy rolnik płaci 400 na 4 miesiące ( a emerytura minimalnie większa od nich i jeszcze chcą ją dostawac wcześniej). NIE  MA sprawiedliwosci w naszym kraju, przez lata by kupić glosy grup społecznych i polityków frakcji kupczono i się sprzedawano a teraz my z naszej ciężkiej pracy utrzymujemy to 

Najpierw trzeba by sprawdzić ilu mężczyzn przy rozwodzie walczy o "pełną opiekę".  No i już nie przesadzaj z tym "czuciem kasy", moja znajoma miała 300 zł alimentów, faktycznie jest się o co zabijać.

Gość Normik
38 minut temu, Gość ONy napisał:

Jesli raczysz laski swoimi przemysleniami takim jak tutaj to wierz mi nie wyglad, oczytanie i kasa sa problemem.

Po prostu jestes creepem. I bucem.

Gość Normik

A MGTOW, przestancie kalkowac usa do polski, bo po prostu ...icie.

Gość ONy
9 minut temu, Gość Normik napisał:

Jesli raczysz laski swoimi przemysleniami takim jak tutaj to wierz mi nie wyglad, oczytanie i kasa sa problemem.

Po prostu jestes creepem. I bucem.

Zazdrościsz i tyle.

Nie raczę. Ja z nimi w ogóle nie rozmawiam, bo one mają na mnie wywalone. 

Gość Normik
18 minut temu, Gość ONy napisał:

Zazdrościsz i tyle.

Nie raczę. Ja z nimi w ogóle nie rozmawiam, bo one mają na mnie wywalone. 

Czego niby ci zazdroszcze?

Gość ONy
8 minut temu, Gość Normik napisał:

Czego niby ci zazdroszcze?

Postawiłeś mi diagnozę to ja tobie też postawiłem.

Gość Normik
43 minuty temu, Gość ONy napisał:

Postawiłeś mi diagnozę to ja tobie też postawiłem.

No dobrze diagnoza. Ale czego zazdroszcze?

Gość ONy
38 minut temu, Gość Normik napisał:

No właśnie... ; ) 

Gość Macho

To proste, wszędzie na świecie kobieta jest wsparciem dla faceta, uzupełniają się, no a Polki ograniczają się do roszczeń, są wampirami energetycznymi i materialnymi... jak agresywne wirusy typu ebola, szybko zabijają żywiciela i łatwo się przenoszą na innego 🤠

Gość Gość

Wszędzie na świcie. A gdzie ty kúrwa byłeś na świecie no może poza przereklamowanym Edżyptem? Nie ośmieszaj się znafco kobiet. 

Gość Qwer
11 minut temu, Gość Macho napisał:

To proste, wszędzie na świecie kobieta jest wsparciem dla faceta, uzupełniają się, no a Polki ograniczają się do roszczeń, są wampirami energetycznymi i materialnymi... jak agresywne wirusy typu ebola, szybko zabijają żywiciela i łatwo się przenoszą na innego 🤠

Wszędzie na świecie to docenia się Polki. Polki wychodzą za Anglików, Niemców, Amerykanów, Francuzów... Czego nie można powiedzieć o polskich mężczyznach. 

Gość Normik
1 godzinę temu, Gość Normik napisał:

1 godzinę temu, Gość ONy napisał:

No właśnie... ; ) 

Aha... 😉😘 xDdxDdd

Gość ONy

Jesteś po prostu mało inteligentny misiu kolorowy. 

Gość Macho
4 minuty temu, Gość Qwer napisał:

Wszędzie na świecie to docenia się Polki. Polki wychodzą za Anglików, Niemców, Amerykanów, Francuzów... Czego nie można powiedzieć o polskich mężczyznach. 

Nie za wsparcie je doceniają, a one szybko wracają do ,,zapyziałej" ojczyzny szukać wartościowego, odpowiedzialnego i dojrzałego... Polaka co by mogły nadal leżeć i pierdzieć

Gość Normik

Ale po co gnoic rodaczki? Jest wspolna europa, swiat to globalna wioska mozecie szukac kobiet gdzie tylko chcecie. Polki w zasadzie nie sa ani lepsze ani gorsze od innych europejek.

Gość Normik
7 minut temu, Gość ONy napisał:

Jesteś po prostu mało inteligentny misiu kolorowy. 

Pozna swoj swego zelku mietowy

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Normik napisał:

Ale po co gnoic rodaczki? Jest wspolna europa, swiat to globalna wioska mozecie szukac kobiet gdzie tylko chcecie. Polki w zasadzie nie sa ani lepsze ani gorsze od innych europejek.

Taki "trynd" przyszedł z USA i tamtejszych forów typu reddit. Tam też piszą goście że "dziewczyny z Europy wschodniej są takie piękne i kobiece, nie co to te nasze Amerykanki." Jedna z powszechniejszych metod trollingu to wchodzenie komuś na ambicję. 

Gość Gość

Po co polce janusz z piwnym kaldunem spod którego w ogóle ptaka nie widać? Ble. I jeszcze cycki które wołają o cyckonosz. Niedobrze mi.

Gość laseczka
42 minuty temu, Gość Macho napisał:

Bo na swiecie facececi godnie zarabiaja, dbaja o uzebienie, nie sa grubi i nie lysieja, mowia w obych jezykach i depiluja sie, rowniez sa obrzezani. A polaki sa biedni, mieszkaja z matka w wielkiej plycie i sa brzydcy i sa polanalfabetami i jeszc do tege dwie lewe rece i nogi. A pod napletkami roznosza hpv. Wy nie jestescie nas godni