Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzazuzazuza

Czy mogłabym przywołać ducha Stalina i z nim porozmawiać?

Polecane posty

Gość Zuzazuzazuza

To nie prowo, potrzebuję to zrobić, proszę o instrukcję jak to zrobić

Gość CzerwonyStrażnik

//Dlaczego//Towarzysz//Stalin//miałby//rozmawiać//z//kimś//takim//jak//ty//,//śmiertelniczko//?//

Gość Zuzazuzazuza

No bo komunista powinien rozmawiać z każdym!

Pytam serio, wie ktoś? Wiem, że wywoływanie duchów jest możliwe, bo robiła to moja ciotka w młodości, ale ona mi nie powie, a te recepty na duchy, które wyguglalam nie wydają mi się skuteczne.

Gość CzerwonyStrażnik
5 minut temu, Gość Zuzazuzazuza napisał:

No bo komunista powinien rozmawiać z każdym!

Pytam serio, wie ktoś? Wiem, że wywoływanie duchów jest możliwe, bo robiła to moja ciotka w młodości, ale ona mi nie powie, a te recepty na duchy, które wyguglalam nie wydają mi się skuteczne.

Tu.nie.znajdziesz.odpowiedzi.

Gość Zuzazuzazuza

Bez sensu... tutaj o co nie zapytam to nie znajdę odpowiedzi :/ Od czego jest to forum?

Gość Gość

To niebezpieczne a nie zabawa

Gość Zuzazuzazuza

Zamierzam jednak zaryzykować, tylko szukam odpowiedniej metody. Ostatnia metoda z neta, którą próbowałam nie zadziałała... :/

Gość Zuzazuzazuza

Jestem tylko niegroźną i.d.iotką, nie zwracajcie na mnie uwagi

Gość Lucjusz

A wiesz że w trakcie nie możesz się wycofać

Gość Gość

A o co chcesz go zapytać? Po co ci on potrzebny

Gość Mala syrenka

Nie jest to dobry pomysl. I nie mam na mysli konkretnie ducha Stalina. Poza tym, zeby wywolywac duchy, potrzebna jest osoba medium. Z tym, ze ja nie polecam. Znam kobiete, ktora miala takie zdolnosci, po jednej z sesji spirytystycznej miala duze nieprzyjemnosci - nie pytaj jakie, bo nie znam szczegolow. Poszla do spowiedzi, a, ze takie praktyki sa wg nauki kosciola zabronione, nie dostala rozgrzeszenia. 

Gość Zuzazuzazuza
7 minut temu, Gość Zuzazuzazuza napisał:

Jestem tylko niegroźną i.d.iotką, nie zwracajcie na mnie uwagi 

Podszywie, odstosunkuj się ode mnie!

Mala syrenka, czyli Twoim zdaniem nie mogą zrobić tego zwykłe, niedoświadczone w tych kwestiach osoby? Nie wiem skąd miałabym wziąć to medium, obawiam się, że osoby reklamujące w internecie swoje usługi w tym charakterze to oszuści. Poza tym z tego co pamiętam, moja ciotka opowiadała, że robiła to tylko ze znajomymi, bez jakichś specjalnych osób, choć może ktoś z nich miał takie zdolności? My chcemy to zrobić w 3 osoby, ale raczej nie mamy specjalnych zdolności, masz jakieś rady? To ważne! 

Gość Józef Stalin

Zdrastwujtie. Kto mnie wołał?

Gość gość

a znasz chociaż rosyjski? nie, to nie zawracaj nam d...

Gość Zuzazuzazuza

A tak się składa, że właśnie akurat znam, bo mam rosyjskie pochodzenie :)

Gość Józef Stalin

Właśnie oglądam w telewizji "Przeminęło z wiatrem". Proszę mnie nie wywoływać i nie zawracać głowy, bo Scarlett właśnie odwiedza w więzieniu Rhetta. Potem idę się wykąpać, więc później też proszę dać mi spokój.

Gość gość

PONAWIAM PYTANIE, AUTORKO O CO CHCESZ SIE ZAPYTAĆ STALINA ZE JEST CI ON POTRZEBNY

Gość Mala syrenka
1 godzinę temu, Gość Zuzazuzazuza napisał:

Podszywie, odstosunkuj się ode mnie!

Mala syrenka, czyli Twoim zdaniem nie mogą zrobić tego zwykłe, niedoświadczone w tych kwestiach osoby? Nie wiem skąd miałabym wziąć to medium, obawiam się, że osoby reklamujące w internecie swoje usługi w tym charakterze to oszuści. Poza tym z tego co pamiętam, moja ciotka opowiadała, że robiła to tylko ze znajomymi, bez jakichś specjalnych osób, choć może ktoś z nich miał takie zdolności? My chcemy to zrobić w 3 osoby, ale raczej nie mamy specjalnych zdolności, masz jakieś rady? To ważne! 

Nie mam rad, bo ja nigdy nie uczestniczylam i w zyciu nie chcialabym. Po prostu odradzam.

Gość duchów nie ma

nie bo stalin w piekle płonie

Gość zuzan

Czy to dobry pomysł? A co się stanie jak jego duch zadomowi się w twoim domu? Urządzi się w pokoju obok, będzie chodzić w twoim szlafroku, korzystać z laptopa,  czytać twoje gazety, rozwiązywać krzyżówki, pożyczać pieniądze na żel do włosów?

Gość Itaka

Chętnie tobie odpowiem na twe pytanie, które zadałeś mi w temacie o dziewczynce z Japonii . 

Nie chcę tam ciągnąć tego tematu bo to, co jest w reportażu Mary Baxter jest dość przerażające. Nie wiem na pewno czy chcesz to poznać. Ja sam z wielkim trudem doszedłem z czytaniem do końca, ale niektóre działy pominąłem.

Mary Baxter jest osobą znaną w Ameryce i szanowaną .

Jak chcesz to daj potwierdzenie .

Gość Gosc

Konsekwencje głupoty mogą byc fatalne,to nie rodzaj zabawy tylko poważna sprawa.Ludzie mało doswiadczeni nie sa swiadomi tego co bedzie potem.Autorko postu fajnie ze jestes ciekawa faktu wywolywania ale bardziej zainteresuj sie swiadomoscia odwolywania a to nie jest proste,iinaczej bilecik w jedna strone