Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragon

KMS MA FAJNE TEKSTY :))

Polecane posty

Gość Dragon

Wiesz? Już nie będę przeczył, że to my niszczymy świat sami wybieramy zło potem dziwi nas że wraca za rogiem czycha błąd, przyozdabiany barwami często nas kusi tło bo przyciąga wzrok i sprawia, że wciąz chcemy na nie patrzeć, każdy chodzi w masce to straszne sam po sobie widzę, że tak nam jestłatwiej mało kto świadomie używa jej zawsze to boli bo nie mamy kontroli nad tym teatrem wciąż pierdoły nam zajmują cenny czas, nie? ile godzin gonisz za czymś co nie ważne i nagle coś nas budzi z tej obłudy, próbujesz zmienić plan ale ktoś mówi chodź na skróty a potem los na wodzi za nos, chciałbyś coś zrobić lecz wciąż jesteś w pułapce i pragniesz zmienić się z dnia na dzień to nie łatwe igramy z cieniem próbując chodzić za światłem jesteśmy ślepi ale pewni że to nasz cel Znowu miało wyjść, ale coś nie pykło Chciałeś dobrym być, a dostajesz w pysk co? wiem..tak na przyszłość, lepiej się przyzwyczajaj w życiu jest wiele bitew do wygrania i nie da się poddawać chyba że chcesz stąd odejść ale czas działa cuda więc zaufaj mi że możesz się poskładać Pewnie nie raz wpadasz furię straszną nie daje rady nawet anioł stróż i ucieka bo każdą jego myśl negujesz jednym ruchem bo tak jest łatwiej żyć mówiąc, że nic nie muszę i zamkykając drzwi nie pamiętając nic byłoby super iść dalej głupie rozumowanie przecież robiłbyś te same błędy te same głupstwa i spotykał zakręty, które już wcześniej zmieniły Cię w durnia - nie znasz jutra, a myślisz, że jest pewne niebezpiecznie jest żyć z wiedzą, że nadejdzie Czasem brakuje dystansu - do świata pełnego zatarg i fałszu na co dzień - nie mogę się pozbyć tego teatru ludzie patrzą na drogę, żeby czasem nie przepaść, a gdzieś za rogiem ich czeka kawał nieszczęścia - inni biegną do hajsu, który potrafi być tylko fikcją i się zawodzą jak obok im zniknie świetlana przyszłość - ktoś żyje wrogo do bliźniego, sam miewam za duże ego przez co słono płaciłem i płacę nadal do tego honor już nie jest łatwo znaleźć wśród ludzi - świat podupada i brudzi się ludzką pychą nakręcaną przez media - nie raz marzenia traktuje się z góry jak przewinienia, przez co nie jeden dzieciak nie ma już chęci do starań - jeden drugiego namawia, potem się smieje za plecami - przez co Ci co mają dobre zamiary są wyśmiewani - a przegrani mieszani z błotem przez co powiesz, ze nie walczysz bo to na nic, skoro dławisz się losem.