Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada

Czy to jednak ciąża ?

Polecane posty

Gość Ada

Hej dziewczyny pisze bo mam duży mętlik 😕 od pół roku staramy się Z narzeczonym o dzidziusia 4 lutego powinnam dostać okres którego nie było , 6 lutego lutego miałam krwawienie z początku myślałam że to okres ale trwało może kilka godzin i dalej nic zero echo . Wczoraj zrobiłam test ciążowy i ku zdziwieniu dwie kreseczki mojej radości nie było końca do ginekologa umowie się jutro ale martwię się tym kilku godzinnym krwawieniem czym mogło to być spowodowane ? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi 🙂

Gość Gos

Implantacja zarodka. 

Gość Gość

To normalne na początku że w czasie przypadającej miesiączki pojawia się plamienie  nie u wszystkich ale niektóre tak mają i nie masz się czym martwić .gratuluję.

Gość Ada

Dziękuję bardzo 🙂

Gość gosc

Myślę że to ciąża. Co prawda u mnie krwawienie implantacyjne to był tylko brązowy śluz, ale myślę że większe krwawienie też się zdarza. Ważne że już nie krwawisz. 

Gość gosc

skoro spoznia ci sie okres, na tescie sa dwie kreski,to ciaza. Krwawienia na poczatku ciazy sa raczej normalne.Uwazaj na siebie,odpoczywaj,zglos lekarzowi krwawienie i on ci wytlumaczy co i jak.

Gość Sylwia

Myślę, że to ciąża. Miałam podobnie, myślałam, że dostałam wczesny okres, a to ciąża była. Krwi było malutko, raczej takie plamienie i przy podcieraniu czerwone niteczki takie były.

Hej Dziewczyny.  Jestem tutaj nowa więc jeśli wątek się powtarza to bardzo  przepraszam ale nie mogę nic znaleźć.  Otoz wraz z narzeczonym staramy się już bardzo długo o dzidziusia (ponad rok ) . Niby wszystko jest w porządku, nie ma żadnych przeciwwskazań, ale ja czasami zaczynam bzikowac. Mam już synka 11 letniego więc chęć posiadania drugiego dziecka jest ogromna.  Moje cykle trwają 28 dni.kochamy się z narzeczonym często,mimo naszych starań do niczego nie dochodzi.  Czasami okres spozni mi się jeden dzień, ostatnio spóźnił mi się 4 dni więc możecie sobie wyobrazić że testy ciążowe oczywiście wykonywałam,ale zawsze to samo ,jedna wstrętna krecha😔 ostatni mój cykl był nieco inny,mój okres trwal dwa dni, zrobiłam test ale również wyszedł ujemny. Dziś jest 13 dc w nocy raz wymiotowalam, i pobolewaja mnie jajniki, a zawsze jak idę spać czuje (nie slychac tego) takie bulgotanie w podbrzuszu, oczywiście biorąc pod uwagę nocne wymioty polecialam dziś po test ale wyszedł niestety negatywny.  Czy wy kobietki moje też macie takie problemy przez co popadacie w frustrację.  Oczywiście wszystkim starający się życzę dwóch pięknych kreseczek 🤗😊